Grzegorzo 1 411 Opublikowano 1 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2014 (edytowane) Stworzyłem prywatną grupę "FPE Spartacus" tylko dla użytkowników foumka. link www.endomondo.com/teams/16970294 Dołączajcie się sami albo podawajcie Wasze dane, aby mógł dodać Podbijam, jest już 6 członków Edytowane 1 lipca 2014 przez Kyo Dodałem aktywny link :P Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 1 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2014 Podbijam, wysłałem rekłesta, chociaż wiecej biegam ostatnio po treningu na siłce. Bieganie fpyte jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2014 Kurcze, dziś mało spałem i po robocie byłem dodatkowo zmęczony, więc planowałem jednak nie biegać. Zdrzemnąłem się, sprawdzam Endomondo. Widzę statystyki naszego teamu i mówię sobie : "no nie, tak nie będzie, żeby Kyo tyle na(pipi)iał, a ja nic!" Przebrałem się, rozgrzałem i poszedłem biegać :potter: szkoda tylko, że musiałem zrobić tylko jedno kółko dookoła błoni (chciałem dwa), bo nie podładowałem fona Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 1 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2014 Wyslalem choc troszke siara, bo u mnie 8 km to juz cos. Jednakze skoro sie juz tlumacze to biegam po silowni w wolnym tempie w wiadomym celu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 1 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2014 (edytowane) Ja tylko 15km przebiegiem (rozgrzewka po przerwie po 2 kontuzji). Tam też moje kilka km rowerem pokazuje. Nasz team leader ustawił wszystkie konkurencje. Trzeba by zawęzić do biegania tylko bo będzie wszystko sumowac. Możemy też w sumie wyzwanie spartakusa utworzyć np. czasowe albo z celem i tylko na bieganie. P. S. Jak się już tłumaczymy to ja w marcu tego roku zacząłem dopiero biegać z przerwami wiec dupy nikomu wynikiem nie urwe. Wolę rower a bieganie tylko dodatkowo a kolejny mój cel to do końca lipca zrobić dystans pół maratonu. Edytowane 1 lipca 2014 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 1 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2014 (edytowane) PS szkoda że nie da się ustalić mnożenika km z biegania x4 w, wtedy miałoby sens z rowerem PS2 ciekawe, czy rambo dołączy i zamiecie :-PNie no, grupa jest dla wszystkich, więc od Was zależy co ustawić. Póki co, kak mówi Kyo, jest na wszystkie dyscypliny. Edytowane 1 lipca 2014 przez Grzegorzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2014 niech zostanie na wszystkie Sam niedługo planuje przywieść rowerek do Krk, żeby do roboty jeździć, to będę 2x dziennie spamował treningiem rowerowym Cytuj Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 2 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2014 Kurde. Dolaczylbym, ale korzystam z Nike +, a nie chce juz teraz zmieniac programu. Uzywa ktos jeszcze Nike +? Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 2 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2014 Od dwóch tygodni wróciłem do biegania. Biegam co drugi dzień trasę około czterech kilometrów. Wczoraj na drugim kilometrze zaczęły mnie boleć piszczele i dalsze bieganie było niemożliwe. Jak rozumiem ten ból był spowodowany zbyt częstym bieganiem i jak zrobię kilka dni przerwy to wszystko wróci do normy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 2 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2014 Do tej pory w endomondo była możliwość, sciągani zapisanych treningów z Nike+, teraz widzę, że znikneła, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 2 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2014 (edytowane) Kurde. Dolaczylbym, ale korzystam z Nike +, a nie chce juz teraz zmieniac programu. Uzywa ktos jeszcze Nike +? ja btw. wczoraj urwałem 3 minuty z czasu na 10km, trochę siły to kosztowało - przyspieszałem od nawrotu na 5km aż po sam koniec (9km był najszybszy). edit: jak ktoś jeszcze biega z nike+ walcie na pm albo bezpośrednio w nike dodajcie! Edytowane 3 lipca 2014 przez hooki Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 4 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2014 PS szkoda że nie da się ustalić mnożenika km z biegania x4 w, wtedy miałoby sens z rowerem PS2 ciekawe, czy rambo dołączy i zamiecie :-PNie no, grupa jest dla wszystkich, więc od Was zależy co ustawić. Póki co, kak mówi Kyo, jest na wszystkie dyscypliny. ja śmigam na nike+, sorka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 (edytowane) Dobra, dołaczyłem do grupy (Warren Snares) żeby mieć motywacje i po przerwie rocznej wracam do biegania chyba bo patrze na wasze wyniki (Rambo ty brzydki matkojebco!) to aż chce mi się też naku.rwiać. Edytowane 5 lipca 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 5 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 Czy szef grupy na Endomondo mógłby ją przestawić tylko na bieganie i ewentualnie zrobić drugą dla bikerów dla ludzi z tematu o dwóch kółkach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 Tak, pedały do innego obozu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 5 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 Spoko, tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 5 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 Dzięki Nie kupujcie tego pasa z bidonami do biegania w Lidlu:http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-2D995CDA-A75AE0E0/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=16526 , przecieka przy gwincie jak się go używa, jutro go zwracam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 5 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 Ostatnio byłem w decatlonie i widzialem torbę na wodę w formie małego plecaka z rurką. Niezła rzecz, jak ktoś musi uzupełniać dużo płynu w ciągu wysiłku (jak ja). Cena 50 zł w promocji. Trochę dużo jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 5 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 ja dziś kupiłem cos czego szukalem od paru dni - zwijanej butelki. na allegro byly tylko 500 ml, a moja idea byla taka zeby byla malutka, max. 250 ml aby napelnic ja szybko woda z fontanny ktore mijam lub woda z kranika miejskiego. i co? ide dzis do almy i byly dokladnie takie, no moze troszke za duze ustniki, ale ogolnie to zrobilo dzis moj dizen Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 A woda fontannie nie jest chlorowana? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 5 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 jak jestem zmachany po bieganiu to nawet siki psa smakują jak spust zeusa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 5 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 jak jestem zmachany po bieganiu to nawet siki psa smakują jak spust zeusa Pamiętam, gdy biegalem pod lasem i akurat jechał mój ojciec. Chciałem być taki zabawny i chlusnąłem wodą na maskę. Po 10 km byłem pewny swojej głupoty, jak nigdy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 5 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2014 Ja jakoś nie jestem spragniony po bieganiu, zastanawia mnie to. Bolą mnie nogi i jestem zwyczajnie zmęczony, ale uczucie pragnienia nie jest jakieś wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 15 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 lipca 2014 15km w 1:25 była burza popołudniu, fajnie się zrobiło to pobiegłem sobie tylko padł mi po drodze ipod i wykresu nie mam całego kumpel w pracy mi się chwali jak to z czasu na 5km urywa sekundy, ja mu się chwale jak z czasu na 15km urywam minuty a tak na serio to znalazłem ten rytm i jak po 20-30 minutach utrzymuję tempo około 5:45-5:55 to mogę biegać i biegać! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 16 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2014 Jakies buty do biegania latem z dobra wentylacja ktos poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi