Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) No mi tam nie dziala, wszystko mam ok, NAT otwarty itd. Edytowane 5 Kwietnia 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał01 0 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Nie wiem co się stało ale wyszukiwanie gier w Modern Warfare 2 jest tragiczne . Wczoraj wieczorem chciałem pograć , czekałem 10 minut i nie wyszukało żadnej gry więc odpuściłem<_< Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Wyszukiwanie jest bardzo dobre , max. 15sekund i znajduje gre. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał01 0 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Nie wiem jak u ciebie jest z tym wyszukiwaniem, ale u mnie i większości znajomych na xbl nie wyszukuje tak dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 jeśli ktoś nie widział nowej reklamy map to polecam zobaczyć: http://www.youtube.com/watch?v=QJAbCuwcWxo&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza
LooKaZ 8 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 (edytowane) O k`wa miszcz Dawajcie ta reklame u nas. Edytowane 6 Kwietnia 2010 przez LooKaZ Cytuj Odnośnik do komentarza
oktis77 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 U mnie wyszykuje dłużej niż kiedyś i do tego zawsze trafiał na samych cholernych generałów ze snipami obojętnie ile razy bym się łączył i rozłączał; przez ostatni tydzień nie widziałem nikogo o poziomie niższym niż 45. Z drugiej strony nie mam takich problemów jak niektórzy i mimo iż czeka się z 30sek na znalezienie gry to nie wywala mnie ani nic się nie dzieje w czasie grania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Ale wiesz, że liczy się nie level, a prestiż? Bo tak piszesz o tym 45... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A prestiż to które, że tak bezceremonialnie spytam ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ksztyrix 6 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Wampis, co ty gadasz. Do nabijania prestiżu nie trzeba mieć żadnego skila tylko dużo wolnego czasu. Amerykańskie dzieci mają go aż nadto. Cytuj Odnośnik do komentarza
HeXa 435 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Dzisiaj odpalilem MW2 i sie zdziwilem ze tak dlugo wyszukuje gry ;/ na PS3 w 3sec. a tutaj minute lub wiecej =/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 (edytowane) Wampis, co ty gadasz. Do nabijania prestiżu nie trzeba mieć żadnego skila tylko dużo wolnego czasu. Amerykańskie dzieci mają go aż nadto. Nie o to chodzi. Część osób myśli, że levele w grze idą po prostu od 1 do 70, a nie wie o 10 prestiżach resetujących level z 70 do 1 w zamian za inny obrazek. I w sumie nie ma się co dziwić, w CoD4 też się zastanawiałem dlaczego ikonki innych graczy na tym samym levelu potrafią być różne. Edytowane 9 Kwietnia 2010 przez Wampis Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 http://www.joemonster.org/filmy/24045/Film_zainspirowany_gra_Modern_Warfare Amatorski film zainspirowany MW2 Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Nie wiem czy był już taki temat .Mam pytanie ,kupiłem gre i na ostatniej stronie mam kod na exclusive access .Czy ten kod mam wpisać na Livie ? I co on daje? Sprawdzał ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Z tego pamiętam to kod do wykorzystania na stronie Cod: WAW2, udostępnia jakieś materiały typu filmiki itp. Jednak tego nie weryfikowałem (nie wpisywałem kodu na stronie). Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Wiadomo coś o DLC do kampanii ? chodziły ploty ze niby ma się ukazać na wiosnę ,ale coś cisza A co do obecnego DLC z mapkami warto kupić,mapy dają radę? ,czy poczekać az stanieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 (edytowane) Raczej nie stanieje. Jak za tą cenę map jest mało , poza tym ich jakość jest wątpliwa , dwie mapki z COD4 dają rade , ale trzy nowe jakby robione na kolanie , kompletnie nieprzemyślane, chaotyczne , ale bywały gorsze Tylko dla psychofanów COD . Edytowane 5 Maja 2010 przez TheBesTia Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Nowe DLC do MW2 Modern Warfare 2 - Resurgence Pack Cytuj Odnośnik do komentarza
ksztyrix 6 Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Musiałbym mieć za dużo pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 (edytowane) Ja dla odmiany powiem , że bardzo się ciesze , nowych (starych) mapek nigdy za wiele . Jestem wielkim fanem i wszystko co związane z MW2 , a także ME2 oraz serią GOW łykam bez popitki , a że gra osiągnęła sukces , to i dodatki się cenią , za prestiż trzeba płacić :E 8) Edytowane 16 Maja 2010 przez TheBesTia Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Nie przesadzaj kolego sympatyczny .Sukces sukcesem ale te DLC to zwykłe naciąganie graczy i tyle .Ludzie kupują te DLC głównie dla mapek z pierwszej części MW ! a nie dla nowych z MW2 . A Acti sprytnie to wykorzystuje ,na 101% bedziemy mieli 3 DLC z mapami gdzie dostaniemy kolejne 2 stare mapy z MW i 3 jakieś wymyślne nowe . Swoją droga mogli by nieco wyluzować i dać te DLC po 800msp ,w tedy na pewno bym kupił oba a tak to poczekam aż stanieja .za 1200 msp wole kupić jakiegoś arcade , po mimo ze jestem taże fanem CoD'ów to nie dam się dymać activ .. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 W pogrubionej wypowiedzi była szczypta ironii , drobinka euforii z nowego i ciut chęci usprawiedliwienia sobie "wysokiej ceny" ,więc nie bierz tego dosłownie. Odnośnie dymania , zależy to od punktu nachylenia się wierz mi , że z żadnym arcadem nie spędzę tyle godzin co z tym DLC , więc może sytuacja się odwraca i gracze dymają Activ...? Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 http://twitpic.com/1vljfz/ Jeśli to będzie wprowadzone w życie to może MW2 zostanie tym czym miało być, szkoda że prawie 9 miesiecy po premierze Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 troche juz pozno na podniecanie sie ta gra nie mialem okazji wczesniej zagrac i po prostu mnie pochlonela, dynamika i rozgrywka zjada BC2 ktore bardzo mi sie podobalo. ogolnie nie przepadam za multi ( sam nie wiem czemu ) ale gdy wczoraj odpalilem multi zwariowalem banan na twarzy non stop i mialem pograc 10 minut a gralem 2 godziny, chyba teraz dopiero przekonalo mnie multi hehe rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza
JacekW 5 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi