Skocz do zawartości

Call of Duty: Modern Warfare 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 178,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo dobre multi obroni się bez achivów za 10k kili i 1999 meczy.

• Oh jejku, musisz być taki prooooo. Mogę ci mówić mistrzu?     A czy ja pisałem że ginę 5 razy z rzędu? A jeśli nawet, to hu,j ci do tego. Nie każdy gra żeby być najlepszy, dla mnie to tylko dobra r

• Jaki z tego wniosek ?! , nie umiesz wyciągać wniosków z porazki . przecież po każdym trafieniu pzrez przeciwnika masz pokazane skąd strzelał .I tak ciężko go podejsć za 2 razem jak wiemy gdzie leży

Opublikowano

Właśnie obejrzałem nowy trailer. Mega mistrzostwo się zapowiada. Ojj będzie się działo :o

Opublikowano

OMFG Reżyseria trailera to mistrzostwo świata, genialny monolog, muzyka, to wygląda jak trailer wysokobudżetowego filmu. Jeszcze 36 dni. Czy ktoś ma jakiś czasoprzyspieszacz?

Opublikowano

świetny ten trailer ,zresztą pozostałe także . ślicznie to wyglada i tak realistycznie . mam nadzieję ze gra dostanie 9,5 /10 jak nie więcej .

A ja zamawiam preorderka w ultimie nie ma co czekać :D 36dni i jestem wyrwany z życia :)

Opublikowano

wygląda obłędnie.

mam również pytanko - jest jakiś filmik pokazujący zniszczenia budynków, które na pewno nie są pre-renderowane ?

Opublikowano

W sumie mogliby dać jakieś kary za wychodzenie z gry (odjęcie leveli, prestiżu). Może w następnej części doczekamy się nagrywania filmików jak w Halo 3.

Opublikowano

O nie, żadnych kar za wyjście. Tak jak jest jest świetnie - musisz/chcesz wyjść? Nie ma problemu, gra zaraz znajdzie kogoś nowego na twoje miejsce. Tylko tego brakowało, żeby ludzie stali w kółko na respie, bo musieli odejść od konsoli, a nie chcą tracić XP.

Opublikowano

No rzeczywiście, czasem trzeba wyjść lub wyłączyć konsolę. Ale kary za nagminny Teamkill powinny być.

Opublikowano

Za masowe teamkille owszem. W ogóle to od początku powinno być to co wprowadzili w patchu do CoD5, a w CoD4 chyba nie (dawno nie grałem), czyli blokada granatników po starcie meczu i auto kick za 3 teamkille w meczu.

Opublikowano

czy będzie split na 4 graczy? i czy bedzie podobny tryb do nazi zombies taki jak w cod 5 ?

Opublikowano

no tak a cena jak z kosmosu ,radze poczekać trochę z zakupem limitek po premierze gry napewno spadną o 100zl .

Przykład HALO :ODTS limitka przed premierą 359zl po premierze 239zl LOL .

Jak Hardened spadnie do ceny 250zl to łykam smiało :)

Opublikowano

369??? O lol... myslalem, ze tak jak mówi Canuks, bedzie na starcie tak kolo 250 zl... jak za gowa2 :/ Pff... to chyba jednak zadowole sie normalna podstawka, w d-daya z media marktu lub empiku :]

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

czy będzie split na 4 graczy? i czy bedzie podobny tryb do nazi zombies taki jak w cod 5 ?

Ciekawostka (zaden flejm) -

(mod od MW1)