Hubert249 4 279 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 Nie wydaje mi się , żeby wrzucili bryki jak do Far Cry raczej będzie to przejażdżka czołgiem . Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 Jeśli będą pojazdy, to będzie jedna wielka kicha! Szkoda ze zabraknie P90 i G3. Zobaczymy czy nowe bronie dadzą radę. Mogliby dać perka, który umożliwia "założenie" tłumika z celownikiem. Marzy mi się mapa w śniegu i zostawianie śladów. Fajną sprawą byłaby kompletnie nocna mapa. Mogliby dać wodę (np. do szyi), w której można by było się schować. I jeszcze jedno, wywalić granatniki! Cytuj
wielad 0 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 granatniki beda napewno bez noob tube sie nie obejdzie przeciez, hamburgery inaczej nie mogly by grac w hs&d. co do zmiany perkow dadza pewno second chance z cod5 bo imo jest jest swietny perk, daja wiele mozliwosci taktycznych i tego mi brakuje w 4. osobiscie uwazam ze 5 jest skwaszona pogralem miesiac i darowalem sobie ,jak wiekszosc ludzi wrocilem do 4 i bawie sie znakomicie. zaczne sie modlic do listopada zeby jednak zrezygnowali z tych pojazdow bo sa porazkowe, podoba mi sie jeszcze z 5 wybur mozliwosci szukana hosta na local co zmiejsza szanse na zalagowanego hosta i daje lepsze pingi. ma nie byc G3? czym ja bede gral? dla mnie to byla najlpesza bron, auto aim jest tylko czasem, niektore mapy maja wlaczony a inne nie, nie wiem od czego to zalezy, czesto spotkalem sie grajac na mapie XXX ze byl auto aim a potem znowu gralem w ten sam tryb na tej samej mapie ale juz na innym hoscie i nie bylo auto aima, mi osobiscie bardzo przeszkadza. jak cos zpraszam wszystkich na starego Modern Warfare moj GT: Wielad PL zawsze po 22 online. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 Oby w wyborze kraju była Polska. Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 -nowy tryb gry podobny do Search and Destroy, tyle że zamiast bomby będziemy musieli ustrzelić konkretnego przeciwnika, a jego drużyna ma się starać go chronić za wszelką cenę W Kill Zone 2 jest podobny tryb IMO zaj3biaszczy Cytuj
Robsonf 0 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 Szkoda, że granatnik zostaje. Pojazdy mogą pogłębić chaos - nalot i heli to moim zdaniem mało trafione elementy, no jednak te najbardziej wkurzające perki wy(pipi)ali. Jeszcze za wcześnie by rokować, ale jak dla mnie to będzie CoD MW 1.5 (czy 4.5 jak kto woli) i gra może nie zdołać się wybronić na kolejny numerek. Inna sprawa, że sukces tak czy siak czeka tą gre - o ile sporo graczy pozostało/wróciło do 4 po premierze WaW, tak już moim zdaniem mało kto pozostanie przy oryginalnym Modern Warfare mając na rynku drugą część. Cytuj
Othis 29 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 pojazdy moga zabic caly klimat mw, i co szkodzilo zeby dac snajpe z tlumikiem tylko dawalaby np slabsze obrazenia (przy ich nieduzych mapach) zobaczymy co jeszcze zmajstruja Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 pojazdy to tylko do gier ala BF, dali czolg w 5 ktory sie nie nadawal. Dawniej probowali dac pojazdy + tryb ale chyba w COD3 nie wyszlo najlepiej Cytuj
Gość Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 Widać wszystkich te pojazdy w(pipi)iają, a oni je na siłe chcą dodać. Może tylko w singlu, to byłoby już coś. Niedługo CoD4 znowu wpadnie w moje ręce także też chętnie pogram, 3 miesiące przerwy ale mam nadzieję, że forma szybko wróci;] Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 OK, możecie już przestać spekulować Infinity Ward oficjalnie zdementowało te plotki - ta lista nie wyciekła od nikogo, kto ma związek z MW2. Niektóre zmiany/nowości mogą się pojawić, ale co i kiedy wciąż pozostaje tajemnicą. źródło Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 5 marca 2009 Opublikowano 5 marca 2009 Dlatego trzeba do tych wszystkich informacji podchodzić z dystansem,bo dopóki informacja nie pojawi się na oficjalnej stronie,nie warto zawracać sobie nimi głowy.Tak właśnie promują się growe serwisy Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 (edytowane) 10 Listopada gra trafi na półki sklepowe! Jest pierwszy zwiastun, moim zdaniem taki sobie, ale wiadomo że gra pozamiata. http://www.gry-online.pl/S014.asp?ID=354 Mała analiza tajemniczego zwiastuna: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=45764 Edytowane 26 marca 2009 przez aux Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Uja widać , ale będzie dobrze Jest może w lepszej jakości ten film ? Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Proszę: http://www.gametrailers.com/player/47178.html Swoją drogą ta część nie ma już nazwy Call of Duty, czyżby panowie stracili prawa? Cytuj
Reno 4 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Nic z tych rzeczy.Oficjalny tytuł to Call of Duty:Modern Warfare 2.To że naGametrailers jest zatytułowane samym Modern Warfare o niczym nie świadczy... Cytuj
matrix_dk 1 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 http://www.playpc.pl/newsroom/artykul.asp?Artykul=722 http://www.playpc.pl/newsroom/artykul.asp?Artykul=721 po zapoznaniu się z linkami powyżej uznałem że biorę urlop w w dniu premiery i to minimum 3 dni. ta gra rozpi3rdoli scenariuszem chyba wszystko co do tej pory widziałem. Cytuj
murphy16 0 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 http://www.gamesradar.com/f/secrets-of-the...032617350421062 tutaj jeszcze dokładniejsza analiza nieźle sie zapowiada ! Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 (edytowane) Fajnie, że wychodzi bo MW był świetny ale aż tak mnie COD od infinity nie wziął nigdy bym napalał się na dwójkę jak szczerbaty na suchary. Analizy tego trailerka przypominają mi sytuację z analizowaniem trailerów GTA IV. Kompletna szajba wtedy była i teraz zapowiada się podobna. Edytowane 26 marca 2009 przez Gooralesko Cytuj
wielad 0 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 a ja sie troszke boje zeby nie zeszli z tematu i nie poszli w klimaty : sam fisher liże sie z snejkiem, i nie bylo misji w stylu oneman army, pierwsza czesc miala wlasnie to do siebie ze prawie zawsze czuc bylo ze jestes w grupie. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 Nawet Jezus tam jest, nieźle . Lubię jak jest szał na jakąś grę pod wpływem teasera/trailera. Analizowanie filmika nie zdarza się często. A szkoda, gdyby Capcom tak pokazał Residenta, zamiast pokazywać prawie wszystko w trailerach... Call of Duty znam od pierwszej części, ale jakoś nigdy mnie ta seria nie kręciła. Do czasu jak zagrałem w MW. Ta odsłona pozamiatała, IW pokazali jak powinien wyglądać FPS nowej generacji i że dobre skrypty nie są złe. Dla mnie MW2 to gra z cyklu "kupić w dniu premiery bez względu na wszystko". Cytuj
Gość Pawlo_PL Opublikowano 26 marca 2009 Opublikowano 26 marca 2009 (edytowane) To już nie jest Call of Duty. Modern Warfare 2 to nowy tytuł. http://www.vg247.com/2009/03/26/gdc-modern...ll-of-duty-bit/ Edytowane 26 marca 2009 przez Pawlo_PL Cytuj
Reno 4 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 No rzeczywiście,racja.Czyżby właśnie z rozłamu powstała nowa tasiemcowa seria..?? Cytuj
bieguna 0 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 Ja po porażce jaką było dla mnie COD5 obiecałem sobie, że już w żaden COD hype się nie wkręce. Mam nadzieje, że mi sie uda. Cytuj
Reno 4 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 World at War nie był wcale taki tragiczny,owszem napewno trochę odtwórczy ale grało się przyjemnie.Myśle,że po majstersztyku jakim był Modern Warfare oczekawania co do WaW były zbyt wysokie i dlatego niektórzy się rozczarowali. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 27 marca 2009 Opublikowano 27 marca 2009 (edytowane) To już nie jest Call of Duty. Modern Warfare 2 to nowy tytuł. http://www.vg247.com/2009/03/26/gdc-modern...ll-of-duty-bit/ I bardzo fajnie. Wydawane co dwa lata gry z nowego cyklu Modern Warfare to najlepsze rozwiązanie. Marka COD nie jest tym grom już do niczego potrzebna. Szkoda tylko serii, że została w łapach takiego studia jak Treyarch. A mówiąc jeszcze dosadniej. Seria COD powinna się juz skończyć bo przekształca się w kolejnego NFS'a lub FIFĘ. Edytowane 27 marca 2009 przez Gooralesko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi