kanabis 22 644 Opublikowano 22 września 2023 Opublikowano 22 września 2023 No a kto mogl wpasc na taki zjebany pomysl? Przeciez nie chlop. Zakladajmy coraz wiekszy klosz od malego na psychike dzieciakow a potem to placz ze wyrastaja na snowflakow. Jak zwykle beka z niemiaszkow , szczegolnie patrzac pod kątek przeszlosci jak faszerowali dzieciaki turinabolem w nrd Cytuj
snejk04 420 Opublikowano 22 września 2023 Opublikowano 22 września 2023 Bardzo mi się podoba taki pomysł, my nie jesteśmy w stanie poprawić systemu szkolenia młodzieży, to bardzo miło ze strony niemiaszków że upośledzają swój. Jeszcze jakaś inna helga powinna podrzucić żeby w ogóle zakazać uprawiania sportu młodym, żeby dzieciaczki się nie spociły albo nie daj borze nie zrobiły sobie krzywdy bo dopiero byłoby im przykro 1 1 Cytuj
BRY@N 1 594 Opublikowano 22 września 2023 Opublikowano 22 września 2023 Ciekawe kiedy Niemcy podłapią od nas pomysł na maturę z W-F Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 23 września 2023 Opublikowano 23 września 2023 Może w ogóle niech tam wprowadzą całkowity zakaz biegania. Bo przecież jakiejś słoninie może być przykro że ktoś tam za oknem biega, a jej się nie chce. Aha no i zakaz umierania od razu bo też wtedy jest przykro. Co za pojeby. Cytuj
ginn 803 Opublikowano 28 września 2023 Opublikowano 28 września 2023 (edytowane) Tak się kończą przypadkowe wizyty w outlecie Nike. Cena regularna 749 obniżona do 499 i czwartkowa obniżka -50%, co daje 249. Papeć na flyknicie i podeszwie Zoom. Czuję, że zrobiłem dobry interes Spokój z butami biegowymi na najbliższe 3 lata. Startówki, dwa klepacze kilometrów i jedna para do lasku. Edytowane 28 września 2023 przez ginn 1 Cytuj
BRY@N 1 594 Opublikowano 28 września 2023 Opublikowano 28 września 2023 No niezła sam bym kupił Cytuj
maciucha 11 650 Opublikowano 29 września 2023 Opublikowano 29 września 2023 Po prawie 2 latach zerwał mi się pasek w Fenixie 6 pro, więc amazon postanowił mi zwrócić kwotę za cały zegarek Chyba wezmę forerunnera 965, niestety nie ma go na polskim Amazonie. Macie dobre doświadczenia z eazymutem? W tej samej cenie co wszyscy dają 3 lata gwarancji Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 29 września 2023 Opublikowano 29 września 2023 Brałem od nich zegarki i inne rzeczy zawsze było ok. Z dodatkowego roku gwarancji nie korzystałem, więc nie wiem jak to wygląda, ale kłopotów nie przewiduje. 1 Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 30 września 2023 Opublikowano 30 września 2023 Tez wszystko od nich biore, zawsze jest git. Jak mialem problem z sikorem dwa tyg i przyslali nowy zegarek bez zbednych pytan. Poza tym to sklep pod oficjalnym patronatem garmina. Cytuj
ginn 803 Opublikowano 30 września 2023 Opublikowano 30 września 2023 15 godzin temu, maciucha napisał: Po prawie 2 latach zerwał mi się pasek w Fenixie 6 pro, więc amazon postanowił mi zwrócić kwotę za cały zegarek Chyba wezmę forerunnera 965, niestety nie ma go na polskim Amazonie. Macie dobre doświadczenia z eazymutem? W tej samej cenie co wszyscy dają 3 lata gwarancji Możesz rozwinąć, jak to ogarnąłeś? Mi ostatnio też się zniszczył pasek w 6tce, no to zadzwoniłem na infolinię Garmina i przysłali mi nowy pasek. Widzę, że można było nieźle przycebulić... Cytuj
maciucha 11 650 Opublikowano 30 września 2023 Opublikowano 30 września 2023 29 minut temu, ginn napisał: Możesz rozwinąć, jak to ogarnąłeś? Mi ostatnio też się zniszczył pasek w 6tce, no to zadzwoniłem na infolinię Garmina i przysłali mi nowy pasek. Widzę, że można było nieźle przycebulić... Zadzwoniłem na infolinię Amazona, kazali odesłać i z powodu braku dostępności towaru zadeklarowali że oddadzą cały hajs. Cytuj
maciucha 11 650 Opublikowano 3 października 2023 Opublikowano 3 października 2023 Chłopaki zastanawiam się między Fenixem 7s a Forerunnerem 965. Już ponad tydzień się drapię za uchem i nie potrafię zdecydować. Doradźcie coś Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 4 października 2023 Opublikowano 4 października 2023 Oba zegarki za 3 tyś beda dobre do lamania godziny na 10km 4 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 4 października 2023 Opublikowano 4 października 2023 13 godzin temu, maciucha napisał: Chłopaki zastanawiam się między Fenixem 7s a Forerunnerem 965. Już ponad tydzień się drapię za uchem i nie potrafię zdecydować. Doradźcie coś Na Trigar.pl możesz sobie wrzucić w porównanie, zobacz które funkcje cię bardziej interesują, który ci się bardziej podoba i elo. Cytuj
BRY@N 1 594 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 Może głupie pytanie ale możecie polecić z jakiejś firmy lekką czapkę na ten okres przejściowy jak jest tak ani zimno ani ciepło ? Nie lubię jak mi piździ po uszach a te czapli które mam niby miały być oddychające a łeb się w nich poci masakrycznie Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 Ja to w opaskach latam. Nie jest za goraco a uszy, czolo , zatoki chroni. No i lepiej sie trzymaja sluchawki od muzyczki w uszach Cytuj
BRY@N 1 594 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 Ja przy swoim łysiejącym łbie w opasce wyglądał bym pewnie tak 1 Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 5 października 2023 Opublikowano 5 października 2023 Wygląda jak zdrowywariat przechodzący z dzieciństwa w dorosłość xd Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 7 października 2023 Opublikowano 7 października 2023 Używałem opcji szukaj, pewnie było wałkowanie nieraz, ale na ten moment nie widzę... W skrócie: Rozmyślam nad zakupem bieżni do domu. Głównie do użytku przez osobę starszą, więc patrzę po modelach zupełnie basicowych. Np. czy coś tego typu (lub podobnego w budżecie +\- 1,5k PLN) ma sens: https://allegro.pl/oferta/bieznia-treningowa-skladana-colt-zipro-13040798356 ? Jedyny wymóg, jaki przychodzi mi do głowy, to żeby posiadała uchwyty do trzymania się,no ale przyznam, że zupełnie nie znam się na takich sprzętach, więc może są jeszcze jakieś ważne aspekty. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 7 października 2023 Opublikowano 7 października 2023 2 godziny temu, Frantik napisał: Używałem opcji szukaj, pewnie było wałkowanie nieraz, ale na ten moment nie widzę... W skrócie: Rozmyślam nad zakupem bieżni do domu. Głównie do użytku przez osobę starszą, więc patrzę po modelach zupełnie basicowych. Np. czy coś tego typu (lub podobnego w budżecie +\- 1,5k PLN) ma sens: https://allegro.pl/oferta/bieznia-treningowa-skladana-colt-zipro-13040798356 ? Jedyny wymóg, jaki przychodzi mi do głowy, to żeby posiadała uchwyty do trzymania się,no ale przyznam, że zupełnie nie znam się na takich sprzętach, więc może są jeszcze jakieś ważne aspekty. Będzie służyła do biegania czy bardziej do chodzenia. Osoba starsza to ile lat? Jaka sprawność, waga. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 7 października 2023 Opublikowano 7 października 2023 14 minut temu, mushabelly napisał: Osoba starsza to ile lat? Jaka sprawność, waga. 60+, sprawność dobra, waga raczej w normie no, może lekka nadwaga Myślę, że jakichś biegów nie będzie. Szybszy chód co najwyżej Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 7 października 2023 Opublikowano 7 października 2023 3 minuty temu, Frantik napisał: 60+, sprawność dobra, waga raczej w normie Myślę, że jakichś biegów nie będzie. Szybszy chód co najwyżej To możesz kupić cokolwiek. Ja bym patrzył na kulturę pracy. Na pewno lepiej na cichszej. Mam jakiegoś Gemaxa z promocji na banggood i ogólnie jest ok ale jest głośny. Za to walking pad R2 Pro cichutki, mniej miejsca zajmuje, można złożyć. Ale o około 1,5k zł droższy. Chociaż czasem w promocji 500zl taniej można znaleźć. Mam też typową bieżnie z długim i szerokim pasem, mimo że tylko chodzę to na niej najbardziej lubię chodzić ale waży 120kg i zajmuje dużo miejsca. Można też sobie pod górkę ustawić. Mimo to, jakbym jeszcze raz miał kupować do chodzenia to był jakąś składaną wziął. Jeszcze zależy gdzie u Ciebie będzie stała. Jak miejsce stałe, to może w coś większego iść z dobrą kulturą pracy. Chociaż jak do chodzenia to można i stanowisko z wysokim biurkiem zorganizować od razu. Musisz sam przemyśleć co i jak. Podsumowując. Ja bym na kulturę pracy patrzył, gwarancję itp. Skoro tylko do chodzenia. 1 Cytuj
D.B. Cooper 3 068 Opublikowano 8 października 2023 Opublikowano 8 października 2023 Rekord świata w maratonie 2:00.35 Pan Kipchoge i jego 2:01.09 zmasakrowani. Oczywiście Kenijczyk, 23 lata przynajmniej według kwitów. A co najlepsze to dopiero jego trzeci maraton Złamanie 2h w zawodach możliwe? Chyba tak. https://sport.tvp.pl/73279441/kelvin-kiptum-poprawil-rekord-swiata-w-maratonie-wideo?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2q63tYmJ3col-hbriH78wtrymaS6dUpYXG81RCkNMX1THiwdhQz2HIUwM#Echobox=1696777750 Cytuj
BRY@N 1 594 Opublikowano 8 października 2023 Opublikowano 8 października 2023 Z taką werwą to ja zaczynam biegi a nie kończę Cytuj
snejk04 420 Opublikowano 8 października 2023 Opublikowano 8 października 2023 (edytowane) 2 godziny temu, D.B. Cooper napisał: Rekord świata w maratonie 2:00.35 Pan Kipchoge i jego 2:01.09 zmasakrowani. Oczywiście Kenijczyk, 23 lata przynajmniej według kwitów. A co najlepsze to dopiero jego trzeci maraton Złamanie 2h w zawodach możliwe? Chyba tak. https://sport.tvp.pl/73279441/kelvin-kiptum-poprawil-rekord-swiata-w-maratonie-wideo?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2q63tYmJ3col-hbriH78wtrymaS6dUpYXG81RCkNMX1THiwdhQz2HIUwM#Echobox=1696777750 Fajnie, ale Kenia to są drugie kacapy jak chodzi o doping. Cudowny rekord? chyba jestem za stary żeby wierzyć w takie rzeczy Edytowane 8 października 2023 przez snejk04 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi