Opublikowano 11 sierpnia 20168 l gdzie ten duatlon? Fajna sprawa też chciałem zawsze spróbować. kabi u mnie jakoś na jesień ma być półmaraton, także szlifuj dystans
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Widzę, że dwa razy większy od Wiktora będę szybciej niż się spodziewałem
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l tylko, że to Wiktor będzie za 4 lata walczył o medale w Tokio, nie ty.
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l gdzie ten duatlon? Fajna sprawa też chciałem zawsze spróbować. kabi u mnie jakoś na jesień ma być półmaraton, także szlifuj dystans Makow mazowiecki, 18 wrzesnia nie 17. Nie polmaraton za miesiac nie ma opcji stary. Bede biegal dyszki, no i duatlon jak sie trafi. W niedziele tak wogole jade zrobic test czy wogole te 5+20+3 dam rade ogarnac xD Widzę, że dwa razy większy od Wiktora będę szybciej niż się spodziewałem Spokojnie nie rzucam silki, a takie treningi biegowe tylko podniosa moj jakze chu.jowy metabolizm
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Polecicie jakieś słuchawki porządne, nie zbyt drogie i przede wszystkim żeby z uszu nie wypadały?
Opublikowano 22 sierpnia 20168 l Zamówiłem sobie QCY QY 19. Bezprzewodowe. Polecone na forum audiofilskim:). 17$. Zamówione na gearbest. Ludzie z banggood też zamawiali. Do sportu nic więcej nie trzeba. Moje niestety jeszcze idą.
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Doszły. 8 dni roboczych szły. Do sportu nic więcej nie trzeba, a i do okazjonalnego posłuchania muzyczki się nadadzą. Dla zwykłych ludzi ( nie audiofili ) nawet na co dzień.
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l wpis taktyczny pare razy zabierałem się do biegania, ale za każdym razem w halówkach, no i nietrudno się domyśleć, że się odbijałem dość szybko potrzebuję zbić puls w czasie zwykłego wysiłku w czasie dnia (koło 130) więc bieganie powinno pomóc wbijam dzisiaj w te piękne nowe paputki i pewnie będę zdychał po 4km Edytowane 25 sierpnia 20168 l przez maciucha
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Ja niedawno zrobilem duatlonowy sprint czyli 5km biegu 20km rowerku i 3km biegu, wszystko po sobie. Dalem rade ale na koniec malo co sie nie porzygalem nigdy tak sie nie zmeczylem. Moze gdyby te 20km roweru zrobilbym kolarzowka siary po asfalcie a nie rozklekotanym goralem z centra przelajem byloby troche lzej
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l kolka po 2km i zdechłem po 4,5km ale teraz po zimnym prysznicu jest pięknie jutro przerwa i w sobote cisne dalej jakbyście spotkali takiego debila jak ja katującego się w halówkach na betonie, to zasadźcie mu kopa w du.pe te adasie są wygodniejsze niż kapcie
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Pamietam jak pierwszy raz przesiadłem sie z butów sportowych na ojca buty do biegania. Wtedy wydawało mi sie ze one za mnie biegną
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l też ostatnio kupiłem nową parę, co nie znaczy że moje poprzednie buty idą do kosza. Chciałem czegoś z dużą amortyzacją na dłuższe spokojne biegi bez walki o czas, tak jak teraz wróciłem właśnie z 12 km. Poprzednie Adidas boston boots to naprawdę świetnie buty, ale jak dla mnie raczej na krótsze, szybsze biegi tak do 10 km. Co nie znaczy, że nie nadają się na długie w końcu zrobiłem w nich dwa razy półmaraton, ale jednak nogi szybciej się męczyły i łydki mocniej dostawały w kość. Dla kogoś kto jest bardziej obiegany i ma mocniejsze nogi będą świetnie spisywać się i na długich. Jakieś tysiąc kilometrów w nich zrobiłem i nadal wyglądają świetnie, więc do kosza długo nie trafią a to nowy nabytek, jechałem po buty z myślą o Nike, tak po prostu chciałem zobaczyć jak się będą spisywać, ale specyfikacje miały podobne do tych Adidasa i jakoś dziwnie mi w nich było. Wrzuciłem na nogi Asicsy i od razu wiedziałem, że to jest to naprawdę przyjemnie się biega. Asics to pewniak, jak ktoś nie wie jakie buty wybrać to najlepiej z tej firmy, na 99% będzie to udany wybór
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ta walka, ta moc, wyprzedzajac kolejnych mega wytrenowanych 60latkow. Mój drugi oficjalny bieg. Powoli sie wkrecam w temat. za 2 tygodni piątka w prowincji a za 3 tygodnie duatlon w lomzy. Całe szczescie ze nie mam miesni bo by tylko zabierały mi jakze potrzebny tlen, dzieki temu calkiem niezly wynik jak na mnie bo kilometr pał ponizej 4:30
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l Co to by było gdyby miał mięsnie! Jak wronerro, biegnie typ przede mna to je.b seniora z bara, leży , krew leci z nosa , wiktor zgarnia cała pule. A tak to musialem sobie poradzic bez No wlasnie szkoda ze ty kosmos daleko, ale Damian jak tam, leciem na ten duatlon? Tylko tam to juz je.bie walke, aby ukonczycbez zdjecia z trasy Edytowane 28 sierpnia 20168 l przez kanabis
Opublikowano 28 sierpnia 20168 l właśnie urlop mi się skończył, zapakowałem rower i opuściłem rodzinne strony i raczej mnie na ten weekend co zawody są nie będzie. No i wk.urwia mnie pakowanie tego roweru. Na jesieni na pewno coś u mnie będzie, może półmaraton, może 10km, a może zrobią to i to. Będę informował
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l http://www.psxextreme.info/topic/113815-lomza-pomoc-wolontariat-max-czteropak-piwa/?p=3805817 Pucowac sie kto z makowa
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l dawno nie sprawdzałem się na 5 km, dotychczasowy rekord to 20:35, a dziś 20:06. Gdyby nie 400m remontowanej drogi to może bym złamał 20 min. Wolę sam iść wieczorem na spokojnie spróbować pobić życiówkę niż na zawodach w południowych godzinach. Dodatkowo zawsze się podpalę na początku, a potem walka z samym z sobą.
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l Przypomniales mi dzieci ktore na 1000m wyje.baly jak usain bolt a potem po 400m jakies 90% z nich szla do mety Niesamowity czas, jestes jakims mistrzem? U mnie 26, nie dam rady jeszcze w kazdym kilometrze zejsc ponizej 5min. Dlatego scigam sie z kobietami i starcami narazie
Opublikowano 31 sierpnia 20168 l Kumpel w wieku 38 lat zrobil biznes run (4km) w 16:30, a ciężki misiek biurowy jest. Nie ogarniam, jak zejdę poniżej 20 min to będę kontent. edit: Po 2 tygodniach przerwy wypoczynkowej, przeżarty i leniwy poćwiczyłem bieg w czwartek i zszedłem do 18:30 - 4km, co na moje wymagania jest całkiem znośne. Na biegu jutro spróbuję jeszcze mocniej przydepnąć gazu. Edytowane 3 września 20168 l przez _Red_