Skocz do zawartości

bieganie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisalem grabek ci zebys rajstopy ukrat matce, przycial do kolan i tak biegal ja tez mialem co bieg odparzone pachwiny a po tym zabiegu jak reka odjal! Pamietaj spartakusi sa tak mescy ze bieganie w rajstopach nie ujmuje im meskosci nie wstydz sie

Opublikowano

No gurwa wlasnie ostatnio mialem z tym spokoj. Zazwyczaj jak bieglem bez gaci to nie bylo problemiksow (oprocz tego ze w michalka zimno). Nic to, chyba bez rajtuzow od zony sie nie obejdzie. 

Nastepny polmaratonik w marcu w gdyni (zakladam ze juz tam na stoczni bede stal xd), tam juz under 1:50 bedzie, wierze

Opublikowano
8 godzin temu, Grabek napisał:

No gurwa wlasnie ostatnio mialem z tym spokoj. Zazwyczaj jak bieglem bez gaci to nie bylo problemiksow (oprocz tego ze w michalka zimno). Nic to, chyba bez rajtuzow od zony sie nie obejdzie. 

Nastepny polmaratonik w marcu w gdyni (zakladam ze juz tam na stoczni bede stal xd), tam juz under 1:50 bedzie, wierze

Zapalenia prostaty sie nabawilem od biegania bez gaci, bo przewialem (pipi)a, tez zimno bylo, a potem pol roku wyjete z zyciorysu. I szczescie ze wyleczylem, bo generalnie jest nieuleczalne często.

rekord na polmaraton zacny, nadal nie pojmuje jak oni to robia.

Opublikowano

dzisiejszy półmaraton dosadnie pokazał, że pora kończyć ten słaby sezon. 1:34, tak słabego wyniku się nie spodziewałem, ale kolka momentami tak je.bała,  że zwalniałem do 5:00/km. Oczywiście prawilnie ruszyłem na 1:30 pomimo braku formy licząc na cud. Nie padłem ze zmęczenia na mecie bo po 10km sobie odpuściłem i komfortowo leciałem około 4:30-4:40/km. Buty już wyje.bane do kosza i odpoczywamy jakieś 2 tyg.

Opublikowano
2 hours ago, D.B. Cooper said:

dzisiejszy półmaraton dosadnie pokazał, że pora kończyć ten słaby sezon. 1:34, tak słabego wyniku się nie spodziewałem, ale kolka momentami tak je.bała,  że zwalniałem do 5:00/km. Oczywiście prawilnie ruszyłem na 1:30 pomimo braku formy licząc na cud. Nie padłem ze zmęczenia na mecie bo po 10km sobie odpuściłem i komfortowo leciałem około 4:30-4:40/km. Buty już wyje.bane do kosza i odpoczywamy jakieś 2 tyg.

Z Tobą w Gdyni nie biegam. Bez przesady. Z resztą widzimy się na sledziach 

• Plusik 1
Opublikowano

Od wyslania do otrzymania nowego chyba 10 dni roboczych. Zadzwonilem najpierw na infolinie garmin polska tam typ mnie poinstruowal i wyslalem gdzie kazal. Swoja droga sam do nich chyba po tygodniu zadzwonilem co z zegarkiem bo zadnego nawet maila ze doszedl do nich. Tam mi jakas sucz powiedziala ze otrzymujesz nowy zegarek skur.wysynu. No i po dwoch dniach otrzymalem nowy, z folijko na ekranie!

• Plusik 1
Opublikowano
13 godzin temu, D.B. Cooper napisał:

Szanujmy się.

Taa, a potem ej Kabi jak wysłać zegarek na serwis xd

Ten Polar ma to co Garmin 735xt i 2 dłuższy pracę w trybie treningu.

Opublikowano

Ale to tak jak ze skoda auperb, zaje,bista limuzyna ale wez potem przy wszystkich w towarzystwie powiedz ze jezdzisz skoda przy wszystkich tych gosciach co woza sie luksusowymi vw. Tak sie traci znajomych