Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Z taką kondycją podpie.rdoliłby miód spod nosa Michaelisa.

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 600,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No i zrobiłem dziś ten Triathlon, miejsce 295 na 634, czas 2:45:58.     Generalnie, jestem zadowolony, założyłem sobie minimum: 40 min na pływanie, 1:20 na rower i 45 min na biegan

• Moja sprawa dotycząca pogryzienia właśnie dobiegła końca. Obyło się bez sądu, choć z pomocą adwokata. Gotówka przekazana. Starczy na oleda i jeszcze na kurwę zostanie A podobno biegając amat

Opublikowano

I tak jest lepsza akcja bo na ktoryms biegu chyba cudzie nad wisla zwyciezca wygrywa krowe xD

Opublikowano

Mój ojciec zawsze był fanem jeżdżenia na dożynki to z nim jeździłem, bo nie miał kto. Zazwyczaj są jakieś losowania za kilka zł, więc kupiliśmy po losie, patrzę na swój a tam 'keczap' i dostałem słoik keczapu homemade z jakiegoś gospodarstwa. Ojciec patrzy na swój los, a tam 'Matylda'. Patrzy się na mnie, ja na niego, o ch.uj chodzi. Podchodzimy do prowadzących loterię, a to nagroda główna, świnia xd Do dziś z ojcem mamy bekę, co by było jakbyśmy do mieszkania w bloku matce świnie przynieśli. Oddaliśmy jakiemuś typowi za dobrodziejstwa z gospodarstwa.

Ale krowa fajna, wstawiłbym rodzicom do ogrodu i bym głaskał.

Opublikowano

Jak można nazwać zwierzę rolne takim pięknym, literackim imieniem :drag:

Opublikowano

Sa ladniejsze imiona dla swini. :v

Opublikowano

Wiktor @kanabis 28.07 Bieg Powstania Warszawskiego. Jadziem? Susk to dopiero październik, a nie ma nic ciekawego żeby wystartować. Start o 20, więc ewentualny upał nie przeszkodzi, no i jest jeszcze czas na szlifowanie formy :) 

Opublikowano

Lepiej na dystans bo czas wybiegan w sumie jest zalezny od tempa a tempomwraz z wytrenowaniem rosnie.

Db cooper jak ja nie trenuje od miesiaca. Nerwica mnie tak je,bla ze nic nie pomaga ledwo do pracy chodze :/

Opublikowano

Jeszcze tydzien dwa i palec sie zrosnie. A u was jak tam, bo widze troche zastoj?

Opublikowano

Zaległe egzaminy mam zaraz na uczelni, więc czasu trochę brakuje, pobiegam 1-2 razy w tygodniu. Do tego mało przyjemność z biegania przez alergie, ale za chwilę wracam i spróbuję swoich sił na długich wybieganiach, jak dobrze będzie szło to w połowie sierpnia maraton. Chyba też półmaraton wpadnie w Pucku na początku sierpnia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rok temu kumpela byla. Fajna zabawa :)

Opublikowano

jakie zegarki używacie na treningach?

szukam czegoś do 300 pieniążków i zastanawiam się nad używanym polarem m400

Opublikowano

Mam, używam, no taki średniak, czasami zgubi sygnał, nie ma bluetooth, ale ogólnie spoko, nie zawodzi jakoś szczególnie poza gubieniem tempa czasami. Ma opcje do biegania i roweru. 

Opublikowano

36063001_2088940077813780_43787998306427

Opublikowano

Po mocnych interwałach, albo podczas biegu z guwnem na zakręcie anusa to człowiek jest w podobnym stanie uniesienia, co po takim meczu.

Opublikowano
14 godzin temu, sosnaa napisał:

jakie zegarki używacie na treningach?

szukam czegoś do 300 pieniążków i zastanawiam się nad używanym polarem m400

Ewentualnie tom tom runner w takim przedziale

Opublikowano

Z tym niech sobie  biegaja biedaki

11675.jpg

Opublikowano

Mysle, ze to nie ma znaczenia wiekszego. Wazne zeby byly bezprzewodowe i w miare slyszalne.

ostatnio zaczalem biegac bez muzyki, bo kazdy kawalek z playlisty zaczal mnie wnerwiac. Slucha sie fajnie swojego sapania (profi powiedzą, że słuchasz ogranizmu)

Opublikowano

Moim zdaniem lipton takie , mi sie biega najlepiej w takich z zakladkami na uszy. Jest pewnosc ze nie spadna przy szybszym tempie interwalow czy cos.

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Dzis o 5:30 odblokowalem achievement - "Sranie w parku". Mieliscie?