Skocz do zawartości

bieganie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokladnie, wystarczy spojrzec na te benedek team, (pipi) ekipa czarnuchow zapie.rdalajacy jak na sawannie dla wegra z cygarem pod koszula spijajacego dolary nic nie robiac rzucajac im ochlap. Przeciez to jak cofniecie sie do plantacji kauczuku. 

Jeszcze zeby to byla uczciwa walka a nie z handicapem w postaci rodzenia sie 4000mnpm. Jeszcze rozumiem jakies najwieksze biegi ale chu.je objezdzaja wiele mniejszych zgarniajac hajsy. Nawet na polmaratonie kurpiowskim byli. Top 5 wygladalo tak ze 4 czarnuchow i Dabrowski piaty. No slabe. Cale szczescie w tamtym roku w regulaminie byl zakaz zawodnikow spoza eu i wreszcie wygral Dabrowski opier.dalajac ukraincow. 

W maroko biegow kur.wa nie starczylo?

Opublikowano

Właśnie, żeby to był jeszcze jakiś większy bieg. Ale to jakaś mieścina, której połowa cebulaków nie potrafi pokazać na mapie.

Opublikowano

Raczej po prostu organizm sie zregenerowal w 101%.

Ja po tym jak tydzien lezalem w lozku i umieralem na przeziebienie to potem jak wyszlem na trening to czulem sie jak (pipi).any Yuri Boyka.

Opublikowano

U mnie za to dramat z powrotem do „formy” zeby nie wybiegac poza owb1 musze trzymac tempo rzedu 7min na kilometr [’]

co drugi-trzeci trening robie sobie sile biegowa, zobaczymy co z tego bedzie. Za miesiac egzam z wuefu xd fajnie by bylo na piateczke bieg wykrecic

Opublikowano
1 godzinę temu, MichAelis napisał:

Jezu zalamalem sie. Wyszedlem na lekki trening i tak zmeczylem 7km ze myslalem ze zesram sie. Zwalam na nie wyspanie i pogode.

oby jutro bylo lepiej :(

A polmaraton za miesiac xd

Mialem tak w sobotę. Tak słońce dało popalić, że po 10km zatrzymałem się na Lucozade Sport. ;(

Opublikowano

Tak jak Pan MichAu powiedział. Telefon już mnie wkur.wia, a co dopiero taki bidon.

Opublikowano (edytowane)

Tez mam taki pas, z tym ze zamiast bidonu bo jest za duzy biore buteleczke chyba 250ml. 

Nie wyobrazam sobie nie miec izotonika biegajac w taka pogode, to chyba bym wolal juz wcale nie biegac

Edytowane przez kanabis
Opublikowano
2 godziny temu, Grabek napisał:

Ja sobie w decathlonie kupilem zestawik pas plus bidon za czyery dyszki. Piękna sprawa, ofc ma jeszcze kieszonkę na klucze/telefon. W bidon woda z cytrynką, miodem i solą i można hasać :banderas: 

Cytryna nie powoduje u Ciebie odruchu wymiotów, kiedy biegasz? 

Opublikowano

Dzisiaj o 9 rano 5km a upocony jak swinia :yao:

Jak wroce do normalnych treningow to chyba bedzie trzeba o 6 wybiegac bo tak to nie bedzie sensu 

Opublikowano (edytowane)

Podziwiam tych, co trenują tak wcześnie rano, od zawsze na zawsze. Ja po prostu nie potrafię, odczuwam nawet różnicę w jakości treningu jak pójdę w wolny dzień o godz. 11-12 biegać. Myślę, że to kwestia tarczycy, która po prostu trochę opóźnia rozbudzenie organizmu.

Edytowane przez krupek
Opublikowano

Ja mogę iść na siłkę albo o 6 albo po pracy.Po pracy dużo ludzi,duszno i pobudzacz trzyma zbyt długo,pogarsza sen,więc wybieram trening rano.Jedyny wyjątek to niedziela wolna od handlu,wtedy idę kulturalnie na 10-12 :)

Opublikowano

Zalezy od organizmu. Ja klade sie wczesnie spac i zdecydowanie bardziej odpowiada mi wstawanie wczesniej niz siedzenie do pozna. No i ogolnie jakos lepiej mi sie trenuje rano, popoludniu jestem jakis zmulony.

Opublikowano

Ja chyba sprobuje sie przestawic na ranne bieganie. Czasami po robocie mam taka niemoc ze az strach plus teraz kolo 16 godziny to bedzie ze 30+ stopni :obama: 

zabralem sobie brooksy do tesciow i przed chwila wrocilem - 9 kapci, jakies 25C w cieniu, zar z nieba i non stop gora-dol. Makabra, ale za chwile sobie zrekompensuje zimnym showerem :banderas:

btw Jurek Skarzynski w szpitalu :(