D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 3 kwietnia 2019 Opublikowano 3 kwietnia 2019 Ja jakbym był prezydentem miasta to po 3 godzinach kazałbym wypie.rdalać z trasy, ruch otwarty można rozjeżdżać bez konsekwencji, medalu nie będzie. Ch.uj że sam bym nie dobiegł, ale tak bym zrobił Cytuj
bartiz 1 620 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Opublikowano 4 kwietnia 2019 W dniu 28.03.2019 o 12:19, Pryxfus napisał: Jak jeszcze nie kupiłeś ustrojstwa na rękę to polecam zainwestować w takie gatki: https://www.decathlon.pl/spodenki-trail-mskie-id_8503016.html Masz dwie duże kieszenie, z tyłu zamykaną na zamek - spokojnie zmieścisz w niej telefon, plus dwie mniejsze na klucze, chusteczki, coś do jedzenia. Używam modelu z zeszłego roku i kupiłem sobie nawet drugie, na zapas, jak obecne zużyje. 6 calowy telefon tam wejdzie i nie będzie przeszkadzał/dyndał? Słuchawki używacie bezprzewodowe do biegania czy kabel? Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Opublikowano 4 kwietnia 2019 (edytowane) @bartiz Huawei P20 Pro z przejściówką na zwykłe słuchawki pod mini jack mieści się bez problemu. Nie przeszkadza mi i nie dynda. Edytowane 4 kwietnia 2019 przez Pryxfus Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Opublikowano 4 kwietnia 2019 @kanabis widziałeś jaki bieg się szykuje w twoich okolicach 22.06? Start o 19, szybka atestowana trasa, wpisowe 3 dychy twój kumpel Dąbrowski współorganizator. No chyba zbijemy piątkę? Cytuj
kanabis 22 503 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Nie wiem to az w czerwcu ale na bogato 500zl dla wygranych i pierwsze 6 miejsc dostaje pinionszki moze nawet bys przylepil te 50zl. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Co ty, tam pewnie mocna obsada będzie jak w Susku. No dobrze u was to robią, jeszcze nagrody za miejsca w drużynówce. Jak w skokach. Cytuj
kanabis 22 503 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Opublikowano 4 kwietnia 2019 No ciekawe bo to pierwszy bieg. No ale fakt az sie zdziwilem bo myslalem ze jakis festyniarski bedzie a tutaj nagroda za nagroda , piniondze , slawa Koniec czerwca to pewnie na 90% bede. Moze jakis dlugopis wylosuje czy cos Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Opublikowano 4 kwietnia 2019 @krupek rozglądasz się za nowym zegarkiem, jakbyś chciał przyśpieszyć zakup to w eazymut.pl do jutra masz raty przez internet 0%. No i gwarancja na garmina 3 lata. 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Opublikowano 4 kwietnia 2019 A dzięki za info, ale ja rat raczej nie potrzebuję. Moje wahania między modelami były spowodowane tym, że po prostu jak już kupuję jakiś droższy sprzęt to wolę zapłacić więcej, ale mieć spokój na dłużej i żeby nic mi nie brakowało. Jeszcze myślę, do maratonu styknie mi Polar, więc nie śpieszy mi się. Pójdę do sklepu i sobie przymierzę obydwa, bo to też ważne jak leży i jak się czyta ekran. A propos maratonu, patrzcie jaki fajny pakiet startowy: Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Ok rozumiem. Ile ten pakiet? Nie narzekałeś coś, że drogo? Ta koszulka to chociaż techniczna bo nie wygląda. No z tego pakietu najchętniej przytuliłbym skarpetki. Ja swój pakiet w czwartek odbiorę. Jestem ciekaw tej torby sportowej. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Opublikowano 4 kwietnia 2019 Koszulka zwykła, bawełniana, co mi bardziej odpowiada jako pamiątkowa. Techniczna była dodatkowo do zakupu, biała i paskudnie brzydka. Pakiet kosztował 150 zł, ale brałem na ostatnią chwilę, jeszcze pod koniec roku był za 79 zł. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 On 4/1/2019 at 12:15 PM, krupek said: Czy jest jakiś okres w ciągu roku, kiedy Garmin obniża ceny, albo robi jakieś promocje? Amazon i wyprzedaż (na pewno black friday ale na wielkanoc tez ponoc cos bedzie. od pon bodajze maja -20% na rzeczy z uszkodzenymi opakowaniami m.in sprawdz) On 4/4/2019 at 12:11 PM, bartiz said: 6 calowy telefon tam wejdzie i nie będzie przeszkadzał/dyndał? Słuchawki używacie bezprzewodowe do biegania czy kabel? Kupiłem te za 59. 5.8 cala się mieści. Słuchawki BT On 4/4/2019 at 10:22 PM, krupek said: A dzięki za info, ale ja rat raczej nie potrzebuję. Moje wahania między modelami były spowodowane tym, że po prostu jak już kupuję jakiś droższy sprzęt to wolę zapłacić więcej, ale mieć spokój na dłużej i żeby nic mi nie brakowało. Jeszcze myślę, do maratonu styknie mi Polar, więc nie śpieszy mi się. Pójdę do sklepu i sobie przymierzę obydwa, bo to też ważne jak leży i jak się czyta ekran. A propos maratonu, patrzcie jaki fajny pakiet startowy: Jeny ile śmieci dali, przeciez te rzeczy do biegania nie mają się nijak Półmaraton poz za 130 i 4f koszulka itd. Musze spytac z pracy czy z funduszu sportowego mi sypną kasą to może i korona wskoczy w tym roku Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Śmieci? Czy ja wiem, śmieci to w Gdyni dali, ulotki jakieś. A tutaj czapka, skierpy i koszulka będzie noszona, torba używana, żeliki się przetestuje, magnesik cyk na lodówkę i będzie szpan. No tylko te okulary pewnie do niczego. Dzięki za info z Amazonem, nie myślałem o tym w ogóle. Sprawdzę przed świętami. Cytuj
kanabis 22 503 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Co ja czytam 130zl za polmaraton i koszuleczke 4f xD To niezle sie tam cenia w tych duzych miastach. Za tyle to chyba juz najkrotszy dystans runmageddonu sie zaczyna z zaje,bista koszulka , bandanami, znizkami na biegi, darmowymi leszkami free , izotonikami, redbulami i placem zabaw na trasie Nie dalbym wiecej jak 50zl za polmaraton. Maraton jeszcze rozumiem bo jednak nie ma ich w co drugim miescie wiec nie ma wyboru Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 To już pewnie cena jak kupujesz pakiet na koniec zapisów. Tak jak w Gdyni było. W Warszawie tydzień temu był półmaraton, impreza na 14k ludzi, NB sponsorem, a w pakietach kibel. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Dokladnie. Na start masz 70 zł czy coś. Jeny wypominać izotoniki xddd toć nawet nie wymieniam tej torby spożywczej, daj spokój. @krupekale koszulka jakaś bawełna, czapka do biegania się nie nadaje, nie wspominając o okularach. Żel i reszta to nawet nie gadajmy. Liczą się jakieś bandany, nerki do biegania czy czapki itd. Ma sens, chociaż wiekszosc biegajacych i tak inwestuje w lepszy sprzet Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 ja w czwartek odpieram pakiet, zobaczymy jaka ta torba sportowa asicsa. tydzień do maratonu czy to już czas żeby gromadzić testosteron czy jeszcze można się trochę "pobawić"? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Opublikowano 7 kwietnia 2019 Ja już skończyłem plan realizować, najbliższy tydzień to sobie coś tam potruchtam sam, albo z psem, a od piątku ładowanko. @GrzegorzoNo ja tam właśnieie wolę takie gadżety do użytku na co dzień, zamiast tych pseudo technicznych koszulek, czy bandanek do treningu. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 @krupekno jak tak wolisz to wtedy spoko, czapka będzie spoko ja się zdecydowałem na korone 2019 półmaraton, trzymajcie kciuki! 2 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Trzymamy A to do korony nie było jeszcze jakiegoś półmaratonu na przełomie marca i kwietnia? Jak patrzyłem na terminarz to do czerwca dosć napięty harmonogram. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Dziś ostatni pobudzający trening 4x1200m po 3:55/km. Zrobię jeszcze jakieś dwa 40 minutowe rozbiegania zakończone przebieżkami i oczekiwanie na supermegakompensacje. Cytuj
kanabis 22 503 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Damian chyba nie musze przypominac ze obecnosc obowiazkowa Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Xdd Obiecuję walkę o podium. Ty 22 czerwca to ja mam wesele no to pobiegane. Żeby to rano było to no problem, ale o 19 to ja już będę po drugim daniu i co najmniej dwóch tańcach w rytmie disco Cytuj
kanabis 22 503 Opublikowano 10 kwietnia 2019 Opublikowano 10 kwietnia 2019 No to chu.j to ja tez nie biegne w tym wieczornym, nie chce mi sie. Dla ciebie bym ta dyche jeszcze trzasnal Widzimy sie w Susku na jesieni 1 Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 11 kwietnia 2019 Opublikowano 11 kwietnia 2019 On 4/9/2019 at 12:01 PM, krupek said: Trzymamy A to do korony nie było jeszcze jakiegoś półmaratonu na przełomie marca i kwietnia? Jak patrzyłem na terminarz to do czerwca dosć napięty harmonogram. Była Warszawa i Gdynia(ten zaliczyłem) Jeszcze jeden ale w tej samej grupie do Gdynia, więc nie zaliczyło by mi za bardzo do tego rozbicia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi