kanabis 22 420 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Michaelis to pewnie chu,jem macha tym panienkom bo bez majtek biega. Biedne dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Za 30 lat go znajda i oskarza o molestowanie, mark my words Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 264 Opublikowano 11 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 biegunka > bieganie Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 ciężkie te roztrenowanie, nic nie boli, kontuzji brak, chęci są, a nie można :( tydzień bez treningu, w następnym wyjdę dwa razy na 30 min i chyba skrócę ten okres z trzech tygodni do dwóch, bo i w ciągu roku też były przymusowe pauzy. Potem długa baza tlenowa, podobno im dłuższa tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Michaelis to pewnie chu,jem macha tym panienkom bo bez majtek biega. Biedne dziewczyny Czemu biedne? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Ja zrobilem sobie dwa tyg. Teraz juz od listopada lece planem. Na twoim miejscu tez by, skrocil w sumie i tak teraz to wiekszosc dlugich wolniejszych wybiegan pewnie tez bedziesz miec to organizm i tak sie poregeneruje czy fizycznie czy psychicznie ;) Michaelis to pewnie chu,jem macha tym panienkom bo bez majtek biega. Biedne dziewczyny Czemu biedne? No biedne przeciez sie zadna nie oprze a na sadzenie drzewa budowe domu i wspolny kredyt na 25 lat liczyc nie moga Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Po dzisiejszym regularnym treningu, zostały mi dwa przed biegiem w niedzielę - wtorek i czwartek. Lepiej byłoby rozgrzać mięśnie i je pobiec, czy dać odpocząć nogom i opuścić ten w czwartek? Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) Jasne, że biegnij. Piątek, sobota odpoczniesz wystarczająco. Tylko nie zajeżdżaj się już na nim. Takie długie przerwy między ostatnim treningiem, a startem też wskazane nie są. W piątek jeszcze coś lekkiego bym zrobił. Chociaż takie 30 min lekkiego + 5x100/100 żeby nogi rozkręcić. Edytowane 12 Listopada 2017 przez D.B. Cooper Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 (edytowane) Ok, dzięki. W piątek pójdę na łyżwy. Edytowane 12 Listopada 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Wlasnie wracam z tego badania wydolnosci. Zadowolony jestem mega, wszystko ladnie pieknie w dodatku jaka dupeczka w pokoju :obama: Wszysciutko jak na tacy, hr max ktory okazal sie o 4 uderzenia wyzszy niz z moich testow, pulap tlenowy, dokladnie oznaczony pulap kiedy zaczyna sie wysilek beztlenowy czyli 3 zakres. Za darmoszke badanie na tanicie. Fajny temat napewno jeszcze tam zawitam za jakies dwa sezony. Spoko takie badania bo mozna ulozyc trening juz idealnie pod swoj organizm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Nie lubię tanity odkąd przy 5 % bf pokazała mi 12 % ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 To jako gratis byl. Osobiscie nie wierze zadnym maszynom do mierzenia bf bez szczypczykow ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Nieźle dziś mnie wypizgało, szczególnie dłonie, ledwo mogłem drzwi do domu otworzyć, niby miałem rękawiczki ale takie zwykłe więc ciepło to w nich było przez 15 min. Polecacie jakieś, mam takie narciarskie ale to na rower, biegać w nich to trochę beka:D Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Mi też dzis mega zimno w ręce było, w ogóle w całe ciało, ale po 4 km to już tak paruję, że nie czuję. Tylko dłonie potem suche jak u wsiuna. Jak już jest naprawdę zimno to mam takie zwykłe rękawiczki Hi tec za 15 zł i dają radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 (edytowane) w dłonie i w mordę najzimniej. Ogólnie twarz mogę jeszcze załonić, tak w rękawiczkach czuję dziwny dyskomfort, spowodowany uciskiem nad nadgarstkami. krupek, chyba już kolejny raz Cię s,ranie dopada podczas zawodów ? -.- Edytowane 14 Listopada 2017 przez Kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 No tak mam, niestety, jak mi się czasami zachce to nie ma przebacz. Dziś też ciekawie. Walnąłem po pracy kawę, kilka ciastków owsianych i sok z buraka, no niezły miks. Podczas biegu zaczęło się to wszystko kłócić w żołądku i któreś z nich chciało uciec drogą, którą weszło, ale potem lepiej się poznali i chcieli razem uciekać już tą prawidłową drogą, tylko, że bardzo im się spieszyło. No, ale weszło 7 km z narastającym tempem, 8 podbiegów po 100m i dzida do domu, takie intensywne 11 km. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Ja moge pomarudzic w druga strone. Dzis wieczorem zrobili taka saune w silowni, ze pozniej na maszynach sie przykleilem do siedzenia od potu. Chyba najgorsze 5 kilometrow w moim zyciu. Jak ktos za szyba na zewnatrz przebiegl, to az kurwy lecialy w myslach z zazdrosci. Ja zawsze mam sranie, jak slysze w radiu na sluchawkach Despacito. W czwartek ostatnie 5 kilometrow przed biegiem w niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 A ja za to jestem zadowolony po badaniach bo prog tlenowy i pierwszy zakres konczy sie w moim przypadku nie tak jak wynikalo z uniwersalnych obliczen przy tetnie 148 a 157. Takze zawsze bede mogl robic troche szybciej te wybiegania bo ten ledwoczlap w okolocach 7min/km byl meczacy psychicznie :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Endomondo od dwóch treningów robi mnie w bambuko, a polmaraton sam się nie ogarnie Myślałem o polar/Garmin do 500 ale forerunner 35 już trochę przewyższa ten pułap. Warto dopłacać czy brać 30.albo inny model? Pozdrawiam kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Ja mam forerunner 25. Bez paska hr kosztuje kolo 450. Nie narzekam. Pomiedzy endo przepasc. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Jak coś tańszego to na pewno trzeba wziąć pod uwagę polar m400. Chyba najczęściej wybierany w tym pułapie cenowym. Można sprawdzić też coś z tom toma. Ten garmin ma też jakieś podstawowe funkcje smart no i nie straszy wyglądem, można założyć na codzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Endomondo od dwóch treningów robi mnie w bambuko, a polmaraton sam się nie ogarnie Myślałem o polar/Garmin do 500 ale forerunner 35 już trochę przewyższa ten pułap. Warto dopłacać czy brać 30.albo inny model? Pozdrawiam kolegów Tez zastanawialem sie nad Garmin 35, ale ostatecznie chyba zdecyduje sie na 235. Black Friday juz za tydzien, wiec wszystko zalezy od promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Endomondo od dwóch treningów robi mnie w bambuko, a polmaraton sam się nie ogarnie Myślałem o polar/Garmin do 500 ale forerunner 35 już trochę przewyższa ten pułap. Warto dopłacać czy brać 30.albo inny model? Pozdrawiam kolegów Tez zastanawialem sie nad Garmin 35, ale ostatecznie chyba zdecyduje sie na 235. Black Friday juz za tydzien, wiec wszystko zalezy od promocji. Na amazonie póki co nic ciekawego nie ma... Daj znać, proszę, jakbyś coś zauważył. Do świąt nie będę czekał bo poczta wtedy dopiero wariuje Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Jeszcze odnosnie badani chcialem zwrocic honor biezniakom elektrycznym, tutaj bieznia byla dwa razy szersza i dluzsza niz co bylem na silce, wentylatpr z przodu, klima i musze przyznac ze oprocz tego ze chyba bym sie zes.ral z nudow bieglo sie calkiem ok. Takze po prostu chu.jowe warunki panowaly na tej silowni co bylem, w optymalnych dla zmarzlakow calkiem spoko opcja taka bieznia. Chociaz nie wyobrazam sobie wybiegan >10km :yao: Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Słuchawki + film/serial/youtube na telefonie i jest ok. Mając bieżnię w domu to w ogóle można sobie przed tv ustawić :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi