kanabis 22 421 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 Jak tam panowie bedzie dzis ogladane ostatnie mistrzostwo Usaina czy wyje,bka? Tego juz sie chyba kur.wa nie da pobic Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 Wybiegane 10 kilometrow w nowych butach. Po 5 kilometrach nie czuje sie bolu, po 7 nie czuje sie odciskow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 31 lat i Boltowi już się kariera znudziła? Co za daun. No chyba, że się boi wpadki na dopingu, to byk zrozumiał jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 Wygrał już wszystko, co możliwe po kilka razy. Poza tym, ma wadę kręgosłupa, która jest bardzo uciążliwa i kilka razy w roku śmiga do lekarza do Niemiec, bo jest u niego pod nadzorem. Jakby był na dopingu to wpadłby już dawno, akurat u sprinterów kontrole są często. Oglądane będzie, oczywiście. Jeden z moich ulubionyh sportowców. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 ale na 100m to bym mógł biegać Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 a litwin mówił, że każdy sportowiec na wysokim poziomie leci na dopingu i kilka lemingów mu wtórowało Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 (edytowane) Oglądał ktoś wczoraj bieg na 10 km? Mo Farah to jakiś cyborg, wszyscy padają, a on przyspiesza. Kszczot i Swoboda też dziś ok, powalczą jeszcze. Edytowane 5 sierpnia 2017 przez krupek Cytuj Odnośnik do komentarza
Carles 84 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 Farah na ostatniej prostej pokazał po prostu środkowy palec swoim rywalom, którzy próbowali go wy(pipi)ać z toru przy biegu bark w bark. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 (edytowane) Myślałem, żeby tysiaczka na Bolta postawić, ale chyba nie ;) A Mo to chyba mój ulubiony biegacz Edytowane 5 sierpnia 2017 przez Kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 Też o tym dziś pomyślałem, ale nie zdążę już założyć konta nigdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 5 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2017 O ch.uj, ale byłby ból jakbym postawił xd Zaspał skubaniutki strasznie na starcie, zabrakło 10m a by wyciągnął. I tak fajne zakończenie kariery, jeszcze Gatlin spoko gest. Boltnjeszcze biegnie na 200 i sztafetę na tych MŚ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2017 No czas reakcji strasznie kiepski, gdyby nie to byloby zloto. Gatlina mi troche szkoda, nie oszukujmy sie w la kazdy musi cos wziac aby swoj diament doszlifowac. On mial akurat pecha ze go przylapano. Coleman przyszla gwiazda sprintu. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2017 Bolt jeszcze w sztafecie pobiegnie, choć w tym roku Jamajka może mieć problemy z pokonaniem USA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2017 Kiedy dokładnie ta sztafeta/ Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2017 Polecam stronkę IAAF. Sobota 11.55 i 22.50 naszego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2017 Zapodałem sobie opaski kompresyjne na łydki. Wyglądam w tym jak piłkarz B Klasy, ale naprawdę daje radę. Łydka mniej boli, noga lepiej się kręci. Wczoraj pocisnąłem 15 km, po 10 km dopiero ta łyda zaczęłą boleć. Nie wiem, co z nią. Zaczyna boleć w czasie biegu, rano bolała, a teraz już nie czuć nic. Jakieś przeciążenie? Opaska zwykła Kalenji za 3 dychy, a jest spoko, choć rozmiarówka z kosmosu, bo największy rozmiar ledwo naciągam, a mam szczupłą łydkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 Biegnę dzisiaj z odpalonym endomodo, nagle muzyka cichnie i słyszę kobiecy głos syntezatora, który zaczyna bełkotać jakiś niezrozumiały ciąg słów przez 15 sekund. Ja zdębiałem, myślałem, że to może jakaś specjalna wersja piosenki, a okazało się, że to komentarz motywacyjny znajomego. Widocznie widział jak biegnę w aplikacji i wysłał mi: DAWAJ DAWAJ NIE PODDAWAJ SIĘ, BĄDŹ TWARDY JAK TOMI LI DŻONS W ŚCIGANYCH a syntezator zaczął to czytać xd Przelałby jeszcze 3zł to czułbym się jak daniel magical. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 Endomondo użyłem 2 razy, nie mogłem zdzierżyć tego głosu, a biec z telefonem w ręku, żeby kontrolować tempo, czy dystans to katorga. Teraz to już tylko zegarek biorę ze sobą, nawet muzyki nie słucham. Cały dzień przy kompie z telefonem to dobrze się odizolować od tego. Dziś wpadło 17 km, noga słabo się kręciła, mocy jakoś nie było, ale nie chciałem też forsować tej łydki, choć dziś nie bolała, w końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 co do tej kompresji to czytałem gdzieś na blogu, że dobre komplety kosztują po 150 zł, a i tak badania nie potwierdzają lepszych osiągów. Jedni mówią, że działa inni, że placebo. W sumie żadnego kenijczyka w tym nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 No różne są opinie, mi takie zwykłe za 3 dychy pomogły, z łydką lepiej, a bez nich co bieg to bolało. Pewnie zadziałało jako dobra opaska i trzymała łydę. W zimę też może się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 11 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2017 Biegnę dzisiaj z odpalonym endomodo, nagle muzyka cichnie i słyszę kobiecy głos syntezatora, który zaczyna bełkotać jakiś niezrozumiały ciąg słów przez 15 sekund. Ja zdębiałem, myślałem, że to może jakaś specjalna wersja piosenki, a okazało się, że to komentarz motywacyjny znajomego. Widocznie widział jak biegnę w aplikacji i wysł DAWAJ DAWAJ NIE PODDAWAJ SIĘ, BĄDŹ TWARDY JAK TOMI LI DŻONS W ŚCIGANYCH a syntezator zaczął to czytać xd Przelałby jeszcze 3zł to czułbym się jak daniel magical. XD nie wiedzialem ze to w ten sposob dziala, dziewczynie czasem wysylam jak biegnie. Dobreee Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2017 (edytowane) Dzisiaj znowu pobilem swoj tekord najdalszej odleglosci tym razem o 3km. Jak na pierwszy raz i pol roku treningu jestem zadowolpny bardzo bo planowalem tempem 6:30 a udalo sie 6:13. A teraz zeby sie posmiac tutaj roznica jaka robi nastawienie i temperatura powietrza, 18km bieglem popoludniu w jakis 25 stopniach, 21km rano przy jakis 15. Byloby lepiej ale od 3km napieprzal mnie achilles :/ na szczesxie gdzies kolo 10km juz go nie czulem Edit: Aha i jednak kuouje zegarek, dzisiaj pozyczylem tomtoma od starego no i bez to mozna dyszki biegac a nie dluzsze dystanse. Jednak taka calkowita kontrola tempa to swietna i wygodna sprawa Edytowane 13 sierpnia 2017 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2017 Polecam tego użytkownika. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2017 Wczoraj biegłem do tramwaju. Udało się. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 13 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2017 bieganie bez muzyki? ja ni panimaju Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi