Opublikowano 9 czerwca 20195 l No ja trening zawsze kończę rolowaniem i rozciąganiem no i co z tego. Nie wiem może za dużo po twardym biegam, może buty złe, może mniej km trzeba robić.
Opublikowano 9 czerwca 20195 l Nie ogarniesz czasami. To może być niedobór czegoś w kościach, ścięgnach, może być od zmęczenia, albo pogłębionego mikrourazu.
Opublikowano 9 czerwca 20195 l 3 godziny temu, D.B. Cooper napisał: teraz to chyba znowu okostna piszczela tym razem w prawej nodze. Przy chodzeniu nic nie boli, wystarczą trzy kroki biegowe i już czuję do końca dnia. W dodatku mam wrażenie jakby podczas biegu ta łydka się trochę pompowała( żyły bardziej widoczne niż wcześniej). To wszystko się dzieje od biegu 5 maja. Najpierw czułem problem z kostką potem od razu przeszło na piszczel. Babka sprawdzała czy kość się w stopie nie przestawiła, bo miała ostatnio maratończyka, że mu coś się przestawiło, ale u mnie wszystko ok. Zrobiła masaż, podobno strasznie łydka była spięta, przy piszczelu też było czuć lekkie zgrubienie. no i takie to bieganie I dobrze, za dobrze ci szło juz. Odpoczniesz to i forma spadnie.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Na HBO Go jest fajny dokument o Spartathlonie. Jasny ch.uj, bieg na 246 km w limicie 36h i punktami kontrolnymi
Opublikowano 14 czerwca 20195 l https://www.magazynbieganie.pl/lewandowski-poprawia-jeden-z-najstarszych-rekordow-polski/
Opublikowano 15 czerwca 20195 l Dzis polmaraton we Wroclawiu. Trzymajcie kciuki. Blisko 15k typa. Nie chce byc niemily, ale wczoraj odebralem pakiet startowy i takie ulance to odbierali, ze nie widze sensu w tym zadnego niestety nie liczę na nic wiecej niz 1:50, jak zwykle nie tyle treningow co chcialem, ale bedzie okej.
Opublikowano 15 czerwca 20195 l Just now, MichAelis said: Dzis polmaraton we Wroclawiu. Trzymajcie kciuki. Blisko 15k typa. Nie chce byc niemily, ale wczoraj odebralem pakiet startowy i takie ulance to odbierali, ze nie widze sensu w tym zadnego niestety nie liczę na nic wiecej niz 1:50, jak zwykle nie tyle treningow co chcialem, ale bedzie okej. 13 k ma być z tego co w mailu pisali. Też celuje 1.50 ale przy tej pogodzie to jednak wybiorę zdrowie. Czy te 40% szans na oady które wskazuję Google oraz iPhone jest serio realne na południu?
Opublikowano 15 czerwca 20195 l Ciekawe jakie sa limity czasowe na tych wielkich komercyjnych połówkach gdzie biora udzial ulance trenujacy raz na dwa tygodnie. 3h?
Opublikowano 15 czerwca 20195 l 2 godziny temu, Grzegorzo napisał: 13 k ma być z tego co w mailu pisali. Też celuje 1.50 ale przy tej pogodzie to jednak wybiorę zdrowie. Czy te 40% szans na oady które wskazuję Google oraz iPhone jest serio realne na południu? W nocy niby ma padać, wieje we Wro, wiec pewnie cos przywieje. Narazie 34stopnie.
Opublikowano 15 czerwca 20195 l 1 hour ago, kanabis said: Ciekawe jakie sa limity czasowe na tych wielkich komercyjnych połówkach gdzie biora udzial ulance trenujacy raz na dwa tygodnie. 3h? Chyba ostatnia grupa musi być w połowie o 0.30. W regulaminie jest 5 minutes ago, MichAelis said: W nocy niby ma padać, wieje we Wro, wiec pewnie cos przywieje. Narazie 34stopnie. Okk dzięki. Oby pogoda była delikatna dla nas =D
Opublikowano 15 czerwca 20195 l W ktorej strefie jestes? Po 22 to juz musi byc spoko pogoda, w sumie to nie wiem czy chcw deszcz
Opublikowano 15 czerwca 20195 l Tem w nocy napewno bedzie spoko. Gorzej jak bedzie burza Ale zrobimy wam wtedy piekny pogrzeb
Opublikowano 15 czerwca 20195 l 6 minutes ago, MichAelis said: moze czarni nie wygraja jak bedzie burza Jak piorun zabije jakoś 7k ludzi to może nawet wygram xd Strefa do 1.50
Opublikowano 15 czerwca 20195 l No ja tez, ostatnio wewalilem sie w strefe 1:51-2 i chyba po 30 min wystartowalem dopiero xd
Opublikowano 15 czerwca 20195 l 3 hours ago, MichAelis said: No ja tez, ostatnio wewalilem sie w strefe 1:51-2 i chyba po 30 min wystartowalem dopiero xd Jakąś piątkę zbijemy?
Opublikowano 15 czerwca 20195 l A ja dziś startowałem na 10 km, bieg zaczynał się w gęstym parku, chłodno, więc 3 pierwsze km poniżej 4 minut, a potem zaczął się dramat. Mało cienia, skwar i dojechałem się jak szmata, dobiegłem na oparach z czasem 42:17. Szkoda, bo trasa płaska, choć kręta, liczyłem na złamanie 41 minut, ale to nie był mój dzień, zagrzałem się.
Opublikowano 15 czerwca 20195 l U mnie podobnie dzis. Z tym ze przełaj i to dosc trudny z niezlymi goreczkami. Pierwszy km 4:40 . Potem coraz gorzej az w koncu walka o zycie. Idz pan fhuj. Chcialbym takie warunki to bym do Iten wyje,bal a nie u nas na poslkiej ziemii.
Opublikowano 15 czerwca 20195 l 2 hours ago, MichAelis said: No pewnie. Ja dopiero ruszam o 20. Jestes na miejscu.¿ ale leje xd Jestem idebsie przebrać właśnie a Ty
Opublikowano 15 czerwca 20195 l Na STS kurs 1.9 na Michaelisa i 2.2 na Grzegorzo. Dodatkowo, kurs 1.2, że się znajdą po biegu. Edytowane 15 czerwca 20195 l przez krupek