kanabis 22 421 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 (edytowane) Kur.fa piec dych w plecy, na ceneo najtaniej bylo 520 :/ Edytowane 14 sierpnia 2017 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 Funkcji do pływania chyba nie ma, nie? Polar ma spoko do roweru, dość dokładny, ale do pływania mi brakuje. W przyszłym roku zmieniam na Garmina z pływaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 Chcialbym kiedys wystartowac w tym iron man. Ale jakis czas te,u bylem na basenie i okazalo sie ze nie jestem takim dobrym plywakiem jak sobie wyobrazalem <smutnywiktor.jpg> Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 z funkcją pływania najtańszy chyba będzie 910xt, ale lepiej już dołożyć do 920xt. Ma sporo usprawnień względem poprzednika no i lepiej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 No ja staram się chodzić regularnie na basen, 1,5 km wlatuje, ale technika mocno średnia. Też chciałbym kiedyś w triathlonie wystartować. Wczoraj właśnie wpadło 1,5 km pływania i potem od razu 8 km biegu i powiem Wam, że nogi po basenie są tak świeże i dobrze kręcą, że masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 Ja dalej kontuzja przez te 10k. Ale już coraz lepiej, zostają długie spacery i łyżwy. Na łyżwach to chyba całą zimę pobrykam. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 no nic dziwnego, że coś sobie zrobiłeś, za duże obciążenie sobie narzuciłeś. Najpierw urabura potem i tak buty lądują w szafie... nie mówię, że u ciebie tak będzie, ale tak często bywa. TAK KOŃCZĄ AMATORZY Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 EBE EBE Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Juz wiem tez jaki zegarek kupie nastepny za jakis rok na sezon 2019. I wtedy juz smartfon zostaje na chacie , bo tom toma chyba tez mozna z endo sparowac? Wyje.bista opcja, w dodatku te sluchaweczki bluetooth calkiem fajnie graja dodawane do zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 tak, tom tom też działa z endo, nie wiem jak to jest z polarem. to czemu od razu go nie wziąłeś? Jest jakoś dużo droższy? Świetna opcja dla tych co biegają z muzyką. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 No zaje,bista. No dwa razy drozszy od tego co wzialem. Wogole poczytalem tez o drozezych garminach itp , ja pie.rdole , jakies wbudowane barometry, liczenie nawodnienia, uksztaltowania terenu w czasie rzeczywistym, pulapu tlenowego xD Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 (edytowane) no to różnica spora, ale z tego co wiem są też i tańsze z opcją muzyki. Nie wiem co to za model, ale skoro kosztuję w okolicach tysiaka to jest to pewnie zegarek na triathlon. Edytowane 15 sierpnia 2017 przez D.B. Cooper Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 No opinie jedne z lepszych , czolowka okolotysiakowych zegarkow 2017. Multisporty mozna lepsze kupic ale nie maja 3gb pamieci jak ten wbudowanej. Takze typowo traitlonowy nie jest ale wiadomo za ta cene opcje multisportu ma. Model runner 3 cardio + music Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 A co jest złego z Apple Watch Nike+? Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 chciałem napisać, że jest dla biedoty, ale sprawdziłem cenę i już tak nie napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 "Trzeba jednak nadal pamiętać, że Apple Watch, bez względu na model, nie jest tak dobrym komputerem naręcznym dla sportowców, jak profesjonalne modele Garmina czy Polara. Spełnia swoje podstawowe zadania" Z podsumowania recenzji. Jako smartwatch super ale jako gadzet do biegania to srednio, lub nawet jesli brac pod uwage cene slabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 no jeśli chodzi o bieganie to lepiej wziąć zegarek biegowy z funkcją smart niż zegarek smart z funkcją biegania, wiadomo. Takim zegarkiem może być Garmin 35. Nowoczesny i zgrabny wygląd, śmiało można śmigać na co dzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 Ja tylko pytam, bo się zastanawiam nad kupnem. Cenię wygodę, chociażby dlatego że mogę płacić zegarkiem w sklepach lub poruszać się metrem bez konieczności posiadania karty płatniczej lubi biletu. Z tym, że nie mam pojęcia jak wypada Apple Watch przy innych zegarkach do biegania, z tego co czytałem mierzenie pracy serca jest bardzo dokładne. Niestety nie wiem jak z innymi funkcjami, dlatego pytałem. Odpowiadałby mi taki kombajn, ponieważ nie ograniczyłbym się tylko do mierzenia czasu oraz biegania. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 wiadomo, dobrze mieć wszystko w jednym. O smartach nie wiem nic to wypowiadać się nie będę, może jest coś co spełni te wszystkie funkcje. Nawet jakby to rozdzielić na dobry zegarek biegowy i dobrego smarta to pewnie wyjdzie taniej niż ten jeden apple do wszystkiego, a jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. Trzeba przemyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 16 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2017 Jak chce kombajn multimedialny na rece z jakimis podstawowymi funkcjami biegowymi to mysle ze to bedzie dobra opcja. Watpie abys ktoryms garminem mogl placic za pysio i batonik w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2017 To czym się różni ten tom tom lub ten Garmin kabiego od Apple Watch? Kabi wklej mi tą stronę z recenzjami jak możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 16 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2017 (edytowane) https://bieganieuskrzydla.pl/zegarek-do-biegania/ No od tego mojego garmina to pewnie sie niewiele rozni ale ten moj to najprostszy model za 5 stowek xd Mausik to nie jest tak ze te zegarki to czujnik tetna i tempa, te nowsze za ponad 1000 sa wypchane mnostwem najrozniejszych czujnikow ruchu, czy do biegania, liczenia krokow, plywania i wielu innych, w dodatku w czasie rzeczywistym to analizuja , przetwarzaja. Ten nike plus to swietny smartwach ale jesli chodzi o poziom zegarka biegawego to obstawiam ze to cos ala moj garmin za 500zl. Edytowane 16 sierpnia 2017 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 16 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2017 To czym się różni ten tom tom lub ten Garmin kabiego od Apple Watch? Kabi wklej mi tą stronę z recenzjami jak możesz. Funkcjami i przede wszystkim dokładnością pomiaru gps. Wyobraź sobie ze biegniesz maraton jesteś już na mecie a Apple Watch zamiast 42km 195m pokazuje ze przebiegłeś dopiero 41km. Takie sytuacje to normalka w przypadkusmartwatchy i tanich zegarków sportowych gdzie cześć trasy przy dłuższych wybieganiach jest zaokrąglania kiedy zegarek traci sygnał.Z tego co się orientuje to Suunto ma dobre zegarki i nie przekłamuje jak tanie garminy polary czy tomtomy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 16 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2017 To fakt, szcegolnie to sie ma gdy biegniesz po jakims zad.(pipi)u a jeszcze jest lasek. Tomtom runner 1 ojca czasem w jednym moim miejscu gdzie jest przez 500m trojkat bermudzki lubi przyswirowac. Tel htc tez. Nie zawsze ale sie to zdarza. Przyjdzie mi garmin to zobacze czy to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 16 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2017 (edytowane) No mi Polar M400 świruje w lesie, do tego długo łapie szybsze tempo, takie w granicach 4 min i szybsze. Na Półmaratonie oszukał o 400m. Edytowane 16 sierpnia 2017 przez krupek Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi