Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Na dziki uważaj,mnie raz przegoniły po Klifie Orłowskim. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Mase tez dzikie swinie przegonily po szczecinie! Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Jajczesik ty też będziesz klaskał pośladami ze szczęścia gdy już nabiorę formę i będę mógł już legalnie chodzić jak król po dzielni? Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 19 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 z tylu lysy lece ja, z rekordem na 10km 43:45 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 No czas w moim zasięgu,szkoda że olałem bieg w maju w Gdyni. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Jajczesik ty też będziesz klaskał pośladami ze szczęścia gdy już nabiorę formę i będę mógł już legalnie chodzić jak król po dzielni? Proste, razem zatrzesiemy Mokotowem! Litwin, te twoje nowe buciory maja jakies bardziej zaawansowane systemy przeciwwstrzasowe? Czy zwykla pianka? Bo moja waga daje sie we znaki na dluzszych dystansach ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 z tylu lysy lece ja, z rekordem na 10km 43:45 Gratki D.B. Cooper, czas nie w kij dmuchał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Litwin, te twoje nowe buciory maja jakies bardziej zaawansowane systemy przeciwwstrzasowe? Czy zwykla pianka? Bo moja waga daje sie we znaki na dluzszych dystansach ;/ Chyba pianka,ja ważę teraz 79 kg więc mi stykają,ale i tak powyżej 5 km czuję mocniejszy"przyklęk" pięt. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 No czas w moim zasięgu,szkoda że olałem bieg w maju w Gdyni. W czerwcu bieg świętojański jest. Ja w tę sobotę startuję w biegu papiernika w Kwidzynie, może w Gdyni też pobiegnę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 No to skoro teraz robię aeroby 6 razy w tygodniu to pobiegnę Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 @_M_ - wybierasz się na siłownie? Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 jak będę miał stałą pracę to zapewne tak bo póki co pozostaje mi siłka na otwartym powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 A nie masz opcji do domu wstawić pary hantli i trochę obciążeń na start? Też czasu mało i na siłownię na chwilę obecną nie mam opcji ani siły (może za rok), jak mam w domu to nawet mi się chcę i poczucie, że robię coś dla siebie. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 no w domu wale hantle, przysiady, pompki, brzuszki + bieganie po tutejszym parku, ale muszę ćwiczyć bardziej kompleksowo by poprawić poziom testosteronu bo czuję że jest zbyt mało agresywny względem ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Biegam i coś mi mój bebzon nie chce się zmniejszyć. ;/ Ale nie o ty m chciałem. Buty. Biegam w takich vansopodobnych, z płaską podeszwą. Ostatnio jak biegnę dłużej niż 20 min to zaczyna mi doskwierać ból między środkiem stopy a małym palcem. Tylko w prawej stopie. Podobno to właśnie wina nieodpowiednich butów. Z racji że nie zamierzam wydawać kokosów na obuwie pytanie czy takie biedronkowo-lidlowskie za jakieś 50zł stykną? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Na pewno będą lepsze niż Vansy. Obczaj buty w Decathlonie, można wyrwać za 7-8 dych, a widzę, że sporo ludzi w nich śmiga. Jak nie masz Decathlonu w mieście to mają też sklep internetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Mozna biegac po treningu silowym, kiedy celem jest spalenie nadmiaru tluszczu? Czy raczej nie ma to sensu i lepiej rozdzielic sobie dni na te z bieganiem oraz te, w ktorych wykonuje silowe cwiczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) 1 Aero aktywuję kinazę AMPK, która z góry będzie hamować kinazę mTor pobudzaną treningiem siłowym.mTor jest odpowiedzialna za anabolizm i synteze białka, AMPK za redukcję tłuszczu i hamowanie mTor2. Wzmożona produkcja kortyzolu, zwląszcza gdy aero jest poniżej 75% hr, wysoki kortyzol utrudnia budowanie masy mięsniowej i jest hormonem stresu, hormonem katabolicznym3. Nasilają doomsy4. Podwyższony MuRF nawet o 52%, jest to czynnik odpowiedzialny za rozpad tkanki mięsniowej 5. Mocny spadek testosteronu Edytowane 21 Maja 2014 przez wronerro Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Biegam i coś mi mój bebzon nie chce się zmniejszyć. ;/ Ale nie o ty m chciałem. Buty. Biegam w takich vansopodobnych, z płaską podeszwą. Ostatnio jak biegnę dłużej niż 20 min to zaczyna mi doskwierać ból między środkiem stopy a małym palcem. Tylko w prawej stopie. Podobno to właśnie wina nieodpowiednich butów. Z racji że nie zamierzam wydawać kokosów na obuwie pytanie czy takie biedronkowo-lidlowskie za jakieś 50zł stykną? mój kolega mówił, że odpowiednie zaczynają się od kwoty 300zł także spokojnie za 3 lata będziesz mógł sobie pozwolić na taki zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza
kultywator 2 083 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Czyli biegać przed treningiem 1 Aero aktywuję kinazę AMPK, która z góry będzie hamować kinazę mTor pobudzaną treningiem siłowym.mTor jest odpowiedzialna za anabolizm i synteze białka, AMPK za redukcję tłuszczu i hamowanie mTor2. Wzmożona produkcja kortyzolu, zwląszcza gdy aero jest poniżej 75% hr, wysoki kortyzol utrudnia budowanie masy mięsniowej i jest hormonem stresu, hormonem katabolicznym3. Nasilają doomsy4. Podwyższony MuRF nawet o 52%, jest to czynnik odpowiedzialny za rozpad tkanki mięsniowej 5. Mocny spadek testosteronu Czyli biegać przed treningiem Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) Ja mam druga pare tych kalenji ekiden 50 chyba, za ok 6 dyszek w decathlonie i sa super swietne. Szkoda mi kasy na buty do biegania bo jako tako nie biegam, jak mi multisport aktywuja to moze 2-3x w tyg cos sobie potruchtam.Z tym, ze te buty sa bardzo wygodne, swietnie sie w nich robi siady, wykroki, dla mnie za ta cene buumba. Czyli biegać przed treningiem 1 Aero aktywuję kinazę AMPK, która z góry będzie hamować kinazę mTor pobudzaną treningiem siłowym.mTor jest odpowiedzialna za anabolizm i synteze białka, AMPK za redukcję tłuszczu i hamowanie mTor2. Wzmożona produkcja kortyzolu, zwląszcza gdy aero jest poniżej 75% hr, wysoki kortyzol utrudnia budowanie masy mięsniowej i jest hormonem stresu, hormonem katabolicznym3. Nasilają doomsy4. Podwyższony MuRF nawet o 52%, jest to czynnik odpowiedzialny za rozpad tkanki mięsniowej 5. Mocny spadek testosteronu Czyli biegać przed treningiem Ja bym to robil w DNT, znaczy w dni bez silowki. Edytowane 21 Maja 2014 przez wronerro Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Biegam i coś mi mój bebzon nie chce się zmniejszyć. ;/ Ale nie o ty m chciałem. Buty. Biegam w takich vansopodobnych, z płaską podeszwą. Ostatnio jak biegnę dłużej niż 20 min to zaczyna mi doskwierać ból między środkiem stopy a małym palcem. Tylko w prawej stopie. Podobno to właśnie wina nieodpowiednich butów. Z racji że nie zamierzam wydawać kokosów na obuwie pytanie czy takie biedronkowo-lidlowskie za jakieś 50zł stykną? mój kolega mówił, że odpowiednie zaczynają się od kwoty 300zł także spokojnie za 3 lata będziesz mógł sobie pozwolić na taki zakup. Odpowiednie do biegania po co najmniej 40 km tygodniowo chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Biegam i coś mi mój bebzon nie chce się zmniejszyć. ;/ Ale nie o ty m chciałem. Buty. Biegam w takich vansopodobnych, z płaską podeszwą. Ostatnio jak biegnę dłużej niż 20 min to zaczyna mi doskwierać ból między środkiem stopy a małym palcem. Tylko w prawej stopie. Podobno to właśnie wina nieodpowiednich butów. Z racji że nie zamierzam wydawać kokosów na obuwie pytanie czy takie biedronkowo-lidlowskie za jakieś 50zł stykną?Zmień te buty jak najszybciej. Jesteś z Wrocka, podjedź do Decathlonu i wybierz coś z tego: http://www.decathlon.pl/C-443846-buty-do-biegania-meskie/N-115606-cena~od-50-do-100~z%C5%82/N-203681-typ-produktu~buty-do-biegania-rekreacyjnego , na początek na pewno wystarczy. Pamiętaj by kupić pół rozmiaru za duże. Od siebie polecam te czarne (Ekiden 75), bo znam dwie osoby które je używają i nie narzekają. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Ano mam, więc postaram się zaatakować w weekend. Dzięki za pomoc chłopaki! Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Pobiegłem dziś 10 km w Biegu Papiernika w Kwidzynie. W zeszłym roku też startowałem, miałem czas 51:10, więc w tym roku planowałem zejść gdzieś do 46-47 minut. Chvjoza, miałem czas gorszy o pół minuty, biegło mi się fatalnie, w połowie myślałem, że padnę. Co prawda, w tym roku biegałem może tylko z 5 razy, ale treningi koszykówki 3 razy w tygodniu to nie odpoczynek przecież. Organizm, ewidentnie, odzwyczaił mi się od większych dystansów i dvpa. Zawiodłem się strasznie, bo liczyłem na życiówkę, chwałę i pokłony, a wyszła kaszana. Może to też wina leków na alergie, bo dziwne, że nie miałem zadyszki, a powietrza do płuc nie mogłem wciągnąć. Nogi po biegu to miałem ledwie zmęczone. Za dwa tygodnie odstawię leki i spróbuję sił w biegu nocnym w Gdynii, zobaczę wtedy, czy leki mi przeszkadzały, czy jestem pisdakus, a nie spartakus. Gdzieś na 7km wyprzedził mnie typ pchający dziecko w wózku, zniszczył mnie tym psychicznie. Na początku biegu biegł przede mną typ, 50 lat, głośniki na plecach i na(pipi)iał disco polo, potem go straciłem z oczu. Za mną raczej nie został. Bardzo bym chciał, żeby jednak się okazało, że zszedł gdzieś z trasy, a nie tak mi uciekł. Jeszcze fota z wykrzywioną mordą i dedykacją dla wszystkich forumowiczów. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi