Skocz do zawartości

bieganie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szybkie pytanie: bieżnie endomondo ogarnia? Bo jutro bym się przeszedł na siłownie z Habibem.

Opublikowano

chyba jest tam taka opcja, w tych lepszych zegarkach to wiem, że na pewno jest. Zawsze możesz dodać trening ręcznie, wpiszesz dystans, czas i resztę ci wyliczy. 

2 godzinki wybiegania, 20.5 km. 15 stopni delikatna mżawka, można wcale się nie zatrzymywać :) Nawet woda zbędna przy takiej pogodzie i spokojnym tempie. 

W przyszłym miesiącu trzeba będzie się zacząć za butami rozglądać bo  obecne już ponad 900km na liczniku.  

Opublikowano

Jutro business run. Rok temu wykręciłem jak na mnie niezły wynik, a w tym roku ostatnie dwa miesiące zamiast treningu to:

- zapalenie uszu & antybiotyki

- teraz przeziębienie i katar jak z kranu

- skręcenie kostki

Kalectwo xd Jak zmieszczę się w 21 min na 4km to będzie sukces

Opublikowano

Dasz rade, ja po miesiacu przerwy od razu 5km przy 34 minutach, wiec takiego starucha jak ja bys chyba wyprzedzil.

Opublikowano

Maus ładnie ciśniesz, oby tak dalej. Pamiętaj tylko, żeby trzymać się jednej strony chodnika, żeby entuzjaści nordic walkingu mogli Cię swobodnie wyprzedzać.

Opublikowano

Jutro business run. Rok temu wykręciłem jak na mnie niezły wynik, a w tym roku ostatnie dwa miesiące zamiast treningu to:

- zapalenie uszu & antybiotyki

- teraz przeziębienie i katar jak z kranu

- skręcenie kostki

Kalectwo xd Jak zmieszczę się w 21 min na 4km to będzie sukces

Ale prosze cie NO EXECUSELESS

Opublikowano

Maus ładnie ciśniesz, oby tak dalej. Pamiętaj tylko, żeby trzymać się jednej strony chodnika, żeby entuzjaści nordic walkingu mogli Cię swobodnie wyprzedzać.

:|

Litwina wyprzedzę na każdej prostej. :v

Opublikowano

No miałem w planach pojechać w sierpniu, ale doszedłem do wniosku, że nie prezentuję jeszcze takiego poziomu, żeby miało to sens, bo trening 'w domu' nadal będzie przynosił rezultat. Jak mi się przyblokuje forma i będę potrzebował nowego bodźca to wtedy na pewno. Przebiec się w na Kasprowy, czy nawet nad Morskie Oko to jeden z moich celów do zrealizowania.

Opublikowano

Spoko opcja, rozsadne plany. Ja tak samo mam zamiar ale to conajmniej za rok lub dwa solidnego treningu. Ponoc Ząb to najwyzsza miejscowosc w Polsce :)

Opublikowano

Ja w biegu zyciowka 46 min,prywatnie kilka lat i kilka kg wcześniej 45 min. Jutro wychodzę,za 8 mesiecy bede biegał ;)

Fix'd.

Opublikowano

Nie no pytam, bo sam nie wiem. do sklepu biegowego nie pójdę, bo i tak takich pajd dla mnie nie mają, więc nie doradzą. Szukam w sklepach, gdzie po prostu rozmiar jest. Moje Pegasusy II są w bardzo dobrym stanie jest, ale one są bardziej do szybkiego biegania, a przydałby mi się taki but na dłuższe bieganka. No i dobrze jest mieć min. 2 pary do biegania.

Opublikowano (edytowane)

Stary mi pokazal wyniki z 2002 roku 2 biegu niepodleglosci w bialymstoku. Niezla ciekawostka jak bardzo ludzie zaczeli biegac. Szok.

Liczba uczestnikow w 2002 : 43

Liczba uczestnikow w 2016 : 573

Ostatni zawodnik w 2002 roku mial czas 53 minuty w 2016 1godz:20 :reggie:

Roznica prawie jak gosci grajacych na konsolach w latach 90 i teraz :D

Edytowane przez kanabis