Gość Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 (edytowane) No mi tam nie dziala, wszystko mam ok, NAT otwarty itd. Edytowane 5 kwietnia 2010 przez Gość Cytuj
Michał01 0 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Nie wiem co się stało ale wyszukiwanie gier w Modern Warfare 2 jest tragiczne . Wczoraj wieczorem chciałem pograć , czekałem 10 minut i nie wyszukało żadnej gry więc odpuściłem<_< Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Wyszukiwanie jest bardzo dobre , max. 15sekund i znajduje gre. Cytuj
Michał01 0 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Nie wiem jak u ciebie jest z tym wyszukiwaniem, ale u mnie i większości znajomych na xbl nie wyszukuje tak dobrze Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 jeśli ktoś nie widział nowej reklamy map to polecam zobaczyć: http://www.youtube.com/watch?v=QJAbCuwcWxo&feature=player_embedded Cytuj
LooKaZ 8 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 (edytowane) O k`wa miszcz Dawajcie ta reklame u nas. Edytowane 6 kwietnia 2010 przez LooKaZ Cytuj
oktis77 0 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 U mnie wyszykuje dłużej niż kiedyś i do tego zawsze trafiał na samych cholernych generałów ze snipami obojętnie ile razy bym się łączył i rozłączał; przez ostatni tydzień nie widziałem nikogo o poziomie niższym niż 45. Z drugiej strony nie mam takich problemów jak niektórzy i mimo iż czeka się z 30sek na znalezienie gry to nie wywala mnie ani nic się nie dzieje w czasie grania. Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Ale wiesz, że liczy się nie level, a prestiż? Bo tak piszesz o tym 45... Cytuj
Gość Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 A prestiż to które, że tak bezceremonialnie spytam ? Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Wampis, co ty gadasz. Do nabijania prestiżu nie trzeba mieć żadnego skila tylko dużo wolnego czasu. Amerykańskie dzieci mają go aż nadto. Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Dzisiaj odpalilem MW2 i sie zdziwilem ze tak dlugo wyszukuje gry ;/ na PS3 w 3sec. a tutaj minute lub wiecej =/ Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Opublikowano 9 kwietnia 2010 (edytowane) Wampis, co ty gadasz. Do nabijania prestiżu nie trzeba mieć żadnego skila tylko dużo wolnego czasu. Amerykańskie dzieci mają go aż nadto. Nie o to chodzi. Część osób myśli, że levele w grze idą po prostu od 1 do 70, a nie wie o 10 prestiżach resetujących level z 70 do 1 w zamian za inny obrazek. I w sumie nie ma się co dziwić, w CoD4 też się zastanawiałem dlaczego ikonki innych graczy na tym samym levelu potrafią być różne. Edytowane 9 kwietnia 2010 przez Wampis Cytuj
Reno 4 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 http://www.joemonster.org/filmy/24045/Film_zainspirowany_gra_Modern_Warfare Amatorski film zainspirowany MW2 Cytuj
oskar_PL 34 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Nie wiem czy był już taki temat .Mam pytanie ,kupiłem gre i na ostatniej stronie mam kod na exclusive access .Czy ten kod mam wpisać na Livie ? I co on daje? Sprawdzał ktoś? Cytuj
Gość Opublikowano 13 kwietnia 2010 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Z tego pamiętam to kod do wykorzystania na stronie Cod: WAW2, udostępnia jakieś materiały typu filmiki itp. Jednak tego nie weryfikowałem (nie wpisywałem kodu na stronie). Cytuj
canuks 63 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 Wiadomo coś o DLC do kampanii ? chodziły ploty ze niby ma się ukazać na wiosnę ,ale coś cisza A co do obecnego DLC z mapkami warto kupić,mapy dają radę? ,czy poczekać az stanieje ? Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 (edytowane) Raczej nie stanieje. Jak za tą cenę map jest mało , poza tym ich jakość jest wątpliwa , dwie mapki z COD4 dają rade , ale trzy nowe jakby robione na kolanie , kompletnie nieprzemyślane, chaotyczne , ale bywały gorsze Tylko dla psychofanów COD . Edytowane 5 maja 2010 przez TheBesTia Cytuj
canuks 63 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 Nowe DLC do MW2 Modern Warfare 2 - Resurgence Pack Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 Musiałbym mieć za dużo pieniędzy. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 (edytowane) Ja dla odmiany powiem , że bardzo się ciesze , nowych (starych) mapek nigdy za wiele . Jestem wielkim fanem i wszystko co związane z MW2 , a także ME2 oraz serią GOW łykam bez popitki , a że gra osiągnęła sukces , to i dodatki się cenią , za prestiż trzeba płacić :E 8) Edytowane 16 maja 2010 przez TheBesTia Cytuj
canuks 63 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Nie przesadzaj kolego sympatyczny .Sukces sukcesem ale te DLC to zwykłe naciąganie graczy i tyle .Ludzie kupują te DLC głównie dla mapek z pierwszej części MW ! a nie dla nowych z MW2 . A Acti sprytnie to wykorzystuje ,na 101% bedziemy mieli 3 DLC z mapami gdzie dostaniemy kolejne 2 stare mapy z MW i 3 jakieś wymyślne nowe . Swoją droga mogli by nieco wyluzować i dać te DLC po 800msp ,w tedy na pewno bym kupił oba a tak to poczekam aż stanieja .za 1200 msp wole kupić jakiegoś arcade , po mimo ze jestem taże fanem CoD'ów to nie dam się dymać activ .. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 17 maja 2010 Opublikowano 17 maja 2010 W pogrubionej wypowiedzi była szczypta ironii , drobinka euforii z nowego i ciut chęci usprawiedliwienia sobie "wysokiej ceny" ,więc nie bierz tego dosłownie. Odnośnie dymania , zależy to od punktu nachylenia się wierz mi , że z żadnym arcadem nie spędzę tyle godzin co z tym DLC , więc może sytuacja się odwraca i gracze dymają Activ...? Cytuj
firana140 621 Opublikowano 11 czerwca 2010 Opublikowano 11 czerwca 2010 http://twitpic.com/1vljfz/ Jeśli to będzie wprowadzone w życie to może MW2 zostanie tym czym miało być, szkoda że prawie 9 miesiecy po premierze Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 20 czerwca 2010 Opublikowano 20 czerwca 2010 troche juz pozno na podniecanie sie ta gra nie mialem okazji wczesniej zagrac i po prostu mnie pochlonela, dynamika i rozgrywka zjada BC2 ktore bardzo mi sie podobalo. ogolnie nie przepadam za multi ( sam nie wiem czemu ) ale gdy wczoraj odpalilem multi zwariowalem banan na twarzy non stop i mialem pograc 10 minut a gralem 2 godziny, chyba teraz dopiero przekonalo mnie multi hehe rewelacja Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi