ksztyrix 6 Opublikowano 12 lutego 2010 Opublikowano 12 lutego 2010 Radiówka to mordęga, mam ochotę porąbać tą cholerną antenę siekierą, ale mam jeszcze rok umowy. sroxer, jak możesz to idź za radą Kielicha i weź jakiś porządny internet. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 Póki co płacę 20zł Jaka cena tak jakość Wyszedł ten cholerny patch do MW2 , niby naprawili gilth z nabijaniem paczek ,ale szybsze bieganie z flarą od paczki w łapie nadal jest . Cytuj
sroxer 19 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 Płacę tyle, ponieważ mam nadajnik. A i pobiera mi w dzień 200kb/s a po 23 godzinie dochodzi do 500kb/s. Cytuj
burza-lukas 2 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 Dodaliby w końcu nowe mapy, chociaż ze 3 nowe bo te się już nudzą. Cytuj
snoorski 0 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 Witam.Mam pytanie odnośnie NAT w grze Modern Warfare 2, mam polską wersję językową gry i w multiplayer pisze mi, że NAT mam średni\umiarkowany, czytałem poradniki jak zmienić NAT na otwarty, jako iż jestem posiadaczem internetu radiowego, skontaktowałem się z administratorem sieci, aby otworzył mi potrzebne porty, nic nie dało... Wyłączył, też regułki i nic nie pomogło. Co musi admin zrobić, żeby był otwarty NAT, może to wina, że do konsoli przypisane mam wewnętrzne IP, a nie publiczne? Przez chwile myslalem, ze to moj post. Mam dokladnie taka sama sytuacje, wiele razy dzwonilem do admina, zeby zrobil cos z natem. Raz nawet podalem ip x'a, odblokowal porty i jak zahostowalem mecz polowa graczy nie widziala tej gry. Wg admina wszystko bylo ok i jesli nikt by nie widzial wtedy bylby to problem.. Wczesniej mialem router, bawilem sie opcja port forwarding i nic to nie dalo takze nie wydaje mi sie, zebys mogl cos z tym zrobic. Zeby nie bylo offtopa-Mw2 ssie paue Cytuj
canuks 63 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 Dodaliby w końcu nowe mapy, chociaż ze 3 nowe bo te się już nudzą. Prawdopodobnie na wiosne wyjdzie DLC gdzie niby bedzie 5 nowych mapek w tym 2 z COD4. Zobaczymy . Cytuj
SzczuruLive 1 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 Wyszedł ten cholerny patch do MW2 , niby naprawili gilth z nabijaniem paczek ,ale szybsze bieganie z flarą od paczki w łapie nadal jest . bo to nie glitch Cytuj
canuks 63 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 JAK nie , był na liscie błedów do naprawienia . Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 Prawdopodobnie na wiosne wyjdzie DLC gdzie niby bedzie 5 nowych mapek w tym 2 z COD4. Zobaczymy . Mapek ma być 10 , w tym 4 z COD4 Tu filmik z du.py wzięty z nazwami nowych map --> Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 Może i fake, i mam nadzieję że tak jest bo zamiast shipment z CoD4 wolałbym Backlot. IMO obok crash najlepsza mapa w MW. Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 14 lutego 2010 Opublikowano 14 lutego 2010 Zasiadłem dziś popołudniu, a teraz skończyłem grę na Veteranie. Fakt nie jest taki trudny jak w poprzednich częściach, ale daje w kość. Niestety nowy cod za bardzo mi się nie podobał porównując do jedynki. Lokacje są gorsze, grafika chyba słabsza i jakoś tak wieje nudą ;/ Jedynie podobały mi się początki misji z Pricem oraz z terrorystami Duży minus to to, że gierka jest króciutka (8h Veteran o Rekrucie nie wspomnę) Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 14 lutego 2010 Opublikowano 14 lutego 2010 Może i fake, i mam nadzieję że tak jest bo zamiast shipment z CoD4 wolałbym Backlot. IMO obok crash najlepsza mapa w MW. Dokładnie, Backlot był najlepszy , a Shipment to wielka pomyłka jest, szczerze już bym wolał kiepskawy Wet Work. Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 14 lutego 2010 Opublikowano 14 lutego 2010 Ja do tej dwójki, czyli Crash i Backlot dorzuciłbym jeszcze Strike.IMO dobrze rozplanowana mapa. Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 14 lutego 2010 Opublikowano 14 lutego 2010 Najlepiej gdyby wrzucili wszystkie mapki do ściągnięcia pojedynczo lub w jakiś paczkach. Kurde, nie wiecie czemu w HQ Hardcore w ogóle nie losuje map: Skidrow, Terminal i Highrise? Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 14 lutego 2010 Opublikowano 14 lutego 2010 (edytowane) Prawdę mówiąc to wszystkie mapki z czwórki (z wyjątkiem jednej czy dwóch -kwestia gustu) stoją na bardzo wysokim poziomie i te z MW2 mimo ciekawych jednostek, nawet nie podskoczą Edytowane 14 lutego 2010 przez TheBesTia Cytuj
LooKaZ 8 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 Ta bez przesady, to sa jakies jaja, niby shipment jako DLC? Musieliby byc idiotami. Wyobrazacie sobie np. AC130 na tej mapie:D Gdziekolwiek nie strzelisz wszyscy gina Gdyby nie ta mapa to bym uwierzyl, choc no fajnie jak dadza kilka map z 4 ale nie najgorsza i najmniejsza ; P Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 Jakie te Special Opsy sa ciezkie do zdobycia Gram w singla i jest bardzoooo ciezko. Też nie mieli co wymyśleć tylko chore gwiazdki ;/ Cytuj
canuks 63 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 No bez przesady to najłatwiejszy COD w jakiego grałem a grałem we wszsytkie. Mowa o Veteranie. MW2 na veteranie w porównaniu do Cod 2 ,3 to dziecinada . CoD :WaW był łatwy na weteranie a MW 2 jest jeszcze łatwiejszy . Co do SP to faktycznie niektóre misje to istny koszmar. a już ostatnia paczka misji gdzie walczymy z kolosami to przegięcie Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 Wiem wiem, że Veteran w single player jest najłatwiejszy, ale właśnie chodzi mi o to special opsy. Mam dopiero 54% i niektóre misje są ciężkie np Hidden. Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 (edytowane) Ta bez przesady, to sa jakies jaja, niby shipment jako DLC? Musieliby byc idiotami. Wyobrazacie sobie np. AC130 na tej mapie:D Gdziekolwiek nie strzelisz wszyscy gina Gdyby nie ta mapa to bym uwierzyl, choc no fajnie jak dadza kilka map z 4 ale nie najgorsza i najmniejsza ; P Ten kto na tej mapie wykręci AC130 to będzie niezły Killer 8) albo mega fuksiaż Edytowane 15 lutego 2010 przez matrix_dk Cytuj
burza-lukas 2 Opublikowano 15 lutego 2010 Opublikowano 15 lutego 2010 Przecież mamy małą mapę już w MW2 jaką jest "Rust" więc będzie i druga. Osobiście nie wiem po co takie małe mapy ale cóż, chyba przede wszystkim na pojedynki 1 na 1 bo przecież gra oferuje takie opcję. Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 MW2 w systemie NTSC-J będzie działać na naszych konsolach(PAL)? Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 Nie będzie. Jedynie NTSC-U i PAL. Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 16 lutego 2010 Opublikowano 16 lutego 2010 Mogliby zrobić mapkę w stylu Vacant, gdzie byłoby dużo walki w pomieszczeniach, zero snajpy a i większość killstrików byłaby bezużyteczna. Jakby jeszcze mapka była w Whisky Hotel to dopiero. Właśnie dlaczego w MW2 tylko jedna mapka jest w USA? Liczę też na tryb War z WaW, ale wiedząc co IW sądzi o pomysłach Treyarch jest to raczej nierealne. A tak poza tym to tęsknię za SWD, M14, M60 i MP5. Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 17 lutego 2010 Opublikowano 17 lutego 2010 Nie będzie. Jedynie NTSC-U i PAL. Działa, już sprawdziłem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi