Opublikowano 12 lutego 201015 l Radiówka to mordęga, mam ochotę porąbać tą cholerną antenę siekierą, ale mam jeszcze rok umowy. sroxer, jak możesz to idź za radą Kielicha i weź jakiś porządny internet.
Opublikowano 13 lutego 201015 l Póki co płacę 20zł Jaka cena tak jakość Wyszedł ten cholerny patch do MW2 , niby naprawili gilth z nabijaniem paczek ,ale szybsze bieganie z flarą od paczki w łapie nadal jest .
Opublikowano 13 lutego 201015 l Płacę tyle, ponieważ mam nadajnik. A i pobiera mi w dzień 200kb/s a po 23 godzinie dochodzi do 500kb/s.
Opublikowano 13 lutego 201015 l Witam.Mam pytanie odnośnie NAT w grze Modern Warfare 2, mam polską wersję językową gry i w multiplayer pisze mi, że NAT mam średni\umiarkowany, czytałem poradniki jak zmienić NAT na otwarty, jako iż jestem posiadaczem internetu radiowego, skontaktowałem się z administratorem sieci, aby otworzył mi potrzebne porty, nic nie dało... Wyłączył, też regułki i nic nie pomogło. Co musi admin zrobić, żeby był otwarty NAT, może to wina, że do konsoli przypisane mam wewnętrzne IP, a nie publiczne? Przez chwile myslalem, ze to moj post. Mam dokladnie taka sama sytuacje, wiele razy dzwonilem do admina, zeby zrobil cos z natem. Raz nawet podalem ip x'a, odblokowal porty i jak zahostowalem mecz polowa graczy nie widziala tej gry. Wg admina wszystko bylo ok i jesli nikt by nie widzial wtedy bylby to problem.. Wczesniej mialem router, bawilem sie opcja port forwarding i nic to nie dalo takze nie wydaje mi sie, zebys mogl cos z tym zrobic. Zeby nie bylo offtopa-Mw2 ssie paue
Opublikowano 13 lutego 201015 l Dodaliby w końcu nowe mapy, chociaż ze 3 nowe bo te się już nudzą. Prawdopodobnie na wiosne wyjdzie DLC gdzie niby bedzie 5 nowych mapek w tym 2 z COD4. Zobaczymy .
Opublikowano 13 lutego 201015 l Wyszedł ten cholerny patch do MW2 , niby naprawili gilth z nabijaniem paczek ,ale szybsze bieganie z flarą od paczki w łapie nadal jest . bo to nie glitch
Opublikowano 13 lutego 201015 l Prawdopodobnie na wiosne wyjdzie DLC gdzie niby bedzie 5 nowych mapek w tym 2 z COD4. Zobaczymy . Mapek ma być 10 , w tym 4 z COD4 Tu filmik z du.py wzięty z nazwami nowych map -->
Opublikowano 13 lutego 201015 l Może i fake, i mam nadzieję że tak jest bo zamiast shipment z CoD4 wolałbym Backlot. IMO obok crash najlepsza mapa w MW.
Opublikowano 14 lutego 201015 l Zasiadłem dziś popołudniu, a teraz skończyłem grę na Veteranie. Fakt nie jest taki trudny jak w poprzednich częściach, ale daje w kość. Niestety nowy cod za bardzo mi się nie podobał porównując do jedynki. Lokacje są gorsze, grafika chyba słabsza i jakoś tak wieje nudą ;/ Jedynie podobały mi się początki misji z Pricem oraz z terrorystami Duży minus to to, że gierka jest króciutka (8h Veteran o Rekrucie nie wspomnę)
Opublikowano 14 lutego 201015 l Może i fake, i mam nadzieję że tak jest bo zamiast shipment z CoD4 wolałbym Backlot. IMO obok crash najlepsza mapa w MW. Dokładnie, Backlot był najlepszy , a Shipment to wielka pomyłka jest, szczerze już bym wolał kiepskawy Wet Work.
Opublikowano 14 lutego 201015 l Ja do tej dwójki, czyli Crash i Backlot dorzuciłbym jeszcze Strike.IMO dobrze rozplanowana mapa.
Opublikowano 14 lutego 201015 l Najlepiej gdyby wrzucili wszystkie mapki do ściągnięcia pojedynczo lub w jakiś paczkach. Kurde, nie wiecie czemu w HQ Hardcore w ogóle nie losuje map: Skidrow, Terminal i Highrise?
Opublikowano 14 lutego 201015 l Prawdę mówiąc to wszystkie mapki z czwórki (z wyjątkiem jednej czy dwóch -kwestia gustu) stoją na bardzo wysokim poziomie i te z MW2 mimo ciekawych jednostek, nawet nie podskoczą Edytowane 14 lutego 201015 l przez TheBesTia
Opublikowano 15 lutego 201015 l Ta bez przesady, to sa jakies jaja, niby shipment jako DLC? Musieliby byc idiotami. Wyobrazacie sobie np. AC130 na tej mapie:D Gdziekolwiek nie strzelisz wszyscy gina Gdyby nie ta mapa to bym uwierzyl, choc no fajnie jak dadza kilka map z 4 ale nie najgorsza i najmniejsza ; P
Opublikowano 15 lutego 201015 l Jakie te Special Opsy sa ciezkie do zdobycia Gram w singla i jest bardzoooo ciezko. Też nie mieli co wymyśleć tylko chore gwiazdki ;/
Opublikowano 15 lutego 201015 l No bez przesady to najłatwiejszy COD w jakiego grałem a grałem we wszsytkie. Mowa o Veteranie. MW2 na veteranie w porównaniu do Cod 2 ,3 to dziecinada . CoD :WaW był łatwy na weteranie a MW 2 jest jeszcze łatwiejszy . Co do SP to faktycznie niektóre misje to istny koszmar. a już ostatnia paczka misji gdzie walczymy z kolosami to przegięcie
Opublikowano 15 lutego 201015 l Wiem wiem, że Veteran w single player jest najłatwiejszy, ale właśnie chodzi mi o to special opsy. Mam dopiero 54% i niektóre misje są ciężkie np Hidden.
Opublikowano 15 lutego 201015 l Ta bez przesady, to sa jakies jaja, niby shipment jako DLC? Musieliby byc idiotami. Wyobrazacie sobie np. AC130 na tej mapie:D Gdziekolwiek nie strzelisz wszyscy gina Gdyby nie ta mapa to bym uwierzyl, choc no fajnie jak dadza kilka map z 4 ale nie najgorsza i najmniejsza ; P Ten kto na tej mapie wykręci AC130 to będzie niezły Killer 8) albo mega fuksiaż Edytowane 15 lutego 201015 l przez matrix_dk
Opublikowano 15 lutego 201015 l Przecież mamy małą mapę już w MW2 jaką jest "Rust" więc będzie i druga. Osobiście nie wiem po co takie małe mapy ale cóż, chyba przede wszystkim na pojedynki 1 na 1 bo przecież gra oferuje takie opcję.
Opublikowano 16 lutego 201015 l Mogliby zrobić mapkę w stylu Vacant, gdzie byłoby dużo walki w pomieszczeniach, zero snajpy a i większość killstrików byłaby bezużyteczna. Jakby jeszcze mapka była w Whisky Hotel to dopiero. Właśnie dlaczego w MW2 tylko jedna mapka jest w USA? Liczę też na tryb War z WaW, ale wiedząc co IW sądzi o pomysłach Treyarch jest to raczej nierealne. A tak poza tym to tęsknię za SWD, M14, M60 i MP5.