kanabis 22 469 Opublikowano 29 września 2019 Opublikowano 29 września 2019 No ale to co on zegarka nie mial? Jak ja łamalem 50 minut na 10km to wszystko bylo pod kontrola i jakby mi zabraklo 2 sekundy to bym wykrzesal jakies ukryte sily zeby to ogarnac. No chyba ze finiszowal i nie styklo to wtedy no nic nie zrobisz Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 29 września 2019 Opublikowano 29 września 2019 No maraton to nie 10 km i tam wykrzesać z siebie jakieś dodatkowe pokłady energii jest dużo trudniej. Zegarek miał, nawet zerkał przed metą, ale już chyba finiszował na maxa i nie było jak przyśpieszyć. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 29 września 2019 Opublikowano 29 września 2019 No to nie za fajnie, a krupek sie smial ze ja 5 sekund zaoszczedzam nie zdejmujac rekawiczek na duatlonie 1 Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 29 września 2019 Opublikowano 29 września 2019 Dobra wiktor nie pier.dol kiedy wchodzisz do grona maratończyków? Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 29 września 2019 Opublikowano 29 września 2019 Napewno chce zaliczyc krolewski dystans ale narazie nie mam w planach. Fizycznie spoko ale psychicznie nie jestem gotowy na trening do maratonu i jakies wybiegania 30km. Oj nie nie nie. Po tym runmageddonie w gorach i 25km z przeszkodami nabralem urazu do biegow dluzszych niz 10km. I jeszcze mi nie przeszlo. Jesli zawiodlem moich fanow to wiedzcie mam to w du.pie Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 29 września 2019 Opublikowano 29 września 2019 Z tymi trzydziestkami to też bez przesady, ja zrobiłem może ze dwie. Za to tych biegów 20-24km już trochę było. No trzeba trochę więcej czasu poświęcić na trening i jest więcej tych kilometrów, ale płuc nie wypluwamy. Przynajmniej w pierwszej połowie przygotowań. Dlatego maraton to dla mnie tylko wiosną jak orlen. Mocno przetrenować zimę, a jak robi się już przyjemniej i cieplej to podkręcić śrubę. Tylko trzeba dużo samozaparcia żeby zimę przetrwać w treningu, ale wolę tak niż w lipcu i sierpniu robić trening pod maraton warszawski, który był dziś. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 29 września 2019 Opublikowano 29 września 2019 I jak poszlo? W radiu slyszalem jak sie wypowiadal pierwszy z polakow na mecie ale nie brzmial jak twoj glos, poczulem sie zdezorientowany Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 29 września 2019 Opublikowano 29 września 2019 Na TVP Sport leci teraz cyklicznie dokument o maratonie warszawskim, pokazuja jak to było w latach 70 i 80, całkiem fajny. Cytuj
Carles 84 Opublikowano 29 września 2019 Opublikowano 29 września 2019 Ostatnie 400 metrów w około 50 sekund. Panowie, umówmy się, nie macie wyobrażenia jaka to prędkość To jest rekordzista świata w biegu na 5000 i 10000 metrów od 14 lat, nikt nie ma takiego (pipi)nięcia na koniec biegu długodystansowego. Jako ciekawostka to podobno (nie sprawdzałem) 5 km przed metą miał 15 sekund straty do rekordu Kipchoge. Jedynie może żałować, że cały czas go kamera śledziła i nie miał gdzie ściąć jakiegoś zakrętu porządnie. 1 Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 29 września 2019 Opublikowano 29 września 2019 24 minuty temu, kanabis napisał: I jak poszlo? W radiu slyszalem jak sie wypowiadal pierwszy z polakow na mecie ale nie brzmial jak twoj glos, poczulem sie zdezorientowany Orlen2020 świat znowu o mnie usłyszy. Aktualnie robię reset i za chwilę zaczynam przygotowania. Breaking3? Jeszcze nie teraz. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 29 września 2019 Opublikowano 29 września 2019 No ja niestety przez najbliższy czas będę tylko trenował na podtrzymanie formy, zaczynam szkołę w weekendy i z poważnego trenowania ch.uj będzie. To będzie ciężkie, ale co poradzić. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 29 września 2019 Opublikowano 29 września 2019 http://wyborcza.pl/7,154903,25244870,mistrzostwa-swiata-w-lekkoatletyce-2019-wzruszajace-sceny-w.html Beka, wiedzieliscie o tym przepisie ze kazde panstwo moze wystawic jednego zawodnika nawet nie spellniajacego minimum? A potem takie cyrki, tak jak kiedys jakis tam afrykan malo sie nie utopil w basenie 100metrowym na olimpiadzie xd Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 29 września 2019 Opublikowano 29 września 2019 Tak samo jest z igrzyskami olimpijskimi. Każdy region na świecie ma ileś tam miejsc i stąd np w fazach eliminacyjnych, na początku igrzysk można zobaczyć totalnych ogórków, albo kobiety startujące w pełnych okryciach ciała w biegach, bo pochodzą z jakichś głębokich krajów arabskich. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 29 września 2019 Opublikowano 29 września 2019 Ale zeby takich total randomow to nie wiedzialem, nie wiedzialem ze to w jakims tonga wyglada na zasadzie ze ktos tam kiedys slyszal ze jeden w wiosce przebiegl maraton to niech zaprezentuje nas na 5000m na olimpiadzie xD No ale zabawna ciekawostka przyznam. A u nas takie spiny czy zrobia minimium Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 30 września 2019 Opublikowano 30 września 2019 Ogladacie mś w lekkiej? Uwielbiam stylówe starszego z braci ingebritsen. Jest bezbłędna Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 30 września 2019 Opublikowano 30 września 2019 Ale młody jak poszedł, prawie czarnych pogonił. Za szybko zaczął finisz, ale widowisko było dobre 1 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 9 października 2019 Opublikowano 9 października 2019 (edytowane) Zaintrygowal mnie bieg na 400m kobiet, po tym jak Naser w tym kosmicznym biegu miala 3 czas w historii mimo odpalenia takiej zawodniczki jak Ubo w dodatku bijacej swoja zyciowke. Troche slabo bo moim zdaniem powinien byc to WR. Sterydziary z czechoslowacji i nrd czyli Kratochwilowa i Koch nigdy nie zostaly przylapane ale to ze w tych krajach byl program dopingowy dla sportowcow nie jest tajemnica. Poza tym powazne testy zaczeto robic bodajze dopiero w Seulu. Wczesniej nie mierzyli nawet tescia Trafilem tez na rekord ma 400m. No powiem tak widzac ten bieg dokonania Bolta juz nie wygladaja tak kosmicznie jak myslalem. Aha ta druga na mecie to 4 wynik aktualnie w historii. 2 tor Co tu sie odje,balo Edytowane 9 października 2019 przez kanabis Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 9 października 2019 Opublikowano 9 października 2019 0.15s zabrakło do wyrównania czasu tej chłopki z Czechosłowacji. Myślę, że to kiedyś pęknie. Chociaż i tak powinni tamte rekordy oddzielić grubą kreską. Do tej Koch już brakuje więcej 0.54s to już sporo. ciekawe czy pani Irena Szewińska napie.rdalała towar, też biegała grubo poniżej 50s, 49.28. Nasza aktualnie najszybsza biegaczka na 400m Justyna Święty ma rekord 50,41 i nie jest to zawodniczka z przypadku, bo w końcu mistrzyni europy. ku.rwa tak prześledziłem karierę na wikipedii pani Ireny i jaka to była wszechstronna zawodniczka to szok. Teraz czegoś takiego się nie spotyka. Nie dość, że brała udział w różnych konkurencjach to je wygrywała lub zdobywała medale. sztafeta 4x100, 200m 400m 400m przez płotki samo to połączenie budzi podziw, a ona zdobywała też medale w skoku w dal i biegach na 60m. No mówię teraz czegoś takiego się nie spotyka. Jak ktoś biega 400m to co najwyżej jeszcze w sztafecie wystartuje. No Irena wtedy rządziła w polskim sporcie, to dlatego tak często ja wspominają. Polecam sprawdzić jej dokonania. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 9 października 2019 Opublikowano 9 października 2019 Jak już mowa o nadludziach to przypominam, że w weekend Kipchoge po raz kolejny spróbuje złamać 2h w maratonie. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 9 października 2019 Opublikowano 9 października 2019 dobrze, że przypomniałeś. Będzie gdzieś transmisja? któryś z tych braci Ingebrigsten będzie robić za zająca. Chyba ten młody, którego Lewandowski zrobił w finale na 1500m. Kurna szkoda, że takiego Lewandowskiego nie wzięli, fajny polski akcent by był. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 9 października 2019 Opublikowano 9 października 2019 (edytowane) Wszyscy bracia beda robic, bedzie tez czimonto, barega. Jak on bedzie mial z 30 pacemakerow ziom. Jest lista na stronce nike 1.59 Transmisja na youtube bedzie ale jeszcze nie znany jest dokladny start Edytowane 9 października 2019 przez kanabis Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 9 października 2019 Opublikowano 9 października 2019 Ale to chyba jest tak, że pełny dystans biegnie tylko on, a zające się zmieniają. Czy źle myślę? Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 9 października 2019 Opublikowano 9 października 2019 no ku.rwa raczej xd Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 9 października 2019 Opublikowano 9 października 2019 Jakoś nie kreci mnie takie "sztuczne" kręcenie wyniku. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 9 października 2019 Opublikowano 9 października 2019 13 minut temu, D.B. Cooper napisał: no ku.rwa raczej xd No odniosłem się do posta Kabiego, którzy brzmiał jakoby wszyscy mieli zaginać z nim, ale chyba po prostu źle zrozumiałem. Mnie też to nie kręci, bo nie na tym polega bieganie uliczne, zresztą IAAF tego nie respektuje jako rekord. Co nie zmienia faktu, że to duży wyczyn i jestem ciekaw wyniku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi