wrog 609 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Pewnie gra jest crapem, a Activision boi się, że recenzje zniechęcą graczy. Oczywiście mogę się mylić. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 By pobic rekord sprzedanych kopii jak amerykanie zobacza 10+/10? Cytuj
kim 1 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 cytat z innego forum gra juz jest na półkach sklepów Tesco za cene 169,95 zł bynajmniej tak mnie zapewnił sprzedawca z Tesco w Pile po rozmowie telefonicznej.Jak ktoś jest z Piły niech pojedzie sprawdzić na Bydgoską Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba IW zapowiadało dłuższego singla niż w pierwszej części, a tymczasem czytając inne forum dowiaduję się, że ludzie poprzechodzili grę na poziomie regular w około 5,5h, jak dla mnie jest to śmieszne. Na to wygląda, że trzeba zaczynać od razu na veteranie. Cytuj
Fader 0 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 (edytowane) W niektórych sklepach juz podobno jest. Edytowane 6 listopada 2009 przez Fader Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Dziś pojawiło się w sklepach dużo wersji angielskich (w Ultimie można od ręki kupić takową za 219 zł), co do polskich to nie wiem, ale pewnie w Tesco niektórych też już są. Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Nie będzie cyrków z banowaniem jak się odpali przed premierą? Czy MS/IW grzmieli już coś o tym? Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Na pewno nie, graj do woli i zamilcz aż do dnia premiery żeby mnie i innych nieszczęśliwych preorderowców Ultimy w wersji PL nie denerwować, hehe : ) Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Za legalnie kupioną grę? Nie będzie. We Francji kilka tysięcy sztuk ODST zostało legalnie sprzedanych kilka tygodni przed premierą i nic nie zrobili. Bo nie mogli - posypało by się masę pozwów sądowych przeciwko nim. "Winny" nie jest gracz, a sklep. Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 No już miałem przyjemność pograć troszkę u znajomego i powiem, że kampania ryje beret. Skoro dzisiaj już jest to może uda mi się ją dostać jak wyjdę z roboty Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Za legalnie kupioną grę? Nie będzie. We Francji kilka tysięcy sztuk ODST zostało legalnie sprzedanych kilka tygodni przed premierą i nic nie zrobili. Bo nie mogli - posypało by się masę pozwów sądowych przeciwko nim. "Winny" nie jest gracz, a sklep. Straszyli resetem GSa w tej grze ale chyba tylko na grozbach sie skonczylo Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Pierwsze wrażenie odnośnie multi: - Zdecydowanie za szybko i za łatwo się ginie - "Bułki" (granaty) latają dużo krócej niż w MW1 - Gra chodzi płynniutko - mam żółty ping, a czuję się jakbym grał na co najmniej zielonym w MW1. - Dużo fajnych map - Grafika chyba ciut gorsza niż na filmikach Ale ogólnie jest zaje.bis.cie Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Napisz cos o tym "tajemniczym" trybie SpecOps Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Nie mam na to czasu, kończę obiad i idę dalej mordować Cytuj
Xeul 1 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Uwaga! - naprawdę duża szansa ze posypią się bany mam info z bardzo wiarygodnego zródła - nie ważne ze oryginał. Hurtownie dostają kopie, ale mają zakaz ich sprzedaży... Polecam raczej na razie kampanie bez logowania... Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Jak oryginał i nieprzerobiona konsola, to bez obaw można grać w gierkę. Pierwsze wrażenie odnośnie multi: - Zdecydowanie za szybko i za łatwo się ginie - "Bułki" (granaty) latają dużo krócej niż w MW1 - Gra chodzi płynniutko - mam żółty ping, a czuję się jakbym grał na co najmniej zielonym w MW1. - Dużo fajnych map - Grafika chyba ciut gorsza niż na filmikach Kiedy testowałem multi... na splitscreenie To odniosłem wrażenie, że większość osób będzie grać zasadą 'tu cztery fragi zrobię i jazda kampić się i zabić kolejnych 5ciu z predator missle'. Jak pograsz więcej, to napisz jak to wygląda, bardzo ciekawy jestem Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 (edytowane) Uwaga! - naprawdę duża szansa ze posypią się bany mam info z bardzo wiarygodnego zródła - nie ważne ze oryginał. Hurtownie dostają kopie, ale mają zakaz ich sprzedaży... Polecam raczej na razie kampanie bez logowania... A możesz podać to swoje wiarygodne źródło? Edytowane 6 listopada 2009 przez Ferris71 Cytuj
Key 29 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Gra ma dostępną polską wersję językową? Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Uwaga! - naprawdę duża szansa ze posypią się bany mam info z bardzo wiarygodnego zródła - nie ważne ze oryginał. Hurtownie dostają kopie, ale mają zakaz ich sprzedaży... Polecam raczej na razie kampanie bez logowania... jakie bany jak w calej europie mozna bez problemu kupic dzis gre.. Cytuj
wrog 609 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Uwaga! - naprawdę duża szansa ze posypią się bany mam info z bardzo wiarygodnego zródła - nie ważne ze oryginał. Hurtownie dostają kopie, ale mają zakaz ich sprzedaży... Polecam raczej na razie kampanie bez logowania... Poinformuj swoje wiarygodne źródło, że (pipi) wie. Jak masz oryginalną grę, to możesz grać do woli na XBL. Cytuj
kiender 25 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Uwaga! - naprawdę duża szansa ze posypią się bany mam info z bardzo wiarygodnego zródła - nie ważne ze oryginał. Hurtownie dostają kopie, ale mają zakaz ich sprzedaży... Polecam raczej na razie kampanie bez logowania... Jego wiarygodne źródło to stryjek sąsiada znajomego którego w zasadzie nie zna ale wymienili dwa słowa w warzywniaku Cytuj
jojok21 0 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Odnośnie tych banów to pewnie koledze chodziło o to, że nie ważne czy oryginał czy kopia, liczy się fakt, że masz przerobioną konsolę. Użytkownicy nieprzerobionych sprzętów mogą rzecz jasna spać/grać spokojnie. andrij19- nie jestem tego w 100% pewien, ale zdrowy rozsądek każe mi stwierdzić..."chciałbyś!" Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 nie wiem jak z banami natomiast z sklepami to kumpel tlumaczyl mi tak w ExtraVision mieli zakaz sprzedazy GTA4 przed premiera jesli jednak w Irlandii jakis sklep z ich sieci zaczalby wczesniej sprzedawc cala siec EV miala prawo od tego momentu sprzedazy tylko ze tu jest maly myk w tym momencie jest kara na sklep EV ktory pierwszy sprzedal w tym wypadku to bylo okolo 400k Euro. Ile w tym prawdy nie mam pojecia ale cos w tym musi byc przeciez firma ma przyjeta jakas strategie kiedy wypuscic i dlaczego dany tytul. w sumie jeszcze tylko pare dni i bedzie mozna pociorac szkoda tylko ze w tym miesiacu wychodzi az tyle dobrych tytulow. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi