Skocz do zawartości

bieganie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzie ten duatlon? Fajna sprawa też chciałem zawsze spróbować. 

kabi u mnie jakoś na jesień ma być półmaraton, także szlifuj dystans ;)

Makow mazowiecki, 18 wrzesnia nie 17. Nie polmaraton za miesiac nie ma opcji stary. Bede biegal dyszki, no i duatlon jak sie trafi. W niedziele tak wogole jade zrobic test czy wogole te 5+20+3 dam rade ogarnac xD

Widzę, że dwa razy większy od Wiktora będę szybciej niż się spodziewałem :/

Spokojnie nie rzucam silki, a takie treningi biegowe tylko podniosa moj jakze chu.jowy metabolizm

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

wpis taktyczny

pare razy zabierałem się do biegania, ale za każdym razem w halówkach, no i nietrudno się domyśleć, że się odbijałem dość szybko :yao:

potrzebuję zbić puls w czasie zwykłego wysiłku w czasie dnia (koło 130)  więc bieganie powinno pomóc

wbijam dzisiaj w te piękne nowe paputki i pewnie będę zdychał po 4km :yao:

B33786_1.jpg

Edytowane przez maciucha
  • Plusik 2
Opublikowano

Ja niedawno zrobilem duatlonowy sprint czyli 5km biegu 20km rowerku i 3km biegu, wszystko po sobie. Dalem rade ale na koniec malo co sie nie porzygalem nigdy tak sie nie zmeczylem. Moze gdyby te 20km roweru zrobilbym kolarzowka siary po asfalcie a nie rozklekotanym goralem z centra przelajem byloby troche lzej :/

• Plusik 3
Opublikowano

kolka po 2km i zdechłem po 4,5km :lapka:

ale teraz po zimnym prysznicu jest pięknie :banderas:

jutro przerwa i w sobote cisne dalej

jakbyście spotkali takiego debila jak ja katującego się w halówkach na betonie, to zasadźcie mu kopa w du.pe

te adasie są wygodniejsze niż kapcie :fsg:

Opublikowano

też ostatnio kupiłem nową parę, co nie znaczy że moje poprzednie buty idą do kosza. Chciałem czegoś z dużą amortyzacją na dłuższe spokojne biegi bez walki o czas, tak jak teraz wróciłem właśnie z 12 km. Poprzednie Adidas boston boots to naprawdę świetnie buty, ale jak dla mnie raczej na krótsze, szybsze biegi tak do 10 km. Co nie znaczy, że nie nadają się na długie w końcu zrobiłem w nich dwa razy półmaraton, ale jednak nogi szybciej się męczyły i łydki mocniej dostawały w kość. Dla kogoś kto jest bardziej obiegany i ma mocniejsze nogi będą świetnie spisywać się i na długich.  Jakieś tysiąc kilometrów w nich zrobiłem i nadal wyglądają świetnie, więc do kosza długo nie trafią :) 

a to nowy nabytek, jechałem po buty z myślą o Nike, tak po prostu chciałem zobaczyć jak się będą spisywać, ale specyfikacje miały podobne  do tych Adidasa i jakoś dziwnie mi w nich było. Wrzuciłem na nogi Asicsy i od razu wiedziałem, że to jest to ;)  naprawdę przyjemnie się biega. Asics to pewniak, jak ktoś nie wie jakie buty wybrać to najlepiej z tej firmy, na 99% będzie to udany wybór :)

Asics%20Gel-Cumulus%2017%20-%20Deep%20Ru

Asics%20Gel-Cumulus%2017%20-%20Deep%20Ru

• Plusik 3
Opublikowano (edytowane)

Co to by było gdyby miał mięsnie! Jak wronerro, biegnie typ przede mna to je.b seniora z bara, leży , krew leci z nosa , wiktor zgarnia cała pule. A tak to musialem sobie poradzic bez

No wlasnie szkoda ze ty kosmos daleko, ale Damian jak tam, leciem na ten duatlon? Tylko tam to juz je.bie walke, aby ukonczycbez zdjecia z trasy :D

Edytowane przez kanabis
Opublikowano

właśnie urlop mi się skończył, zapakowałem rower i opuściłem rodzinne strony i raczej mnie na ten weekend co zawody są nie będzie. No i wk.urwia mnie pakowanie tego roweru. Na jesieni na pewno coś u mnie będzie, może półmaraton, może 10km, a może zrobią to i to. Będę informował  :ogor:

Opublikowano

dawno nie sprawdzałem się na 5 km, dotychczasowy rekord to 20:35, a dziś 20:06. Gdyby nie 400m remontowanej drogi to może bym złamał 20 min. Wolę sam iść wieczorem na spokojnie spróbować pobić życiówkę niż na zawodach w południowych godzinach. Dodatkowo zawsze się podpalę na początku, a potem walka z samym z sobą. 

Opublikowano

Przypomniales mi dzieci ktore na 1000m wyje.baly jak usain bolt a potem po 400m jakies 90% z nich szla do mety

Niesamowity czas, jestes jakims mistrzem? U mnie 26, nie dam rady jeszcze w kazdym kilometrze zejsc ponizej 5min. Dlatego scigam sie z kobietami i starcami narazie

Opublikowano (edytowane)

Kumpel w wieku 38 lat zrobil biznes run (4km) w 16:30, a ciężki misiek biurowy jest. Nie ogarniam, jak zejdę poniżej 20 min to będę kontent.

edit:

Po 2 tygodniach przerwy wypoczynkowej, przeżarty i leniwy poćwiczyłem bieg w czwartek i zszedłem do 18:30 - 4km, co na moje wymagania jest całkiem znośne. Na biegu jutro spróbuję jeszcze mocniej przydepnąć gazu.

Edytowane przez _Red_