Opublikowano 27 stycznia 201510 l Dwa ciebie i jeszcze troche ale mówisz o bf ? W odróżnieniu od ciebie pod tym bf są mięśnie o panie, dobry bic propsy CZIKEN CZEJSER CZIKEN CZEJSER! Edytowane 27 stycznia 201510 l przez kanabis
Opublikowano 27 stycznia 201510 l O (pipi)a, kabi ty za poważnei bierzesz internet, no i poza tym dawaj foty sprzed dwóch lat
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Sprzed roku chłopcze , poszukaj moich sprzed roku , porównaj, i przyjdz mnie jechac to jest spartakus tutaj wszystko jest powazne. Mam nadzieje ze w tym roku tez zrobimy silnie heteroseksualną noc spartakusów w której bedziemy wrzucac wszyscy foteczki i głaskac sie po bicepsach
Opublikowano 27 stycznia 201510 l O (pipi), kabi ty za poważnei bierzesz internet, no i poza tym dawaj foty sprzed dwóch lat Co za różnica czy sprzed roku czy dwóch,nie ma progresu,no chyba że w obwodzie pasa
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Sprzed roku chłopcze , poszukaj moich sprzed roku , porównaj, i przyjdz mnie jechac to jest spartakus tutaj wszystko jest powazne. Mam nadzieje ze w tym roku tez zrobimy silnie heteroseksualną noc spartakusów w której bedziemy wrzucac wszyscy foteczki i głaskac sie po bicepsach Przepraszam, tam była literówka. miało być "dajesz". Jak najbardziej, ale czemu spinasz się o każde słowo salceson w spartakusie, nawet nie pod twoim kierunkiem to nie wiem
Opublikowano 27 stycznia 201510 l W sumie, to ostatnio wygląda nie wiele lepiej od Grzechwy na tym zdjęciu, więc mną też by Kabi wzgardził pewnie.
Opublikowano 23 lutego 201510 l Zawsze tylko silownia i dzisiaj pierwszy raz sprobuje zaczac biegac bo sie troche przytyło. Troche sie wstydze ze ludzie beda patrzec jak na debila, ale w sumie co nie spojrze to wszedzie wszyscy biegaja. Edytowane 23 lutego 201510 l przez Velius
Opublikowano 23 lutego 201510 l grasz w chinskie gierki i masz 200 platyn i wstydzisz się iść biegać?
Opublikowano 23 lutego 201510 l Nie mam 200 tylko 193, jak dobije do 200 to rzucam to (ta jasne). Wstydze sie bo w tym roku opona zimowa przybrała najwieksze rozmiary
Opublikowano 23 lutego 201510 l naklej kartke na plecy 'to przez 200 platyn w chinskie gierki' i myślę że ludzie zrozumieją
Opublikowano 23 lutego 201510 l zapusciles się to się wstydz a serio to nie pieŗdol tylko biegaj, a inni niech zazdroszczą
Opublikowano 24 lutego 201510 l Nie będą patrzeć jak na debila bo wielu z nich zaczęło biegać, mając brzuszek.
Opublikowano 24 lutego 201510 l jak na debila to patrza na mnie kiedy biegam przy ujemnej temperaturze w krotkich spodenkach xD
Opublikowano 24 lutego 201510 l Jak na debila to patrzeć można na grube świnie jedzące w makdonaldzie. Velius puść sobie muzyczkę z słonecznego patrolu i wyobraź sobie, ze w slow motion biegasz po plaży a potem czeka na ciebie Pamela
Opublikowano 25 lutego 201510 l Skończy się patrzenie jak na debila,jak będzie trzeba zdjąć kurtki i wbić się w krótki rękawek
Opublikowano 25 lutego 201510 l Dobrze, że już powoli wiosna idzie, na razie jeszcze biegam tylko raz w tygodniu, ale trzeba będzie co najmniej 3, bo temperatura coraz wyższa wieczorami. Jak jest 5 stopni to już naprawdę nie jest źle. Ostatnio przebiegłem dyszkę w 48 minut i się jakoś strasznie nie zmachałem. Wiem, że mogę powtórzyć rekord w granicach 45-46 min, a gdybym w tym roku zszedł do 42-43 to byłoby świetnie, ale zbić czas z 45 chociaż o pół minuty łatwo mi nie przyjdzie.
Opublikowano 25 lutego 201510 l Ja w niedziele zawody, stary mnie zapisał nawet nie wiedziałem. Bieg pamieci żołnierzy wyklętych. 2 kilosy wiec cały chu.j ale dostałem ładną koszuleczke w pakiecie startowym i jeszcze na mecie medal. No i losowanie 20 nagród na koniec wsrod uczestnikow. Pozytywnie. Ostatnie zawody w jakich brałem udział to za czasów szkolnych rózne powiatówki Edytowane 25 lutego 201510 l przez kanabis
Opublikowano 26 lutego 201510 l Przeciez napisałem ze w niedziele jest bieg a koszulke dostałem w pakiecie startowym z numerem geez TYlko zeby medal jeszcze dostac trzeba niestety biec
Opublikowano 26 lutego 201510 l A co chcesz mieć medal bez biegu? Ja na swój kadłub Daru Pomorza musiałem 10 km pzrebiec