Skocz do zawartości

Call of Duty: Modern Warfare 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

... Pale Low najlepiej zniszczyc gdy jest nad nami wtedy wystarczy 1 rakieta, ostatnio zestrzelilem Harriera po tym jak on szybko przylecial i zatrzymal sie w miejscu by chronic punkt :). Gorzej jest z AC bo trzeba 3 rakiety, sa pewne mapy gdzie latajace czolgi cos moga zrobic a sa tez takie na ktorym nabija 1-2 frag np. Highrise, Skidrow.

Jak drużyna jest kumata ,to latadło polata co najwyżej circa 3 sekundy ;)Chociaż zdarzały mi się mecze kiedy to taki Pave Low siał śmierć i zniszczenie,tak że żałość brała.Że o ac130 nie wspomnę.

Mnie ciekawi kiedy wreszcie zresetują tablicę wyników.Z tego co zauważyłem są kolesie,którzy za 100 dolców oferują jakiś myk na 70 level w 5 minut.Jakże trzeba mieć wyprany mózg ,by za to płacić ?Strasznie wnerwiają mnie te osoby,które czerpią przyjemność z psucia zabawy innym.A activsion niech przerwie na chwilę liczenie kasiory i zajmie się tymi oszustami.Przy okazji mogliby zająć się lagami i wyrzucaniemi z meczów tudzież z lobby.może z ratio na poziomie 0,60 nie powiniem się na ten temat wypowiadć ale w Halo3 nie doświadczałem takich szopek.

Opublikowano

Jednak niektórych bolą te cyferki, ehh... :/ Znam parę osóbm które dzięki pewnej sztuczce, mają teraz 10 prestiż. Ja mam dopiero 1. i nie obchodzi mnie czy ktoś ma milion punktów czy miliard. Wszystko weryfikuje rozgrywka :)

P.S. Pochwalę się, że ostatnio udało mi się zrobić 2 razy pod rząd atomówkę :D Już mam 4, haha ;)

Opublikowano

Zresetować leaderboardsy? Aż tak boli cię oszukiwanie przez czołówkę, że chciałbyś poświęcić to co sam już zdobyłeś?

irytuje mnie to,bo nikt nic sobie z tego nie robi :)Ja tam w sumie nie gram tylko dla punktów,więc mogą czyścić :)

Opublikowano

Jednak niektórych bolą te cyferki, ehh... :/ Znam parę osóbm które dzięki pewnej sztuczce, mają teraz 10 prestiż. Ja mam dopiero 1. i nie obchodzi mnie czy ktoś ma milion punktów czy miliard. Wszystko weryfikuje rozgrywka :)

P.S. Pochwalę się, że ostatnio udało mi się zrobić 2 razy pod rząd atomówkę :D Już mam 4, haha ;)

Co daje ten prestiż oprócz szacunu na lajwie? Nie kumam tego, dla jakiejś ch.ujowej ikonki tracić wszystkie bronie na które się zbierało parenaście/dziesiąt godzin.

Opublikowano

Ta gra jest prze kozacka. Pierwsze co poruszę to kwestia oprawy graficznej. Mam porównanie bezpośrednie bo mam na półce MW i postęp w MW2 jest OGROMNY. Niby ten sam silnik, ale gra świateł, efekty, tekstury, detale, wszystkiego jest więcej i o wiele lepiej. Jeśli chodzi o gameplay to też jest przeza(pipi)ongo. Jestem w Faveli, gram na Normal i jest na prawdę ciężko. Napieprzają z każdej strony, MOC. Multi też wypasione. Masa challengy, perków, broni, na prawdę dobre mapy. Czysty miód.

Opublikowano

Orion ochłoń bo za dużo emocji . Owszem gra dobra , bardziej kolorowo niż w MW ,ale dużo łatwiejsza niż MW.

Weteran jest bardzo łatwy za wyjątkiem 2 miejsc gdzie trzeba trochę" sprytu " ale bez 2 zdań to najłatwiejszy COD z całej serii .

Jedyne co jeszcze przyprawia o napad białej gorączki to piąta paczka Misji Specjalnych .... o zgrozo :P

Opublikowano (edytowane)

Dokladnie, pierwsze wrazenia takie sa. Zbiegem czasu zauwazasz pewne rzeczy na multi czy w singu. Jesli normal dla ciebie jest juz trudny to ciekawe co powiesz o Veteranie w tej czy innej czesci :). Co do grafiki sie zgadzam - jest lepsza od porpzednika, dziala w 60 klatkach w porownaniu do innych shoterow. Silnik nie ma jakis zaawansowanych rzeczy jak destrukcja czy ragdoll to prezentuje sie wysmienice - kolorowo, wybuchy, dobre skrypty. Mi te kolorki nie przeszkadzaly, z reszta dzialalismy glownie w jakis egzotycznych krajach wiec tam pewnie jest kolorowo a nie szaro jak w poprzednim MW.

Tez mialem takie wrazenia po godzinie grania w GTA - gra zasluguje na 10 - po 30h ocena spadla o 3 oczka (a nawet w trakcie gry, misje te same, glupia policja od czasow GTA3, pewnych rzeczy brak)

Edytowane przez Scorp1on
Opublikowano

To chyba tylko ploty bo szybko powstaly "hacki" na 10 prestiz na PC i zadnych nowosci nie bylo poza dodatkowym slotem i ponownym nabianiu "expa" na bronie

Ostatnio widzialem 2 gostkow z najwyzszym prestizem, ktorzy mieli kolorowy nick, chyba ze to hakierzy jacys.

Opublikowano

nick to jest zhakowane konto, znam kilku takich co nawet zamiast nicka wstawiają sobie baby z przycisków pada :) ale to nic, wczoraj grając widziałem nowy glicz co go gościu robił jego postać byla przykucnięta i biegał tak, a on strzelał ( tak jak kiedyś w girsach robili jak ktoś kojarzy) ale chyba są jakieś problemy z celnością bo on biegal obok mnie i nie mogł trafić, a potym padł

Opublikowano

Masteruje wszystkie pukawki po kolei i zaciąłem się na ostatniej opcji, która brzmi mniej więcej tak, że trzeba zabić 40 pacjentów za pomocą amunicji pełnopłaszczowej. O co tu chodzi?

Za tłumaczenie tej gry urwałbym jajca temu idiocie, który to zrobił. Ja można było to tak spier...........!!!!!!

Opublikowano (edytowane)

Musisz wybrać Full Metal Jacket (nie wiem ja to w pl wersji, to ten dodatek co powiększa penetrację pocisków) i zabić 40 wrogów przez ściany/szyby itp.

Najlepsze mapki żeby to robić:

-favela (cienkie ściany, dużo okien)

-highrise (duuuużo szyb)

-estate (szklarnia za posiadłością = mnóstwo szkła do przebicia)

-derail (kampić można w środkowym budynku, sporo okien z szybami)

aha! tylko pierwszy strzał przez szybę się zalicza! gdy szyba jest już "pokruszona" ale dalej się trzyma w oknie, wtedy nie zaliczy zabójstwa dla FMJ.

chyba pomogłem ;]

EDIT!!!

o kurde!!!

UWAGA!

DOWÓD NA TO ŻE MOŻNA DOSTAC NUKE POPRZEZ PACZKE

TRZEBA TYLKO NIEWARYGODNEGO SZCZĘŚCIA

Edytowane przez firana140
Opublikowano
Musisz wybrać Full Metal Jacket (nie wiem ja to w pl wersji, to ten dodatek co powiększa penetrację pocisków) i zabić 40 wrogów przez ściany/szyby itp.

Najlepsze mapki żeby to robić:

-favela (cienkie ściany, dużo okien)

-highrise (duuuużo szyb)

-estate (szklarnia za posiadłością = mnóstwo szkła do przebicia)

-derail (kampić można w środkowym budynku, sporo okien z szybami)

aha! tylko pierwszy strzał przez szybę się zalicza! gdy szyba jest już "pokruszona" ale dalej się trzyma w oknie, wtedy nie zaliczy zabójstwa dla FMJ.

chyba pomogłem ;]

Dzięki. O to chodziło.

Opublikowano

Ustawiony ten kill (szary kolor z reszta widac 1200 do 0) - zrobienie wygrywajacego killa z paczki jest tak mozliwe jak zdobycie miliona w COJ2 czyli bez ustawki ani rusz:). Ostatnio mi sie to udalo bo w 1vs1 trafilem na polaka ktory dal sie zabijac potem ja mu tym samym odplacilem