MaZZeo 14 182 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Rzeczywiście, jak odpaliłem sobie MW2 bo jakoś naszła mnie ochota na chwilę gry to nie dało rady, 15 min sie bawiłem w odświeżanie i dołączanie do gry i wyskakiwał błąd, na playlistach widziałem że jedynie 10k ludzi gra na zwykłym TDMie, więc to pewnie problem światowy ;] Za to na Stimulus Package gra 40k ludzi. Właśnie, jedyne co w tym DLC jest fajne to dwie rzeczy, pierwsza że poszli po rozum do głowy i zrobili oddzielną playlistę (a nie jak w WaW że wrzucali wszystkie mapki do jednego wora, gra po paru miesiącach od premiery bez tych mapek była prawie że niemożliwa), druga że nie ma nowych achievementów i calak jest nadal ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Czyli golą za mapki i jeszcze spieprzyli aktualizację ? A ja się zastanawiałem czy Battlefield to nie lepszy wybór, fak. Cytuj Odnośnik do komentarza
burza-lukas 2 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Mi udało się tylko raz zagrać i to nie we wszystkie mapy a tylko jedną nową. Kolejne próby połączenia się z grą kończyły się błędami, zawieszeniem itp. Nie wiem czy to ma związek z tą aktualizacją bo ja włączyłem rano jeszcze przed aktualizacją MW2 to działo się to samo. Udało się jedynie zwiedzić te mapy w private match bez przeciwników. Druga sprawa to taka, że na tych mapach nie można grać to co sie lubi tylko losowo są mecze i to mnie denerwuje, domination, saboteur, itp jeżeli ktos chce grac tylko team dethmatch to lipa musi liczyć na to aż losowo przypadnie/ Rozwiązaniem chyba jest tylko private match wtedy można wybrać jaki typ meczu chcemy ale tylko w gronie zaproszonych znajomych niestety takie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 (edytowane) Nie wyszukuje mi w ogole zadnych gier w multi, WTF? Edytowane 31 Marca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
oktis77 0 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Wczoraj zamiast wyszukiwać grę 2 sek to wyszukiwało mi gry ok minuty. Poza tym parę razy w czasie grania mieliśmy reconnecta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Nie wyszukuje mi w ogole zadnych gier w multi, WTF? Mi też, wie ktoś co jest grane? Cytuj Odnośnik do komentarza
JacekW 5 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Mam tan sam problem, ale moge sie polaczyc do ostatnio spotkanych. ładnie panowie zaplacilismy 1200mp zeby miec problemy z gra Cytuj Odnośnik do komentarza
oktis77 0 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Mnie łączyło wczoraj ale strasznie długo trzeba było czekać, ciekawe czy to przez patch którego wczoraj ściągnąłem czy dlc Cytuj Odnośnik do komentarza
LooKaZ 8 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 No ja tez myslalem, ze cos sie zj/ebalo ale po prostu wyszukuje mecze o wiele dluzej jesli grasz sam, bo zauwazcie ze za kazdym nieudanym przeszukaniem zwieksza sie wartosc pingu szukanego hosta o 10. Moze przynajmniej dzieki temu bedzie nas zawsze laczyc do jak najlepszego hosta, a nie do byle pierwszego, ale to wyjdzie w praniu. A jak same mapki? Chodzi mi o te 3 nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Szukanie hosta zaczyna sie od pingu <50 zawsze? Cytuj Odnośnik do komentarza
LooKaZ 8 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Tak, a mi wczoraj znalazlo dopiero przy 100. Wiec ponad minute czekalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
oktis77 0 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Moze przynajmniej dzieki temu bedzie nas zawsze laczyc do jak najlepszego hosta, a nie do byle pierwszego, ale to wyjdzie w praniu. A jak same mapki? Chodzi mi o te 3 nowe. Tylko że przedtem znajdowało hosta w 2 sekundy i nie było problemu z graniem, a teraz czeka się 2 minuty (albo i dłużej bo wczoraj raz mi nie znalazło ani jednego meczu) i po połączeniu wczoraj miałem 2 razy dziwne lagi. Co do mapek to ta miejska nawet przypadła mi do gustu, do reszty trzeba się będzie przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 No coz...ja gralem przed chwila na dwoch nowych mapach w FFA i zadnych problemow nie mialem ani z polaczeniem, ani z gra... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Teraz jakos smiga w miare. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kerlo 2 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 (edytowane) Na poczatku byly problemy (po wydaniu map) ze znalezieniem meczu, ale juz jest ok, ponadto jest double exp dla wszystkich, co jest fajne bo szybko poziom mozna wbic. ps. taki filmik jaki zrobilem z modern warfare 2, mam nadzieje ze sie spodoba http://www.youtube.com/watch?v=Bt4yiJvqeN0 Edytowane 1 Kwietnia 2010 przez Kerlo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Masakra Kerlo, zreszta tak jak twoje montaze z H3. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 kilka akcji fajnych ze snajpą ,no i co najważniejsze filmik dużo lepszy niż Twój ostatni wklejony w tym temacie. Postęp spory Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Całkiem przyjemnie się to ogląda, szkoda tylko że ten filmik tylko potwierdza, że CoD to nie jest gra do grania w kooperacji. Przeważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Kiedy dokładnie (o której godz.) zaczyna się ten double-exp. ? Cytuj Odnośnik do komentarza
popiol 16 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Kerlo - sprawia Ci przyjemność granie na myszce przeciwko ludziom którzy grają na padach? :| Bo chyba nie będziesz mi próbował wmówić, że na padzie takie akcje z tą snajpą robiłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kerlo 2 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Tak na padzie i nie musze tego udawadniac, bo jezdzilem na turnieje w Halo 3 i gralem na padzie @TheBestia W tym momencie trwa, nie wiem do kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza
oktis77 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Całkiem niezły filmik. Przynajmniej wiem czemu tak często ginę jak ludzie mają takiego skilla. No ale najlepsze w tym filmiku to muza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Multi to poracha, zwiesza na dluzsza chwile konsole, rozlacza z Live lub tez po dlugim czekaniu z rzadka znajdzie mecz. Maja zamiar to postawic na nogi? Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Grałem chwile wczoraj i dziś i u mnie git. Cytuj Odnośnik do komentarza
LooKaZ 8 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 No u mnie tez bez takich problemow, Sajko to cos u ciebie nie tak musi byc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi