Skocz do zawartości

bieganie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja juz sie wyleczylem. Opuchlizna zeszla i bol minal. Robie jeszcze zimny kompres czasem, ale mysle ze od wrzesnia wracam do biegania. Teraz juz delikatnie, 5 5 10 caly wrzesien, a pazdziernik juz przypierdole trening Kabiego, co mi doradzil.

Z wiezadlami niestety juz Litwin nic nie zrobisz. Pewnie noga bedzie sie blokowac w kolanie, wiec zostaje tylko rower.

Opublikowano

Jak ktoś jeszcze myśli nad Półmaratonem w Gdańsku 5 listopada to do końca sierpnia obowiązuje niższa opłata startowa w cenie 79 zł. Sporo, ale koszulka na otarcie łez w pakiecie startowym. Zresztą, takie ceny to już chyba norma, a od 1 września będzie za 100 zł i potem już coraz drożej.

Opublikowano

Nie ma to jak biegi po okolicznych wioskach po 20-30 ziko, ale na koszulkę tam nie ma co liczyć.

Za 10 km w wawie ostatnio płaciłem 50 zł w tym kozak medal i koszulka 4f. Ta koszulka też nie jest taka jak w sklepie widać, że po kosztach robiona, ale na treningu się sprawdza.

Opublikowano

Ostatnio za 40zl w lomzy dostalem medal, warke strong, izotonik i skarpetki kalenji :)

No i wiadomo szwdzki stol z ciastami i zarciem

No i wiadomo losowanie nagrod na koniec. Dziwczyna wygrala plecak keczua, ja koszulke nike a ojciec jakas kurtke przeciwiatrowa kalenji.

A na tych duzych tez sa losowania nagrod. I co? Wylosuja cie sposrod 20 tysiecy? :yao:

Opublikowano

To faktycznie drogo, choć na pewno oprócz koszulki coś będzie. Wybrałem ten półmaraton też z wygody, bo mam start blisko domu. No i trasa wiedzie okolicami, gdzie Lech Wałęsa przelewał krew za takie robaki jak Wy.

Opublikowano

Nie no ja akurat mowilem co dostalem na lokalnych. Mysle ze cena o ktorej mowisz za duzy bieg nie jest jakas astronomiczna raczej normalna. Sam za polmaraton Ełcki 70zl zaplacilem.

Opublikowano

Na polmaraton placilem chyba 80, koszulka wypas 4f, lepsza od wszystkich, ktore mam. Nie obciera mnie. W pakiecie byly jeszcze jakies zarcie i reklamowki.

Na 10km zapisalem w wiosce za Wroclawiem, to tez koszulka, jakies batony, recznik(!) i 50 zl piekny kawalerze.

W pazdzierniku zapisalem sie na dyche w zoo :banderas: 80 zl z wypasiona koszulka ze zwierzakami. Wild run, czy coś. Wejściowki rozeszły się chyba w godzine. Bedzie zabawa, kolo słoni biec xd

Opublikowano

Ostatnio takie chamstwo w ochronie zdrowia że nie wiem czy by tak było. Skoro tyle wpadek w tym szpitalu to mam nadzieję że nikt tego specjalnie nie robi. Ostatnio za granicą jeden ratownik uśmiercił 84 osoby podając leki.

Opublikowano

5 kilometrow wybiegane. Jezu, jakie cudowne uczucie. A jak sie organizm cieszyl.  :blush:

Opublikowano (edytowane)

Ja juz o 6 rano 19km je.blem.

Ostatnie 3km w kapusniaczek, takie chlodzenie organizmu i od razu wydajnosc lepsza :banderas:

Ogolnie spodziewalem sie jakiejs zimnicy a tutaj mila niespodzianka byla, 17 stopni, temperatura idealna

Edytowane przez kanabis