Opublikowano 14 stycznia 201411 l poranne bieganie po plaży, ohhhh shiiiiiiiiiiiiiiii. Póki co tempo rzędu 7min na kilometr, ale wystarcza sił na godzinę bezustannego truchtania : )
Opublikowano 15 stycznia 201411 l co jest lepsze na redukcje i wytrzymalosc? klasyczne bieganie, czy trening na biezni na silowni ktory polega na szybkim marszu z coraz wiekszym nachyleniem? bo tak mi jakis koks na silce polecil, ale wole sie upewnic u koksow konsolomaniakow. to zależy co wolisz, bieganie interwałowe na świeżym powietrzu czy może siłka i karnecik 100zł w plecy na miesiąc. Osobiście preferuję opcje bieganko 1h+ 100x po schodkach góra, dół. Buzka.
Opublikowano 15 stycznia 201411 l Panowie jesli chodzi o buty co polecacie? Mam adidasy kupione 9 miesiacy temu za 250zl.Na butach napisane running shoes,ale uj z tym.Wygadaja jak przecietne airmaxy Od Nike,ale sprawa jest taka,ze te buty to katastrofa jest. Po 2-3km mam wrazenie jakby do prawej nogi nie mial przeplywu krwii(stopa nie oddycha),bol jest silny.Jak zdejme buty bol nagle ustepuje.Poluzowalem,ale i tak bol w prawej nodze jest. Rozmiar 46 i buty solidnie pasuja.Nie mam pojecia o co biega.
Opublikowano 15 stycznia 201411 l Może masz zbyt dopasowane buty, buty do biegania mają być do jednego rozmiaru większe niż takie normalne w których chodzisz na codzień.
Opublikowano 17 stycznia 201411 l dostalem w prezencie taki polarek termo+koszulke termo z dlugim rekawem, myslicie ze to wystarczy na taka pogode jak jest teraz?
Opublikowano 17 stycznia 201411 l to zależy jaką masz pogodę, bo w Krakowie jest teraz np 7 stopni i ten zestaw byłby idealny
Opublikowano 17 stycznia 201411 l Jak dla mnie, do 5 stopni i bez wiatru, jak znalazł. Czapka na głowę i do boju. Edytowane 17 stycznia 201411 l przez Pryxfus
Opublikowano 17 stycznia 201411 l dostalem w prezencie taki polarek termo+koszulke termo z dlugim rekawem, myslicie ze to wystarczy na taka pogode jak jest teraz? U mnie średnio bo jest na minusie i pada śnieg. Edytowane 17 stycznia 201411 l przez Litwin81
Opublikowano 17 stycznia 201411 l wlasnie wyprobowalem, temp -2 i bieglo sie bardzo przyjemnie, cieplo do poczatku do konca. Nie mialem rekawiczek, wiec troche przez rece cieplo uciekalo. chcialem sprawdzic czas na 5km, ale bieganie po tych zaspach i skakanie z jednego miejsca na drugie nie sprzyjalo dobremu czasowi, wiec odpuscilem. tydzien temu spawdzilem sie na 10km(pierwszy moj taki bieg) czas 49:40- cel zrealizowany, nie chcialem przekroczyc 50min. Jak pogoda sie poprawi chcialbym po 5 sekund z kilometra jeszcze urwac 3km czas 12 min. to narazie moje wyniki, w zime raczej ich zbytnio nie poprawie, ale trzeba biegac zeby na wiosne nie zaczynac od zera
Opublikowano 17 stycznia 201411 l A ty biegasz dla czasów czy areoby?Ja na 10 km miałem 55 minut,ale w między czasie 1,5 km podbieg w 30 stopniach celcjusza.
Opublikowano 17 stycznia 201411 l Ja na 10 km miałem 55 minut,ale w między czasie 1,5 km podbieg w 30 stopniach celcjusza. Przez resztę km było poniżej 30*C? Nie rozumiem...
Opublikowano 17 stycznia 201411 l Nie,nakreśliłem warunki biegu,jak wiadomo temp ma wpływ na osiągane wyniki.
Opublikowano 17 stycznia 201411 l A ty biegasz dla czasów czy areoby?Ja na 10 km miałem 55 minut,ale w między czasie 1,5 km podbieg w 30 stopniach celcjusza. dla jednego i drugiego. Boje sie otylosci, a czasy mnie interesowaly bo probuje dostac sie do wojska na jednych testach juz bylem i wszystko na 5 z zapasem, wiec jestem przygotowany i troche pewnie zluzuje, choc forma musi byc caly czas
Opublikowano 18 stycznia 201411 l Do woja czasy słabe,powinieneś dać na luzie radę.Tam ciężkie jets tylko jak zaraz po biegu idziesz na drążek i potem brzuszki,bo to w jednym ciągu.
Opublikowano 18 stycznia 201411 l Dzisiaj dostalem achiva za przebiegniecie 50km w Nike+ Teraz juz jestem ktos http://nikeplus.nike.com/plus/achievement/Kazik_Kazikosky/30d32e08-9394-4768-8890-4928ef18b585?external_share_id=b3720245-7b3a-4dce-bd5b-30146bd75112 Oczywiscie przez 6 dni Waga spadla 1,5kg Jest progress,maly ale cieszy Edytowane 18 stycznia 201411 l przez KarolFanbojSony
Opublikowano 18 stycznia 201411 l Jak biegałem z Nike+ to najlepszego wyniku gratulował mi Dirk Nowitzki. Jak zrobiłem największy dystans to gratulował mi Lance Armstrong, ale w sumie nie wiem dlaczego, bo nic w żyłe nie na(pipi)iałem przed biegiem...
Opublikowano 18 stycznia 201411 l Jak biegałem z Nike+ to najlepszego wyniku gratulował mi Dirk Nowitzki. Jak zrobiłem największy dystans to gratulował mi Lance Armstrong, ale w sumie nie wiem dlaczego, bo nic w żyłe nie na(pipi)iałem przed biegiem... On podobno przed biegiem też nic nie brał
Opublikowano 19 stycznia 201411 l Pisałeś że nie brałeś przed biegiem,ja napisałem że on też przed biegiem nie brał,tylko przed jazdą
Opublikowano 19 stycznia 201411 l Już nie ważne, nie potrzebnie drążymy temat i wchodzimy w szczegóły
Opublikowano 3 lutego 201411 l Wyczytałem, że robiąc trening interwałowy, po zakończeniu trzeba jeszcze biec równomiernym tempem przez 20-30 minut. Nie lepiej robić na odwrót, skoro najlepsze spalanie tkanki tłuszczowej jest właśnie po tych 30 minutach?
Opublikowano 3 lutego 201411 l Po Interwałach robi się rozbieganie dla wyrównania tempa i utrwalenia tego, co się wypracowało. Najlepiej robić 15-20 minut rozbiegania przed i po jeśli celem jest zrzucenie kilogramów.