kanabis 22 644 Opublikowano 16 lipca 2023 Opublikowano 16 lipca 2023 Dobrze ze slonce zaszlo bo by nie wyrobil. Dla samej takij chwili warto bylo sie tluc 420km Swoja droga ale ta Kaczmarek to sucz Niby taka temp a co chwile rekor mityngu Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 16 lipca 2023 Opublikowano 16 lipca 2023 Kurwa ale zajebista sprawa, też się muszę kiedyś wybrać. MŚ lub chociaż ME to byłoby coś Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 16 lipca 2023 Opublikowano 16 lipca 2023 No to bylo cos mega. Moze nie tak jak jazda jelczem na poligon ale tez mega. Polecam w ciul. Za rok tez bym jechal ale pierdole , ostroleka jest chyba wykluczona komunikacyjnie. Jade teraz bez miejsca siedzacego w pociagu czuje sie jak jakis imigrant. W dodatku jak bede w wawie o 21 30 to musze czekac do 23 na blablacar i wtedy kierowca o wzbudzajacym zaufanie imieniu Kamal zawiezie nas do poteznej ostroleki. Pierdole takie wycieczki. Ale gdybym mial blizej to bylbym na kazdej takiej imprezie. Warto. Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 16 lipca 2023 Opublikowano 16 lipca 2023 Dlaczego po prostu nie wsiądziesz w auto i nie pojedziesz jak biały człowiek? Już pewnie byłbyś w domu. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 16 lipca 2023 Opublikowano 16 lipca 2023 Nie nadaje sie do dluzszych tras niz 2h. A nie chce zasnac na ekspresowce jak jakis figaro. I nie widzialbym wlasnie nachylajacej sie mlodej ukrainki przy kasie Duzo ich tutaj. Mlode, niewiele zakrywaja. Ciekawe czy sprzdaja swoje cialo Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 16 lipca 2023 Opublikowano 16 lipca 2023 Kurła ten Kamal z blablacar nie ma lewego lusterka w swoim vw lupo 1 Cytuj
BRY@N 1 594 Opublikowano 21 lipca 2023 Opublikowano 21 lipca 2023 Panowie dwa pytania. Biegam w Pegasusach 39 od stycznia i zrobiłem w nich z 600km czy po takim przebiegu może już siadać amortyzacja ? Co tydzień robię dłuższe wybieganie i tak po 11-12km w ogóle nie czuje tej amortyzacji albo już tak wtedy człapie, że nic ono nie daje Drugie pytanie czy możecie coś polecić podobnego do tych Pegasusow tylko z lepszą amortyzacją? Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 21 lipca 2023 Opublikowano 21 lipca 2023 W okolicach tysiąca km zmieniałem pegasusy jak wcześniej sporo biegałem. Teraz to nie wiem nie liczę tego, ale te 800 km but powinien w miarę wytrzymać. Zależy od wagi zawodnika i po czym się biega, na asfalcie czy kostce szybciej się wyklepią. Z Nike następnym modelem z większą amortyzacją będzie Vomero. Tak było kiedyś, teraz z obiegu trochę wypadłem to mogło się coś zmienić. Mi się w nich słabo biegało, zbyt rozlazłe. 1 Cytuj
alb84 943 Opublikowano 21 lipca 2023 Opublikowano 21 lipca 2023 (edytowane) Ja po "zdarciu" Pegasusow zrobiłem przeskok na Air Zoom Tempo NEXT%. Polowałem na następne Pegazy, ale akurat na te Tempo Next% była przyzwoita promka, i po tej recenzji: zamówiłem swoją parę: Z czystym sumieniem polecam, elastyczny materiał legancko i wygodnie trzyma moje szerokie w podbicu paltfusy, i to bez konieczności wiązania sznurówek . Wystarczy łyżka, wsunąć giry i gotowe. Niby trochę ciężkie, ale dla mnie waga wydaje się ok. Póki co (od stycznia), na liczniku pewnie jakieś biedne ze 300 km w nich, (trochę staram się rotować butami) to i nie wiem jak się spiszą jak dostaną więcej kilometro-godzin, ale póki co amortyzacja tip top jak po wyciągnięciu z pudła. Wyjściowa cena trochę droga, ale jakby były na dobrej ~40% promce, to myślę że wtedy zdecydowanie warte zakupu. edit. potwierdzam to co mówi gościu w rezecnzji. Tak, są trochę głośne. Coś jakby się biegło w jakichś plastikowych podkowach xD, no dziwne to, ale to może ewentualnie przeszkadzać jak się biegnie bez słuchawek... czyli prawie nigdy ;] Edytowane 21 lipca 2023 przez alb84 1 1 Cytuj
ginn 803 Opublikowano 22 lipca 2023 Opublikowano 22 lipca 2023 @alb84 jakie czasy w nich kręcisz? dużo nad nimi myślałem, ale nawet przy rabatach 30/40% kwota była nadal spora. Tak odnośnie dyskusji na temat wytrzymałości to faktycznie warto mieć 2/3 pary, żeby po roku nie szukać już kolejnych. Ja w tej chwili mam Zoom Fly 4 i 5, w których klepie interwały i starty, no i liczę że chociaż do tych 900 km zachowają swoje właściwości. Z kolei na wybiegania odpalam sobie Pegasusy Traile no i tutaj zakładam limit na 1100 km. Cytuj
