Litwin81 1 155 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 48 minut temu, alienator napisał: jeszcze jak, razem z twoją starą Widać w kwestii odpowiedzi od kogo wyssałeś wraz z mleczkiem styl pisania Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 no już ustaliliśmy, że od twojej starej, w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 58 minut temu, Maus napisał: Panowie od Garminow. @MichAelis @Grzegorzo Da się przedłużyć czas na komunikat, by się ruszać? Czasem dosłownie usiądę na chwilę i się włącza. Do czego jest profile colour? Można ustawić Power save, by się włączał 5 sekund? na kompie wejdz na strone garmina, tam wszystko regulujesz za posrednictwem apki na telefon(potrzebujesz miec profil) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 Godzinę temu, MichAelis napisał: nie rozumiem ostatniego pytania, co sie ma wlaczac 5sek? Teraz Power save jest na 25 sekund i co 5 sekund mi wibruje. Trochę wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 Godzinę temu, alienator napisał: no już ustaliliśmy, że od twojej starej, w czym problem? Po pierwsze moja stara to nie wiem czy o Matce piszesz czy byłej.Jak o matce to poziom Mausa jest dla ciebie za wysoki No i nie bądź taki wstydzioch,dobrze wiesz o jakim misim mleczku pisałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 Wiktor, dam znać. Mogę nawet pożyczyć jak będzie coś ciekawego. Ona ma ponad 500 stron, najpierw ogarnę tą cieńszą i zobaczę ile się powtarza z tej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2017 Litwin jedzie nam wpierdolic: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 30 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 zrobiłem już kilka treningów z nowym paskiem i jest dużo bardziej komfortowy od tej pierwszej wersji, praktycznie go nie czuć. Tętno pokazuje wyższe od poprzednika, ale trzeba dłużej potestować. ostatni trening w tym roku zrobiony. grudzień zamknąłem z rekordowym dla mnie kilometrażem 286 km. W całym 2017 roku 2299 km, a ogółem 5283 km. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 30 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2017 (edytowane) Ladnie , no mowilem ze ja raz zapomnialem ze wogole mam ten pasek jak wrocilem z biegu xd ale porownania nie mialem do poprzednikow. Edytowane 30 grudnia 2017 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 31 grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2017 Oesu, okazalo sie ze zle ostatnio zerknalem na tabelke i pominalem pierwsze dorzucone przebiezki. Wczoraj naprawilem swoj blad i coz to byly za sprinty po dwoch tygodniach slimaczenia sie moglem wreszcie wyrwac do przodu xd wspaniale uczucie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 1 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2018 Czy tu ktos cos wspominal kiedys o kolanie skoczka czy mi sie wydaje Dzisiaj myslalem ze nie wyjde na trening. Jak chodzilem bylo wszystko ok ale ruszam a tu przy kazdym odbiciu bol kolana. Tak jakby w srodku czy pod samym kolanem. Jakos to rozbiegalem bo nie ma lekkiej gry ale niepokojace. Tym bardziej ze teraz pobolewa i bez biegania. Czy umre? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2018 Rozciągaj się po. ;* Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 1 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2018 2 godziny temu, kanabis napisał: Czy tu ktos cos wspominal kiedys o kolanie skoczka czy mi sie wydaje Dzisiaj myslalem ze nie wyjde na trening. Jak chodzilem bylo wszystko ok ale ruszam a tu przy kazdym odbiciu bol kolana. Tak jakby w srodku czy pod samym kolanem. Jakos to rozbiegalem bo nie ma lekkiej gry ale niepokojace. Tym bardziej ze teraz pobolewa i bez biegania. Czy umre? takie jakby kłucie? Nasila się przy wstawaniu i schodzeniu po schodach? Radzę dobrze monitorować sprawę i bez kozaczenia typu "co ja na trening nie wyjdę". Ucz się na cudzych błędach, też trenowałem z tą kontuzją bo za wszelką cenę chciałem wystartować w biegu. Ostatecznie w biegu nie pobiegłem i skończyłem z 3 tyg przerwą z kontuzją w obu kolanach jeśli będziesz miał tak dalej na kolejnym treningu to buty możesz schować do szafki. Rollowanie, głównie pasmo biodrowo-piszczelowe + okłady z lodu kilka razy dziennie. Możesz też iść do fizo, ja po masażu nic bólu nie czułem. Inny fizo co biega ultra górskie nie kazał mi tego rozciągać do całkowitego zregenerowania. za duże obciążenie treningowe najprawdopodobniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 2 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2018 Jak ostatnio w pazdzierniku sie widzielismy to wazylem 5kg mniej i rekord miesiecznego kilometrazu wynosil 104km. W listopadzie bylo to 167km a w grudniu 211km wiec pewnie masz racje z obciazeniem. Wczoraj mialem 16km wybieganie , jutro mam miec 11km plus przebiezki wiec lajtowy raczej trening ale nie jestem dzieckiem i odpuszcze. Wczoraj na noc posmarowalem AMERYKANSKA mascia ice costam i jest lepiej troche. Co do rozciagania mieszkam na 4 pietrze wiec po zawsze na schodach robie ale przed ciezko. Nie dosc ze fch.uj sie nie chce a po drugie goni czas. Ale chyba trzeba wziac sie i z tym na powaznie szkoda by bylo zaprzepascic przygotowania jakas kontuzja. Wczoraj tez sobie zdalem sprawe jak cudownie by bylo niepracowac. Wstajesz o ktorej chcesz, jesz sobie, idziesz na trening, czas nie goni, pelen energii, wracasz odpoczywasz. Cos pieknego Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 2 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2018 Chyba marzenie każdego, kto kocha trenować. Można byłoby robić dużo mocniejsze treningi, albo i trenować 2 razy dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 2 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2018 (edytowane) a myślałem, że tylko ja mam takie głupie rozmyślenia nie wiem czy się rollujesz regularnie, radzę to robić po każdym treningu. Ja mam taki mały poręczny roller z rączkami, polecam. Trzeba to sobie zakodować, skoro trening biegowy trwa 1:30h to wiesz, że musisz zorganizować sobie te 15 min więcej. Też czasem z braku czasu robię to na odpi.erdol, ale robię. Edytowane 2 stycznia 2018 przez D.B. Cooper Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 2 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2018 Pojechałem na święta do rodziców i własnie zapomniałem rollera. Pobiegałem trochę mocniej i o losie, rozciąganie niewiele dało i chodziło taki pospinany, że masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 2 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2018 No mam roller i to taki dobry co kiedys krupi polecal, ale wlasnie z braku czasu lezy nieuzywany. Beskitu tez chyba bym dwa razy dziennie trenowal. Cos pieknego. A tak to znowu dzis wstajesz o 6 30, pol godziny zastanawiam sie i uzalam jakie to przeje,bane i jak bardzo mi sie nie chce. Po pol godziny jednak dociera do mnie ze te pol godziny stekania tylko pogarsza moj status czasu xd wyjezdzam wiadomo jak juz sie trenuje to wszystko mija i jest zaje,biscie. Ale powrot do domu wszystko w biegu, jedzenie, jedzenie do pracy, umycie mordy a i tak spozniam sie przewaznie z 5min do robotu. Ehhh a tak w nowy rok jak bylo wolne jak cudownie to wszystko gralo Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 3 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 Ja nie wiem gur wa co mam robic zeby odparzen nie miec przy jajkach. W gaciach zle, bez gaci w samych leggi tez chvjowo. Wczoraj tez musialem wczesniej skonczyc, bo tak mi pieklo, ze nie szlo biec dalej. Jeszcze zostalo mi do sprawdzenia tylko smarowanie wazelina przed biegiem Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 3 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 A jakieś termoaktywne bokserki używasz? Nike pro, czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 3 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 Myslalem ze tylko ja mam z tym problem. Akurat ojciec stary maratonczyk mi podpowiedzial. Ale nie wypowiem tego na glos. Powiem tylko ze zaczynaja sie na litere R. Przycinasz ala bokserki i od tej pory zero odparzen. Ja raz tak sobie poprzecieralem w pachwinach ze chodzilem jakbym sie zes.ral i az do krwi. Niepolecam. To samo mam ze skarpetami. Tylko raz nie pobieglem w specjalnych do biegania i na drugi dzien obie nogi w bablach Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 3 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 No u mnie z nogami to random straszny. Biegam tylko w kompresyjnych, ale palce mi się między sobą czasami obcierają. No co za platfusy osrane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 3 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 Akurat ze skarami zero problemow, biegam w normalnych „cywilnych” i zero odciskow czy cos. Ale z galotami dramat. Dzisiaj moze do martesa podejde po jakies bokserki termiczne albo ku r wa slipy xd Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 3 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2018 Ważne, żeby były dość obcisłe i przylegały, no i nie też jakieś najtańsze. Raz w Go Sport kupiłem longsleeve termoaktywny za 4 dychy i to się w ogóle nie nadaje. Nie odprowadza potu, mokre po chwili i utrudnia oddychanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 4 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2018 dziś w końcu wskoczyłem w szybsze buty. Miało być 3:50/3:40/3:30/3:20/3:00 1min/1min x5, więc 25 interwałów, 50min w ch.uj ciężkiego treningu. Nie dałem rady trzymać się tych prędkości, ten przeskok z 3:20 na 3:00 mnie zabijał. Taka odskocznia od klepania kilometrów, w sobotę już spokojne 2h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi