Skocz do zawartości

bieganie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Litwin81 napisał:

Gdybyś nie dał emota,to byłaby dla ciebie szansa :/ Bo ja zawsze wierzę że ktoś może się zmienić,jeżeli zabrnął w choojową stronę,ale nawet nie masz szans,bo ty nie dostrzegasz że robisz coś źle.Ja jestem jaki jestem,mówię/piszę to co myślę,jeżeli ktoś zasłuży sobie a mogę go nie lubić to powiem"Nie lubię choojka ale odwalił kawał dobre roboty" ,ciebie nawet na to nie stać.

Gratuluje, ze przeszedles 10 kilometrow w czasie 1:08.

Opublikowano
W dniu 4.11.2018 o 17:20, kanabis napisał:

Od wyslania do otrzymania nowego chyba 10 dni roboczych. Zadzwonilem najpierw na infolinie garmin polska tam typ mnie poinstruowal i wyslalem gdzie kazal. Swoja droga sam do nich chyba po tygodniu zadzwonilem co z zegarkiem bo zadnego nawet maila ze doszedl do nich. Tam mi jakas sucz powiedziala ze otrzymujesz nowy zegarek skur.wysynu. No i po dwoch dniach otrzymalem nowy, z folijko na ekranie!

ty, chyba gadałem z tą samą typiarką, bo również najpierw nazwała mnie skury.synem po czym poinformowała, że dostaje nowy sikor. Dodała jeszcze,  że to za szanowanie marki :notbad:

dziś powinienem dostać, więc całą operacja od momentu wysłania do doręczenia trwała 7 dni. Garmin? sami wiecie co. 

moja usterka była tak błaha, że nawet nie warto było sobie nią głowy zawracać, ale w kwietniu kończyła się gwarancja to sobie przedłużyłem o 2 lata hehe. Mam nadzieje, że za niespełna 2 lata będzie opcja zrobić tak kolejny raz :nosacz:  

Opublikowano (edytowane)

Mi sie wydaje ze garminem włada jakis bogacz ktory ma wyje,bane na kase i robi to z pasji. 

-Co dolega panskiemu zegarku?

-Juz panu mow...

-W sumie to mamy wyje,bane, wyslemy panu nowy

Nie no ale w sumie szacun dla nich, wiele firm robi spore problemy przy reklamacjach i to w gorszych przypadkach

Edytowane przez kanabis
Opublikowano
5 minut temu, krupek napisał:

Jeszcze jakbyś z Passatem mógł tak zrobić, to by dopiero było :obama:

passat to u mnie żółtych tablic doczeka. 

no i właśnie był pan kurier, folijka na ekranie, zero rysek, a mój już był troszkę porysowany. 

trzeba pomału kończyć roztrenowanie. 

Opublikowano

dodam jeszcze, że gdybym nie miał gwarancji to dostałem opcję zapłacenia około 400 zł i wtedy też dostałbym nowy zegarek. Jakby ktoś miał z zegarkiem problem jakiś bardzo uciążliwy to dobra opcja bo zegarek 1200 wart. Tylko ciekawe czy jakby coś grubszego się z zegarkiem działo to czy dopłata nie była by większa.

Opublikowano

Watpie, zeby produkcja takiego FR235 kosztowala wiecej, niz £20. Fenixy i reszta pewnie jakies £30-£40, bo material lepszy. Reszta do kieszeni, wiec stac ich na wymiane.

Opublikowano

Złamanie 2 godzin w maratonie jeszcze nigdy nie było tak realne 

PRZEDSTAWIAM WAM

Spoiler

ASICS CUMULUS 20 

0c8920534f1a1ee7m.jpg

jestem po pierwszym od przerwy 30 minutowym dreptanku i jest bardzo ok. Zobaczymy jak na dłuższych biegach. 

• Plusik 3
Opublikowano

Ja moge opowiedziec o topowym modelu kalenji. Jednak badziew, juz sie psuja. Moje brooksy ghost po 1500km wygladaja lepiej niz te kalenji po 500km. Serio. Je,bac kalenji

Chociaz startowki na szybsze treningi maja spoko naprawde

Opublikowano

W sumie interwalami to chyba kondycji sie nie buduje, w sensie wytrzymalosci. Chyba ze jako urozmaicenie po wybieganiu zeby troche serducho odmulic. Zima to chyba raczej dluge wybiegania w drugim czy trzecim zakresie max.

Opublikowano

Nie pamietam jaki tam byl kilometraz jak pan Jerzy kazal raz w tygodniu robic wb3 ale moze i masz racje ze to chyba z 6km bylo tylko. Reszta wszystko wb2