snejk04 420 Opublikowano 22 lipca 2023 Opublikowano 22 lipca 2023 (edytowane) Serio już po takim czasie odczuwacie dyskomfort z używania buta? Ja biegam od wielu lat w ultraboostach, i bez problemów po 1500km lub więcej w każdej parze robiłem, w tym starty 5-42km, większość asfalt, a ważę dość sporo (80-90kg). W obecnych UB pb mam już prawie 1800, i jesienne starty też spokojnie w nich jeszcze zrobię Edytowane 22 lipca 2023 przez snejk04 Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 22 lipca 2023 Opublikowano 22 lipca 2023 21 minut temu, ginn napisał: @alb84 jakie czasy w nich kręcisz? dużo nad nimi myślałem, ale nawet przy rabatach 30/40% kwota była nadal spora. Pewnie takie same co w pegazusach Cytuj
BRY@N 1 594 Opublikowano 22 lipca 2023 Opublikowano 22 lipca 2023 Dzięki za odpowiedzi Vomero 16 są teraz przecenione w sklepie biegacza Te Zoom Tempo Next to już trochę kosztują Na przecenie są też jeszcze Nike React Miler 3 M, biegał ktoś w nich może? Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 23 lipca 2023 Opublikowano 23 lipca 2023 Taka ciekawostke trafilem to wrzucam. Chyba tez potwierdzajaca ze Usain nie byl czlowiekiem. Chyba ze z przyszlosci. Cytuj
snejk04 420 Opublikowano 23 lipca 2023 Opublikowano 23 lipca 2023 Zawsze może być jak z Armstrongiem, i za kilka lat okaże się, że jednak coś miał na sumieniu Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 23 lipca 2023 Opublikowano 23 lipca 2023 Byc moze. Troche zaskakujace by bylo ze goscia na czysto dzielila przepasc z nakoksowanymi najlepszymi sprinterami swiata. Bo nie oszukujmy sie te roznice w sprincie to lata swietlne. No ale poki co , chlop nieskalany. A byl jednym z najczesciej badanych sportowcow. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 24 lipca 2023 Opublikowano 24 lipca 2023 U niego też anatomia zrobiła swoje, bo chłop był długi i jednocześnie atletyczny. Typowy sprinter zazwyczaj był niski i krępy. Specyficzny gość, bo jego warunki fizyczne to jednocześnie był atut i wada, która przyczyniała się do kontuzji. Od juniora też był dobrze kierowany/ Cytuj
BRY@N 1 594 Opublikowano 29 lipca 2023 Opublikowano 29 lipca 2023 Dobra wziąłem w końcu ze sklepu biegacza dwa modele https://sklepbiegacza.pl/buty-nike-air-winflo-9-m-pomaranczowo-zielone.html i https://sklepbiegacza.pl/buty-nike-react-miler-3-m-bialo-czarne.html Zobaczę jak przyjdą co bardziej podpasuje Cytuj
ginn 803 Opublikowano 29 lipca 2023 Opublikowano 29 lipca 2023 Bardzo miło wspominam piankę React. Wyklepalem w niej tysiaka i dawała radę. Cytuj
BRY@N 1 594 Opublikowano 29 lipca 2023 Opublikowano 29 lipca 2023 Tam też ostro idą te wyprzedaże, musiałem jedne wziąć z wkładka 29cm a drugie już 29,5 bo 29 ktoś mi podkupił nie wiem czy 1cm to nie będzie za dużo od standardowego numeru. Okaże się jak przymierze Cytuj
BRY@N 1 594 Opublikowano 31 lipca 2023 Opublikowano 31 lipca 2023 Ciekawe ile w tym prawdy https://biegowe.pl/2023/07/robert-karas-byl-na-dopingu-co-z-jego-rekordem-na-dystansie-10-krotnego-ironmana.html Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 31 lipca 2023 Opublikowano 31 lipca 2023 Raczej pech i też głupota, a nie celowy doping , bo najprawdopodobniej niedozwolona substancja była w leku, który dostawał podczas leczenia jednej z wielu ciężkich kontuzji w ciągu ostatniego roku. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 31 lipca 2023 Opublikowano 31 lipca 2023 No nie wiem, masteronu raczej nie stosuje sie w leczeniu kontuzji To nie jest tez substancja wchodzaca w sklad leku. Mnie tam jakos szczegolnie doping u Karasia by nie zdzwil. Zreszta jak u wiekszosci tych gosci od takich dystansow. To oni tam wogole jakies testy przechodza na tych chorych dystansach, nawet nie wiedzialem Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 31 lipca 2023 Opublikowano 31 lipca 2023 Nie wszystkie substancje w lekach mają działanie stricte leczące. Twierdzi, że ta substancja była składnikiem leku. No dziwne, że sam zabiegał u organizatorów o działania i sprawdzanie antydopingowe na zawodach, a teraz okazuje się, że wpadł. Jestem ciekaw, co finalnie z tego wyniknie, niby kolejną próbkę badają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi