Opublikowano 30 maja 20177 l Tu się nikt nie śmieje, kolego. Tylko pozytywne emocje. Festiwal piwa jest tydzien wcześniej, to mój jedyny problem. Ee tam, dobrze, że nie dzień wcześniej.
Opublikowano 30 maja 20177 l Czas 4 minuty gorszy od mojego biegu na jesieni ale za to czulem sie na koniec jak bog, po wpadniecu na stadion wyprzedzilem jakas typare rach ciach a potem dalem kibicom prawdziwa dawke emocji jak na luku zayebalem takie turbo ze wyprzedzilem jeszcze 3 osoby (tak kur.va slownie trzy), szkoda ze nie nagrali mogliby to puscic na tvp sport albo cos. Nie serio, chyba nie ma nic lepszego niz wyprzedzanie a jeszcze takie 1+3 hit combo to wogole poczulem sie jak Michael Johnson
Opublikowano 30 maja 20177 l Oczywiscie, mialem straty do nich na 9km jakies 20m, najpierw musialem ich dojsc, a potem na ostatnich stu metrach je,bnac Usaina wczesniej czajac sie za plecami jak onimusza korzystajac z tunelu aerodynamicznego zeby tracic jak najmniej energi przed wlaczeniem berserkera. Takze mimo ze to byla walka o 60 miejsce ze 120 biegnacych to rozegralem to NIESAMOWICIE PROFESJONALNIE JAK W DIAMOND LEAGUE
Opublikowano 30 maja 20177 l No na 10 startowalo 120 plus do tego kolo 300 na polmaraton, startowalismy razem.
Opublikowano 30 maja 20177 l To ja będę miał tunel powietrzny 11k typa biegnie zebym dopchał się do wody
Opublikowano 30 maja 20177 l 11k, dżizas, jak oni tego nie ogarną dobrze to na starcie się zakorkuje i zablokuje. Na dychach w Gdyni zawsze się taki zakalec robił na pierwszej szykanie.
Opublikowano 30 maja 20177 l Dwa i poł tygodnia koledzy zostało do połmaratonu. Stresuję się, te emocje. Jakieś rady? póki co realizuj wszystko jak sobie założyłeś, ostatni tydzień zacznij schodzić z intensywnością, dwa dni przed ostatni lekki trening jakieś 40min truchtu +5x100/100, dzień przed to wygina całkowita. W tym tygodniu zacznij ładować więcej węgla no i dużo wody. Brawo Wiktor za ukończenie w taki upał to też coś. No i ten finisz, cały dystans szachowałeś przeciwników aż w końcu odpaliłeś pozbawiając ich wszelkich złudzeń.
Opublikowano 31 maja 20177 l To byla chyba najbardziej efektowna walka o 60 miejsce w historii tej imprezy. Nie no to byl moj drugi bieg na 10km a pierwszy w tym seźonie, nie do konca wiedzialem na co mnie aktualnie stac, w dodatku w taka pogode raczej o biciu rekordow tez nie myslalem wiec okazalo sie ze jeszcze tej energii na koniec zostalo sporo wiec pocisnalem co mnie bardzo zadowolilo :D poza tym na 7km byl bufecik z witaminami, gabkami z woda itp, dodatkowo mialem jeszcze izotonik wlasnej roboty wiec dostalem niezlego powera. Fajnie bylo, teraz w sobote kolejna dyszka i tutaj juz sprobuje ponizej 55minut ogarnac. A potem za kolejny tydzien bieg kolejarza lajtowy na 3km a potem runmageddon. Ehh co tydzien imprezka No ojczulek jak biegl polmaraton w belgii to bylo ponad 30k osob. No ale oni chyba falami takie cos puszczaja?
Opublikowano 31 maja 20177 l Nie wiem co mi się stało ale kondycja siadła totalnie, ciężko mi przebiec więcej niż 5 km. Mam nadzieję, że tp chwilowe. Problemy zaczęły się po ostatniej nieudanej dyszce gdzie na 8 km się trochę słabo poczułem ale rozchodziłem to chwilę i poboegłem potem. Skończyło się w 48 min. No a teraz może to strach mnie paraliżuje, że znowu tak będzie. Coś jakby mnie blokowało :/ staram się małymi krokami powrócić do tego dystansu. By znów był przyjemnością, a teraz jest wyzwaniem...
Opublikowano 31 maja 20177 l Epidemia jakas, to samo pisalem wyzej :( Jutro biegnę, ale się sr.am, a planuje wybieg na 18km :o Od feralnej niedzieli nie biegalem.
Opublikowano 31 maja 20177 l Duzo siedzi w glowie. Polecam zamiast sie sr.ac byc nakreconym i startowac z przekonaniem ze rozyebiesz te 18km na atomy. Serio Mialem juz w tym roku kilka kryzysow na treningu, w tym zaplanowane 10km a po 5km zaczely mi dretwiec stopy. Wkur.wilem sie i pomyslalem ze pier.dole to i i tak dobiegne chocby nie wiem co najwyzej padne na ryj. No i dobieglem.
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Na tym półmaratonie Michaelisa jakieś cyrki, ludzie się pozapisywali, żeby potem sprzedawać drożej pakiety. O Panie, cebula dotarła do biegania. Szkoda tylko, że pakiet może odebrać tylko osoba uprawniona, z dowodem osobistym.
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Cebula dotarła do biegania już dawno. Ale to jeszcze nic. Czytałem o przypadkach, gdzie facet biegł z chipem i numerem kobiety, po to by stanęła na podium w kategorii damskiej. W tegorocznym maratonie lubelskim biegł gość bez numeru i odebrał medal. Okazało się, że nie był zapisany. Na mecie dyszki w której biegłem ludzie brali na końcu po dwa lub więcej izotoników i dla ostatnich na mecie już zabrakło. Edytowane 1 czerwca 20177 l przez Kosmos
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Na tym półmaratonie Michaelisa jakieś cyrki, ludzie się pozapisywali, żeby potem sprzedawać drożej pakiety. O Panie, cebula dotarła do biegania. Szkoda tylko, że pakiet może odebrać tylko osoba uprawniona, z dowodem osobistym Ja zapisalem sie w stycznu i zaplacilem 100 zl, wczesniej bylo 60 i 80 chyba. W styczniu to już sama koncowka byla, chyba w lutym zamkneli zapisy. Ludzie to po 400 zl pchali ponoc potem. Do 26.05 mozna bylo legalnie przepisac numer startowy, także wszystko legitnie.
Opublikowano 1 czerwca 20177 l XD Coś ty. Wtedy wymęczone 9km ze spacerem przez 500m. A dziś tak: Będę żył na szczęście Chciałem więcej, ale musiałem wracać dziecko do snu położyć
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Taki mam skromny cel właśnie. Lecę na 5:30 i będzie to mega dla mnie. Jak zapisywałem się po pijaku na imprezie, rano zorientowałem się co zrobiłem, okazało się, że zakład xD Wtedy to ledwo 5km robiłem na 5:40. Przy mojej pracy, rozwalonych treningach i zyciu w "biegu" już jestem dumny z siebie
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Mi dzisiaj 57:16 na 10km pykło. Ostatnio robiłem sobie krótsze dystanse pod kątem egzaminu z wfu, więc z wyniku jestem zadowolony. Tylko mnie kolana coś bolą. Na 3km udało mi się wycisnąć 13:05. SeemsGood