Opublikowano 20 stycznia 201015 l To i ja się pochwale . Gram głównie na HC S&D więc , P90+tłumik , jakiś shotgun lub RPG , maraton , lekkie buty (opcjonalnie zimna krew) i oczywiście Ninja. Najłatwiej porażke zwalić na lagi , słabe pingi i kamperów , więc Canuks nie płacz, znajdź dobrą ekipę i walcie niemca w hełm...
Opublikowano 20 stycznia 201015 l Zakochałem się w Search&Destroy. Wcześniej ten tryb mnie nudził bo 1 życie na runde, ale jak gra się za głową to można natłuc dużo punktów i nie ginać świetny tryb, nie można rushować. Właśnie rushować można, a nawet dobrze jest na samym początku przynajmniej do połowy mapy dobiec. Za to po kilku sekundach już trzeba spokojniej grać.
Opublikowano 20 stycznia 201015 l Mam takie dwie prosby, czy moglby mi ktos strescic troche fabule Singleplayerze?? Bo za nic jej nie pojmuje. I ktora snajperka na mp jest najlepsza?
Opublikowano 20 stycznia 201015 l Trudno wpisać w Google "Modern Warfare 2 fabuła" lub po rosyjsku "modern warfare 2 plot" albo "synopsis"?
Opublikowano 20 stycznia 201015 l I ktora snajperka na mp jest najlepsza? Według mnie żadna bo nie ma ani jednej mapy typowej na snajpe. Ale to tylko moje zdanie. Jednak na niektórych mapach ( tych na otwartym terenie ) pogrywamm Berrettą 50calową + cel. Termiczny .Chyba najlepsze i najskuteczniejsze rozwiązanie. . A która będzie da ciebie najlepsza ..musisz sam sprawdzić .
Opublikowano 20 stycznia 201015 l Z ciekawości zapytam : jaką bronią najczęściej graćie ? Czy masterujecie kazdą broń dostępną w grze ? Jakich atutów używacie ? Osobiscie używam wszystkiego po trochu ... ale nie wiem czy nie lepiej skupic się na max 3 rozwiązaniach i tyle Ja najczęściej masteruje bronie bo doskonałym motywatorem do ciągłego grania są dla mnie chellange (gdyby ich nie było to chyba bym w to nie grał). Ale w sytuacjach gdy nie robię czelendży (np kiedy zależy mi bardzo na wygranej) jest tylko jedna słuszna, dobra na każdą mapę i sytację klasa: M16 + tłumik, AT4, claymore, smoke, scavenger, cold blooded, ninja M16 to imo najlepsza broń w grze (zarówno MW2 jak i CoD4). Jest perfekcyjna na każdy dystans. Z daleka siekam biegnących typów z odległości mapy (co bronią z full auto nie wychodzi to tak dobrze). Ze średniej odległości nie trzeba dokładnie celować, wystarczy przejechać celownikiem po przeciwniku, na otwartym spuście (któraś z trzech kul zawsze trafi). Podczas meczu wygrywam 9/10 pojedynków 1 na 1 na średnią odległość. Z bliska też sobie radzi, jak kogoś kładę z bliska (np ja się z kimś mijam w drzwiach) to zawsze pierwszą serią. I oczywiście za(pipi)iście oszczędza ammo. Za(pipi)iście mi się gra M16 i przez to np czuję że Famasem strzela zupełnie inaczej. Ma np mniejszy firerate w pojedynczej serii przez co nie działa tak jak M16 przy strzelaniu bez dokładnego przycelowania. Co do perków to wiadomo, cold blooded i ninja (+ tłumik), bo lubię być niewidzialny, scavenger, bo daje mi nieograniczoną ilość claymore'ów i rakiet do AT4.
Opublikowano 21 stycznia 201015 l Mam takie dwie prosby, czy moglby mi ktos strescic troche fabule Singleplayerze?? Bo za nic jej nie pojmuje. I ktora snajperka na mp jest najlepsza? Kazda zadaje taki sam damage, wiec nie ma co wiezyc w paski. Jednak kazda snajpka ma inaczej zwiekoszone obraznia, ze wzgledu gdzie sie trafi. Np. Intervention, jak trafisz w leb albo klate ma damage x1.4, a np M21 juz w klate zmiejsza sie do 1.1. Ps. Taka rada, jak gracie W2000 lub M21, to nie bierzcie perka Stopping Power, bo nic nie da w tym przypadku, bo w wiekszosci czy z perkiem, czy bez potrzeba 2 trafien.
Opublikowano 21 stycznia 201015 l fabula w skrocie: niedobry makarow zabija czlowiekow, jest zlem (lubi tego zlego z 1ki). super tajny agent allen przenika do jego druzyny zeby go roskorwic, ginie. po kilku martwych w ruskim terminalu ruskie postanawiaja zawojowac z usa (bo znalezli cialo allena, a on byl wszak z ameryki). wojna, wojna, gonienie za makarowem, wojna. szepart (ten dowodca) zdradza bo chce fajnie wygrac i byc w ksiazce od historii. priceowi i soapowi sie to nie podoba, wiec gonia go, wojna, szepard ginie, jednak nikt nie zna prawdy i ich beda wszyscy gonic w 8 czesci. jak widac duzo gonienia i wojny, ale gra fajna.
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Zakochałem się w Search&Destroy. Wcześniej ten tryb mnie nudził bo 1 życie na runde, ale jak gra się za głową to można natłuc dużo punktów i nie ginać świetny tryb, nie można rushować. Na Searchu rushowanie jest najlepszą taktyką. Jak masz dobry team, to rushem wygrywasz rundę <45s Edytowane 22 stycznia 201015 l przez JakobekS
Opublikowano 22 stycznia 201015 l NO odkrywcze ,jak masz "myslący team" to wygrywasz każdy tryb ,ale trafić na taką ekipe to naprawdę rzadkość .
Opublikowano 22 stycznia 201015 l To przykre , że brak ci myślących , grających w MW2 na friend liście :confused: Edytowane 22 stycznia 201015 l przez TheBesTia
Opublikowano 22 stycznia 201015 l a czy ja napisałem ze taiech mi brak na frend sliscie ? nie czepiaj się bo nie masz czego . Miałem na myśli przypadkowych ludzi.
Opublikowano 25 stycznia 201015 l Nowy glitch i kolejne próby nabijania k/d ratio za free i wogóle bycia pro. Wczoraj cały wieczór noobki rzucały paczki zamiast normalnie grać i stawiać jakikolwiek opór Jak to jest że ludziom taką frajdę sprawia oszukiwanie i późniejsze lansowanie się na ubermastera? To trzeba chyba doszczętnie przegrać życie. Jeszcze niedawno miałem na to wywalone, ale teraz zaczyna mnie to coraz bardziej irytować.
Opublikowano 25 stycznia 201015 l Możesz zapodać jeszcze raz filmik boten widocznie usnięty z YT . No Mnie także zaczynają irytowac te gilthe , a najbardziej na dzień dzisiejszy wkurza mnie ten z granatem dymnym w łapie co daje szybsze bieganie . Dzieciaki używają tego bez ograniczeń ,trafic takiego typa jest bardzo trudno ,na noze tym bardziej szans ne mia .Dzisiaj miałem kilka spotkań z takimi typami . Miałem w wąskiej uliczce na KAraczi ja na jednym końcu on na drugim ładuje w typa cały magazynek ,gość na mnie rush'em koleś nić .Zdążyłem jeszcze shoota wyjąć i oddać jeden szczał po czym kosa w brzuch od typa
Opublikowano 26 stycznia 201015 l link do tego glitcha normlanie szkoda komentowac, juz panowie z IW nie nadazaja z wypuszczaniem patchy, bo co chwila nowy bug wylazi, a gdzie ten patch co na PC juz od dawna jest?
Opublikowano 26 stycznia 201015 l NO odkrywcze ,jak masz "myslący team" to wygrywasz każdy tryb ,ale trafić na taką ekipe to naprawdę rzadkość. Chodzi mi o mój klan... Jak gramy razem w party, to nie ma mocnych. Samemu też idzie całego searcha wygrać, nic trudnego
Opublikowano 1 lutego 201015 l Słyszałem że w jakiejś TV była prezentacja nowych map, Prawda czy Fałsz??
Opublikowano 3 lutego 201015 l Też tak myślę bo zaraz zapuściłem szperacza i jedyne co znalazłem to ukryty tryb Nuclear Tactic czy jakoś tak.
Opublikowano 8 lutego 201015 l Wiem, ze sie powtarzam, ale z tymi patchami to jakas kpina jest. Placimy za abonament nie po to chyba zeby nam MS certyfikowal patcha pol roku.
Opublikowano 12 lutego 201015 l Witam. Mam pytanie odnośnie NAT w grze Modern Warfare 2, mam polską wersję językową gry i w multiplayer pisze mi, że NAT mam średni\umiarkowany, czytałem poradniki jak zmienić NAT na otwarty, jako iż jestem posiadaczem internetu radiowego, skontaktowałem się z administratorem sieci, aby otworzył mi potrzebne porty, nic nie dało... Wyłączył, też regułki i nic nie pomogło. Co musi admin zrobić, żeby był otwarty NAT, może to wina, że do konsoli przypisane mam wewnętrzne IP, a nie publiczne?
Opublikowano 12 lutego 201015 l Nie wiem jak Ci pomóc, generalnie temat też nie do końca odpowiedni, ale powiem tylko, że odważny jesteś jeśli grasz na radiowce via LIVE! Ja po kilku miechach takiego grania z 3 lata temu i problemach o których piszesz (nierozwiązanych) zmieniłem operatora na kabel. Różnica kosmiczna w graniu...
Opublikowano 12 lutego 201015 l Nie rozumiem Ciebie? Konsolę mam i PC mam podpiętą kablami, jeśli Ci o to chodzi hehe Tylko, że nie mam możliwości konfigurowania, bo nie mam router tylko switch. A jeśli chodzi Ci o neta od Netii czy Neo, to może kiedyś zmienię. Póki co płacę 20zł