Skocz do zawartości

bieganie

Rekomendowane odpowiedzi

39:50 na atestowanej trasie, więc życiówka. W sierpniu w Warszawie 40:30, więc jest postęp i nie zdychałem teraz tak jak tam. Jednak jak jest atest to  dystans z garmina wyszedł mi zgodnie praktycznie co do kroku, w wawie było tak samo. Szybka asfaltowa trasa bez żadnych wzniesień i zawody rozgrywane co roku, chyba trzeba zrobić z tego główny start w roku i wstrzelać się z przygotowaniami :) 

Wiktor z tego co wiem również zrealizował swój cel. Wspólnej fotki nie ma bo nie było kiedy, a  przede wszystkim nie byliśmy tam dla rozrywki.  

• Plusik 4

Dopiero wrocilem, a i owszem wynik sprzed roku pobity o 3 minuty teraz jest to 51:42. Za meta musialem jeszcze dobiec 200m zeby mi zegarek zliczyl km bo za pozno wlaczylem na starcie xD

DB Cooper niesamowity facet nie dosc ze dopingowal mnie kiedy szczytowalem to jeszcze jako gosc dal wygrac Dabrowskiemu. Trasa swietna , szybka ale troche dokuczal jednak wiatr. Mam nadzieje ze widzimy sie za rok gdzie juz mam zamiar miec 4 z przodu :D

• Plusik 3

No po takich chwilach az chce sie trenowac, tym razem nie zje,bie zimy i bede trenowal no i mam nadzieje ze za rok powpadaja kolejne rekordy :) Duzo znajomych zaliczylo zyciowki dzis wiec trasa musi cos w sobie miec ;)

Db cooper widziales czas Dabrowskiego? 31:48 ja pier.dole xd

Jak to powiedzial, mocna jednostka treningowa xD

• Plusik 1

31:48

XDD przecież jak?

Weryfikuję swoje plany na te 10k w sobotę. Chcę złamac 50minut, a nie 48 jak zakladałem wcześniej. Tydzień treningów mi wypadł, a we wtorek lecę do szwabów i nichu.ja tam nie pobiegam. Także ostatni trening wtorek :(

Inwerwaly dzien przed zawodami, zawsze mnie rozkrecaly, no ale trudno.

Dokładnie. W wawie na poprzednim biegu tak się dojechałem, że 15 min siedziałem na (pipi)e po dotarciu na mete i o żadnym rozciąganiu nawet nie myślałem. Na drugi dzień był dramat, ledwo co z lóżka wstałem. Wczoraj po biegu zrobiłem chwile rozbiegania i rozciąganie jakieś na odpier.dol i dziś mógłbym śmiało biegać, ale jest regeneracja. Nie wiem jak jest po maratonie coś słyszałem, że nie wskazane dla takich leszczy jak my.