kanabis 22 489 Opublikowano 17 września 2018 Opublikowano 17 września 2018 2,5 sekundy ucinamy na kazdym km i jest ponizej 2h. To peknie kiedys. Musi Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 17 września 2018 Opublikowano 17 września 2018 To co, próbujemy? Jak zdrówko, Kabi? Cytuj
kanabis 22 489 Opublikowano 17 września 2018 Opublikowano 17 września 2018 Czerwiec+ lipiec+ sierpien liczba km 33 Wrzesien liczba km 43 No jakby nie bylo chyba idzie ku dobremu. Aby do listopada dojsc do jako takiego porzadku bo narazie po 5km biegam i powoli zwiekszam i zaczac normalne juz przygotowania do nastepnego sezonu. Dziekuje ze pytasz :* Ale wy kur.wa cos robicie wogole czy nie bo odkad u mnie je.blo temat przycichl? Zero chwalenia sie zyciowkami a sezon w pelni co jest kjr.wa raz dwa sie meldowac @krupek @Maus @D.B. Cooper @Grabek @MichAelis @Krystyna JJanda Cytuj
Gość Opublikowano 17 września 2018 Opublikowano 17 września 2018 Troche zajety i w sumie zauwazylem, ze jak sie na cos nie zapisze, to mi sie nie chce trenowac. Ale wracam na bieznie. Bojack sam sie nie obejrzy. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 17 września 2018 Opublikowano 17 września 2018 No ja w tym sezonie poprawiłem życiówki na wszystkich dystansach, ale jeszcze planuję poprawić wynik w półmaratonie w Gdańsku pod koniec października, może jakieś 10 km, no i chyab treningowo półmaraton leśny. 2 Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 17 września 2018 Opublikowano 17 września 2018 Pedalskie bieganie xd Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 17 września 2018 Opublikowano 17 września 2018 Ja mam urlop i sie ulewam. Zaraz po urlopie mam jakis bieg na dyszke oplacony ale chyba mi sie naklada wyjscie w morze w tym czasie. A na koniec pazdziernika polmaraton nocna sciema xd nie wiem czy dam rade Cytuj
kanabis 22 489 Opublikowano 17 września 2018 Opublikowano 17 września 2018 Godzinę temu, D.B. Cooper napisał: Pedalskie bieganie xd Mam cie na endomondo wiec wiem co robisz. Pedziu Cytuj
xbor 54 Opublikowano 17 września 2018 Opublikowano 17 września 2018 (edytowane) Mi wczoraj wpadła niejako życiówka na 10 km, bieg był wprawdzie na 10,5 km (w rzeczywistości 10,7), bo to bieg towarzyszący do półmaratonu, ale międzyczas z 10 km to 37:06 a więc szybciej niż planowałem. W ciągu dwóch lat chce pobiec dychę w 35 minut. To co zrobił wczoraj w Berlinie Kipchoge to kosmos, ja nawet interwałów po 400 m nie biegam na takich prędkościach Edytowane 17 września 2018 przez xbor Cytuj
kanabis 22 489 Opublikowano 17 września 2018 Opublikowano 17 września 2018 Brawo ty. Dobra panowie moj spanialy 735xt zaczyna walic w chu.ja. Ostatnio dzieje sie tak ze czy to z klaty czy z nadgarstka zeby mi mierzyl tetno musze go wylaczyc i wlaczyc. Wtedy wszystko dziala elegancko a na nastepny dzien jest tak ze nie moze zlapac pulsu. Restartuje go i dziala idealnie. Co radzicie , jakby nie bylo to nie jest zegarek za 200zl zeby olac, wysylac chu.jom na gwarancji? Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 17 września 2018 Opublikowano 17 września 2018 Aktualizacje masz najnowsza? Nie swieca sie te swiatelka zielone? Cytuj
kanabis 22 489 Opublikowano 17 września 2018 Opublikowano 17 września 2018 Swieca, po prostu nie wyswietla pulsu na ekranie jak zresetuje zegarek lapie od razu. No aktualizacje chyba mam bo codziennie sie lacze prawie z garmin connect chyba ze jakos inaczej ja sie pobiera Cytuj
xbor 54 Opublikowano 17 września 2018 Opublikowano 17 września 2018 Jak przeżyjesz kilka dni bez zegarka to bym wysyłał, kumpel dwa razy ten model wysyłał i mu dość sprawnie wysyłali nowy. 1 Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 17 września 2018 Opublikowano 17 września 2018 1 godzinę temu, kanabis napisał: Swieca, po prostu nie wyswietla pulsu na ekranie jak zresetuje zegarek lapie od razu. No aktualizacje chyba mam bo codziennie sie lacze prawie z garmin connect chyba ze jakos inaczej ja sie pobiera Na kazdej tarczy? Cytuj
kanabis 22 489 Opublikowano 17 września 2018 Opublikowano 17 września 2018 Na kazdej, czy klikne ta tarcze z aktywnosci dziennej czy juz z treningu to szuka pulsu w nieskonczonosc. Oczywiscie jak pisalem restart i lapie od razu na kazdej tarczy. Juz napisalem do nich Cytuj
kanabis 22 489 Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 Dobra byly hard fuck master resety i nie pomaga. Jadziem do serwisu. Zegarek za tysioncpincet Z mojm pieknym niebieskim jak plejstejszon poprzednim fr 25 nie bylo zadnych problemow Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 Też go chciałem kupić, ale widzę, że chyba nie warto xd Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 W dniu 17.09.2018 o 14:24, kanabis napisał: Mam cie na endomondo wiec wiem co robisz. Pedziu coś tam się ruszam, ale forma żadna. Ogólnie to prócz debiutu w maratonie to bardzo słaby sezon, zero życiówek, bardzo mało startów. Biegniesz w Susku? Jestem zapisany i chyba wystartuje, ale o dobry wynik nie ma szans. Byłem pewien, że to ostatni weekend października, a to już za 2 tyg. Zrobiłem dziś 5x1km po około 4:00/km żeby zobaczyć jak czuje się na tych prędkościach i jakoś ciężko nie było, miałem rezerwę, ale 10km ciągiem to na pewno nie pobiegnę jak rok temu. Za tydzień zrobię sobie jeszcze test na 5km. a że garmin się coś popsuł to nic nadzwyczajnego. U mnie do tej pory nie działa przesyłanie przez wifi i póki co to olałem. Może pod koniec gwarancji wyślę. Ludzie bardzo chwalą serwis, zobaczymy co u ciebie zrobią. Cytuj
kanabis 22 489 Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 Nie biegne ja dopiero od tego miesiaca zaczalem cos biegac po prawie 4 miechach przerwy. Biegam max 5km narazie xD W Susku mozliwe ze bede ale jako kibic. Jak chcesz to (pipi).ne na 5 kilometrze transparent NIE MA MOCNEGO NA DB COOPERA FORUMOWEGO, DABROWSKI TO KUR.WA 2 godziny temu, krupek napisał: Też go chciałem kupić, ale widzę, że chyba nie warto xd Nie no to nie jakis powazny defekt ale nie bede restartowal co trening zegarka. Ogolnie zegarek mega jesli chodzi o funkcje, Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 Bo to jest ten triathlonowy multisport, tak? Ja już się gubię w tych modelach. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 Ale ruch w temacie. Odkąd się zapisałem na siłkę to tylko bieżnia elektryczna. Tak po 5 km, dobra opcja gdy jest klimatyzacja i zawsze woda pod ręką. Raczej już amatorskie zawody mnie nie kręcą. Trochę biznes się z tego zrobił. No ale mam ze 20 medali i nikt mi nie zabierze. Szkoda tylko, że ten najcenniejszy za półmaraton był z plastiku i się rozyebał Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 21 września 2018 Opublikowano 21 września 2018 Wiktor z tym transparentem to jeszcze dogadamy Kosmos co się stało, że zrezygnowałeś? Byłeś dobrze zapowiadającym się biegaczem amatorem. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 22 września 2018 Opublikowano 22 września 2018 Nie zrezygnowałem z biegania tylko z zawodów. Nadal jestem w stanie przebiec piątkę w jakieś 22 minuty, ale jakby było z dyszką to nie wiem. No ale jechanie na zawody, płacenie za pakiety, No nie wiem jakoś mnie nie grzeje. Może to tylko chwilowe, ale ostatnio wolę polatać sobie samemu niż w takim tłumie. Może się coś zmieni i gdzieś się zapiszę Cytuj
kanabis 22 489 Opublikowano 22 września 2018 Opublikowano 22 września 2018 A wlasnie pan Kosmos tez przeciez biegal wybacz za pominiecie. Co wy tam nie macie jakis kameralnych zawodow z pakietami za 20zl? Ja sobie niewyobrazam u siebie nie wystartowac w zawodach. Zaje,bista sprawa kazdy sie z kazdym zna, przyjacielska atmosfera, zarciki, zdjecia potem jakas biesiada przy stole, ciasto, kielbaski. Przeciez nie trzeba startowac w tych duzych zaje,banych tlocznych biegach z milionem osob i osobami ktorzy robia polmaraton w 3 godz. W lomzy w zimowym biegu to nawet szwedzki stol byl Takie niewielkie biegi sa mega klimatyczne.A medale nierzadko fajniejsze i pakiety startowe niz w tych zdzierczych duzych imprezach z pakietami za 80zl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi