krupek 15 481 Opublikowano 27 maja 2019 Opublikowano 27 maja 2019 Zajrzyj do Polactwa, panie bystrzak. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 27 maja 2019 Opublikowano 27 maja 2019 Dokladnie. Juz uzgodnilismy jednoglosnie ze zyciowka wazniejsza od motocyklisty bez nogi, mogl sie nie pchac na motorynke Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 28 maja 2019 Opublikowano 28 maja 2019 @krupek weź no mnie wklej te spodenki z decathlona do biegania z kieszeniami. Nie moge odszukac, a ty je brales. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 28 maja 2019 Opublikowano 28 maja 2019 Mam takie: https://www.decathlon.pl/krotkie-legginsy-trail-mskie-id_8503017.html Ale żałuję, że nie wziąłem takich: https://www.decathlon.pl/krotkie-legginsy-trail-id_8503009.html Po prostu nie ogarnąłem i nie zauważyłem ich, a pewnie są lepiej spasowane i lepiej wykonane, bo te moje niby na maratonie się sprawdziły, ale dyskomfort jednak był, bo w udach dobre, a z dupy z tyłu spadały i obtarły nieco jajca. Jeszcze są takie, jak nie lubisz obcisłych: https://www.decathlon.pl/spodenki-trail-mskie-id_8503016.html Pryxfus je polecał. Jak dobrze pamiętam to mają wkładkę, żeby gaci nie zakładać. Generalnie, takie spodenki są spoko na długie dystanse, bo sporo żeli zabierzesz, ja na maratonie miałem 4 żele w nich. 1 Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 28 maja 2019 Opublikowano 28 maja 2019 Lubie takie i takie. Te za 99 to w czym lepsze od tych twoich? Telefon wejdzie w jakas kieszen? Edit A widze kompresyjne, to moze lepiej te Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 28 maja 2019 Opublikowano 28 maja 2019 Więcej szwów, więc będą dopasowane. Telefonu nie sprawdzałem, bo nie biegam z telefonem i pewnie zależy od jego wielkości, ale te kieszenie poziome są spore. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 29 maja 2019 Opublikowano 29 maja 2019 Jakie macie plany startowe na okres letni? Powyrastało lokalnych biegów, ja będę właśnie w takie uderzał. Mam na oku leśny półmaraton, albo półmaraton w Pucku (ten sam weekend), albo przełaj na 10 km. W czerwcu jeszcze płaski bieg w Gdańsku w parku nadmorskim. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 29 maja 2019 Opublikowano 29 maja 2019 U mnie nic ciekawego nie ma, jakieś pier.dolowate biegi. Darmowe wiec wezme udzial ale potraktuje jako treningi. Bede musial na treningach sobie porobic testy na 3,5,10km i duatlon zeby zweryfikowac jak forma na koniec cyklu. Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 29 maja 2019 Opublikowano 29 maja 2019 No ja za 2 tygodnie w tym nocnym polmaratonie biegne, ale chyba 15k typa ma być. To nie wiem. Jakąs dyszkę bym zrobił potem, ale nic ciekawego nie widziałem Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 29 maja 2019 Opublikowano 29 maja 2019 Mnie kontuzja wyeliminowała z letnich startów. Jak się wygrzebię to będę się przygotowywał pod 10km w październiku. Szkoda bo forma była na złamanie 39 min już teraz. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 29 maja 2019 Opublikowano 29 maja 2019 Ehh z kontuzjami najgorzej, szkoda. Mnie czasami pobolewa przeskakujące biodro, ale tak to raczej zmęczeniowe bóle mam. Po każdym bieganiu obowiązkowo robię rollowanie i rozciąganie, bez tego szybko bym się poskładał. No i basen minimum 2 razy w tygodniu, też dużo daje. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 29 maja 2019 Opublikowano 29 maja 2019 Widzieli medal na 11.11.2019 r. w Poznaniu?Myślałem że tego spzred roku nie przebiją: Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 30 maja 2019 Opublikowano 30 maja 2019 W dniu 28.05.2019 o 12:35, MichAelis napisał: Lubie takie i takie. Te za 99 to w czym lepsze od tych twoich? Telefon wejdzie w jakas kieszen? Edit A widze kompresyjne, to moze lepiej te @MichAelis Telefon wejdzie w tylną kieszeń, u mnie wchodzi 6 cali z przejściówką do słuchawek z USB-C na mini-jack. 1 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 31 maja 2019 Opublikowano 31 maja 2019 Sorry za post pod postem, ale może komuś się przyda. Na facebooku wyświetliła mi się taka reklama gatek ze sprytną kieszenią na telefon https://omni-goodies.com/products/buy-two-free-shipping-sports-and-fitness-quick-drying-shorts Produktu nie używałem, więc nie wiem jak z jakością, ale może komuś się przyda. Cytuj
Gość Opublikowano 31 maja 2019 Opublikowano 31 maja 2019 To nie lepiej już armband kupić? Przynajmniej się jakoś łatwiej przerzuca między albumami, jak się na Spotify cis znudzi. Wyciąganie telefonu z takich spodni może być delikatnie niekomfortowe w miejscach publicznych. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 maja 2019 Opublikowano 31 maja 2019 2 minuty temu, Kokejba Hetero napisał: To nie lepiej już armband kupić? Przynajmniej się jakoś łatwiej przerzuca między albumami, jak się na Spotify cis znudzi. Wyciąganie telefonu z takich spodni może być delikatnie niekomfortowe w miejscach publicznych. No ale w takich sytuacjach to chyba lepiej mieć shuffle ustawione i zmieniać dotykowo na sluchawce a nie wyciągać telefon Cytuj
Gość Opublikowano 31 maja 2019 Opublikowano 31 maja 2019 Albumy da się mordo słuchawką zmieniać? Bo czasem podczas biegania 3 razy ten sam kawałek potrafi wskoczyć. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 maja 2019 Opublikowano 31 maja 2019 17 minut temu, Kokejba Hetero napisał: Albumy da się mordo słuchawką zmieniać? Bo czasem podczas biegania 3 razy ten sam kawałek potrafi wskoczyć. Nie no, mówie o stworzeniu playlisty sobie do biegania i tyle. Na spotify mozesz dodac wszystkie albumy do kolejki, których chcesz posłuchać i wtedy możesz sobie zmieniać kawałki jak chcesz dotykiem ale ja tam preferowałem dawanie na shuffle i ewentualne zmienianie kawałków, których nie chce słuchać. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 31 maja 2019 Opublikowano 31 maja 2019 3 godziny temu, Pryxfus napisał: Sorry za post pod postem, ale może komuś się przyda. Na facebooku wyświetliła mi się taka reklama gatek ze sprytną kieszenią na telefon https://omni-goodies.com/products/buy-two-free-shipping-sports-and-fitness-quick-drying-shorts Produktu nie używałem, więc nie wiem jak z jakością, ale może komuś się przyda. Spodenki spoko ale strona to scam, nie kupujcie Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 2 czerwca 2019 Opublikowano 2 czerwca 2019 Miał ktoś zegarki suunto? Fajnie wygladaja, ale w sumie poza tym to nic nie wiem. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 2 czerwca 2019 Opublikowano 2 czerwca 2019 Był facet w gumiakach, czas na kobietę w sandałach https://treningbiegacza.pl/artykul/dziewczyna-w-spodnicy-i-sandalach-wygrywa-gorski-ultramaraton Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 3 czerwca 2019 Opublikowano 3 czerwca 2019 W dniu 2.06.2019 o 16:28, MichAelis napisał: Miał ktoś zegarki suunto? Fajnie wygladaja, ale w sumie poza tym to nic nie wiem. Też mi się podobają. Jakiś nowy model sunto 5 https://zegarownia.pl/zegarek-meski-suunto-5-all-black-ss050299000?gclid=Cj0KCQjwitPnBRCQARIsAA5n84mVMt3WI2Df3Yi9ObNw6naNEzNg1GOxhZknysNA2VK3B42_nE4X5LIaAimhEALw_wcB Nie wiem jak on ma się do fenixa, pewnie są jakieś bardziej doje.bane droższe wersje, ale tu cena jest do przeżycia. No i dobrze wygląda, śmiało można na codzień chodzić, a nawet i do koszuli. Ciekawe też jak z serwisem, bo garmin wysoko poprzeczkę zawiesił. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 4 czerwca 2019 Opublikowano 4 czerwca 2019 Jak sobie czytam recenzje zegarków to często pojawia się wzmianka, że Suunto lepiej sobie radzą z pomiarem w wodzie. Też mają gwarancję Door to Door i na Fejsie, na ich fanpejdżu są bardzo aktywni, starają się o klienta, więc chyba podejście do kupującego dobre. Wracając do rzeczy ważnych, w końcu się doczekałem pięknej aury do biegania, choć wczorajsze NBP 10 km + 2 km rozbiegania mnie trochę poskładało przy tych 30 stopniach w ryju tak mi zaschło, że koniec. Za to takie błękitne niebo, słońce i lekki wiaterek są cudowne. Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 4 czerwca 2019 Opublikowano 4 czerwca 2019 No pogoda fajna, az poleciałem sobie na wały piekne widoki. 6x1km w tempie plus 6x200m sprint doyebalo mnie ostro. Stary jestem Edit mysle wlasnie o jakims nowym zegarku, ale chyba zostane przy garminie. Fajna apka no i pasek do tetna mam juz. suunto fajny, ale boje sie ze za ciezki bedzie. A nie lubie zmian. Nie wiem jak z takim fenixem mozna biegac . Szkoda, ze apple watch to takie (pipi) obserane, bo design i ekran mi sie baaaaardzo podoba. A te wszystkie sportowe, takie jednak srednie te wyswietlacze maja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi