Skocz do zawartości

Call of Duty: Modern Warfare 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak troche spowolnia(chodzenie) to bedzie bardziej taktycznie i realistycznie najlepiej jak przepisza caly kod sieciowy ktory w 4 i 5 jest do bani

a według mnie też nie powinni zmieniac tempa względem "czwórki", od wolnego i taktycznego gameplay'u mamy GRAW'a. Tu jest dobrze tak jak było - wyważona dawka.

Gość Soul
Opublikowano

Lipa że silnik ten sam, ale co z tego jak trailera wymiata na całej linii, grafika jest dopieszczona i to widać gołym okiem, przede wszystkim jest dużo ostrzej, tekstury zyskały na jakości nie ma mowy o szoku ale widać krok wprzód. Jest dynamicznie, brutalnie epicko! gra zarządzi nie mam żadnych wątpliwości 8) Ciekawe jak MP się ma, trailer mega pozytywny.

Opublikowano

Trailer swietny nie ma co ,ale to tylko filmik który ma nie wiele wspólnego z gra . Każdy filmik można odpicować 100% razy lepiej niz samą grę .

Co nie zmienia faktu że gra powinna być super . Jednak ja z podniecaniem poczekam aż do premiery :) . Grę na 99% zakupie już chyba zaczne odkładać grosiki :)

Tak samo było z GOW 2 filmiki/zapowiedzi miodne istne produkcje filmowe , kazdy oceniał grę na 10 jeszcze przed premierą .A po premierze szok bo siniel dawał rade iratował całą sytuacje a multi .... nie dało sie grać .

Więc z ocenami panowie spokojnie :) .

Opublikowano
Trailer swietny nie ma co ,ale to tylko filmik który ma nie wiele wspólnego z gra . Każdy filmik można odpicować 100% razy lepiej niz samą grę .

Co nie zmienia faktu że gra powinna być super . Jednak ja z podniecaniem poczekam aż do premiery :) . Grę na 99% zakupie już chyba zaczne odkładać grosiki :)

Tak samo było z GOW 2 filmiki/zapowiedzi miodne istne produkcje filmowe , kazdy oceniał grę na 10 jeszcze przed premierą .A po premierze szok bo siniel dawał rade iratował całą sytuacje a multi .... nie dało sie grać .

Więc z ocenami panowie spokojnie :).

COD2, 4, 5 byly swietne na singlu jak i multi wiec IW nie zawiedzie :>

Opublikowano

CoD 5 nie był robiony przez IW tylko Tray...cośtam ;p i singiel w 5 wiał nudą a całość na medium można przejść w 4,5h. Singiel z 4 niebo lepszy i widać, że teraz też IW zaserwuje nam świetną rozgrywkę, stara się wprowadzić nową jakość (skuterki śnieżne). Poczekamy zobaczymy, ale po Infinity Ward spodziewam się gry, która mną pozamiata.

Opublikowano

No nie wiem mi się tam singiel w 5 podobał na pewno nie wiał nudą. Obejrzałem już ten trailer chyba z 30 razy, urywa beret. Chyba będą cywile których możemy/ nie możemy zabić co widać na filmiku. NIECH KTOŚ PRZETŁUMACZY TE 2 ZDANIA CZY ZDANIE TEGO RUSKA NA SAMYM KOŃCU TRAILERA. Strasznie mnie ciekawi co on tam sepleni.

Gość donsterydo
Opublikowano

Trailer urywa łeb do kostek ;-) Szykuje się mega klimat i super akcja, w niektórych lokacjach wygląda to trochę tak jakbyśmy wcielali się w jakiś najemników. Oczywiście absolutny must have dla fana strzelanek.

PS. Co wy macie z tym COD5, bardzo dobra gra, ale wiadomo jak ktoś gra na piratach to każda gra jest dla niego do dupy :-)

Opublikowano

Oglądając trailer,można wywnioskować,że tym razem większość akcji będzie miała bardziej "cywilny" charakter.IMO in plus bo w MW właśnie elementy gameplayu w skórze Soapa przypadły mi bardziej do gustu niż typowo "wojenne" walki w mieście Marinesami.

Opublikowano

To proponuję obejrzeć trailer jeszcze kilka razy i dojrzeć w pewnym momencie napis "Checkpoint reached".

Imo całość hula na silniku gry i przedstawia cut-scenki przeplatające gameplay.

IW ponownie skopie nam dupska.

Opublikowano
Trailer swietny nie ma co ,ale to tylko filmik który ma nie wiele wspólnego z gra . Każdy filmik można odpicować 100% (...)

Bzdurki gadasz z tym Cod'em. Wszystko jest zrobione na silniku gry i każdy kto grał w Cod4 to zauważy. A w 1:28 minucie jest nawet napis Checkpoint reached.

Opublikowano

Jak już wcześniej pisałem gra urywa głowę z jajami, ten dwu minutowy filmik utwierdził mnie w przekonaniu że trzy dni urlopu które zarezerwowałem na premierę są nieodwołalne :D to będą trzy dni wyrwane z życiorysu ;) ja, MW2 i skrzynka browarów :piwo: :bow: :bow: THX IW :bow: :bow:

Opublikowano

Ja sie obawiam tylko zeby nie zrobili z tego modern star wars. Scena jak wszystko wybucha i wyciagaja typa na linie troche przeginka ale moze martwie sie niepotrzebnie. Niech tylko nie dadza perkow dla graczy z najwyzszym poziomem ktore sprawia ze bedzie sie niezniszczalnym... mogliby je wogole usunac :P i tak licze ze ta dorowna killzone bo jedna zajesta gra to za malo trzeba czasem alternatywy licze na MW2.

Opublikowano
Ja sie obawiam tylko zeby nie zrobili z tego modern star wars. Scena jak wszystko wybucha i wyciagaja typa na linie troche przeginka ale moze martwie sie niepotrzebnie. Niech tylko nie dadza perkow dla graczy z najwyzszym poziomem ktore sprawia ze bedzie sie niezniszczalnym... mogliby je wogole usunac :P i tak licze ze ta dorowna killzone bo jedna zajesta gra to za malo trzeba czasem alternatywy licze na MW2.

Dorowna killzone? sorry chlopie ale chyba nie grales w cod4 ktory zjada twoj killzone bez popojki i z beknieciem.

Opublikowano (edytowane)

Zalezy pod jakim wzgledem - osobiscie stawiam COD przed Killzone, glownie na multi, pod wzgledem graficznym, nawet MW2 nie bedzie robil az takiego wrazenia jak szpil od GUERRILLA.

Edytowane przez easye