Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Tak jak pan db cooper napisal.

Mnie kreci. Bo 2h w maratonie to pewien kamien milowy. Toc nie bedzie go tam nikt pchal a ze bedzie wszystko mu sprzyjalo by osiagnac ten cel no coz. Dlatego nie bedzie to liczone jako WR. Ale hype mimo to jest

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 601,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No i zrobiłem dziś ten Triathlon, miejsce 295 na 634, czas 2:45:58.     Generalnie, jestem zadowolony, założyłem sobie minimum: 40 min na pływanie, 1:20 na rower i 45 min na biegan

• Moja sprawa dotycząca pogryzienia właśnie dobiegła końca. Obyło się bez sądu, choć z pomocą adwokata. Gotówka przekazana. Starczy na oleda i jeszcze na kurwę zostanie A podobno biegając amat

Opublikowano

Również mocno interesuję się tym wydarzeniem sportowym.

Obstawiajmy. TAK czy NIE? 

Ja jestem raczej na NIE, chociaż chciałbym żeby się udało.  

Opublikowano

Ja obstawiam na tak. Ostatnio nie wiele zabrakło, teraz więcej szumu robią wokół wydarzenia, a Kipchoge mi nie wygląda na jamnika z kawału.

Opublikowano

Moim zdaniem pyknie. Duzo bardziej serious byznes tym razem sie zrobilo niz wtedy. A Kipchoge nie wiem czy wogole nie startowal w tym roku w zawodach przygotowujac sie czerpiac wode ze studni z grzechotnikami tylko pod to.

Opublikowano

jutro między 5-9. Chyba jeszcze podadzą dokładną godzinę, przecież nie będą go budzić, wstawaj Eliud zesrałeś się. 5  na szczęście raczej mało realna, bo komu o tej godzinie by się dobrze biegało, a co dopiero takie rzeczy robić. 

Opublikowano

Ja dzisiaj jak z tempomatem, trening w pierwszym zakresie. Szlo pieknie.

Takze jakbys Elioud potrzebowal pacemakera na 6:00 to :ogor:

Opublikowano

No fajnie to wyglada. I z tego co mowia to tyle tutaj fizjologow, naukowcow bralo udzial ze to chyba nie moze sie nie udac xd

Jak cos transmisja na eurosporcie

Opublikowano

Jestem :lapka: dzisiaj siadzie wynik,

czuje w moczu

Edytowane przez Grabek

Opublikowano

Maja pic sok z buraka jako izo. 

Zeby tylko Elioud sr.aki nie dostal

Opublikowano

dobrze to czytam, że na 5km mają 9s zapasu?

10km 28:23...

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

Ta ale wtedy tez mieli zapas. 

Ida jak przecinak jak narazie. 

Opublikowano

właśnie nie pamiętam jak to wtedy wyglądało. 10km do mety i 11s zapasu. No ciekawe, narazie chyba dobrze to wygląda. Tylko teraz dopiero się zacznie. 

Opublikowano

Jakie tam technologie są, laser im pomaga trzymać tor i tempo, ja pitole.

Opublikowano

no to już i poprzednio było. 6km i ciągle 10s. No jest szansa

Opublikowano

Podobno nie jadł od 3 dni, żeby mu się srać nie chciało.

Opublikowano

czaicie jakby teraz jakiś wku.rwiony niemiec rzucił się na kipczoke bo ten se zawody urządził, a tu ludzie do pracy, wypie.rdalać do lasu z tymi zawodami na ośmiu zawodników

Opublikowano

To juz nie moze sie nie udac. Ładnie

Opublikowano

Ale te ostatnie 500m to bylo :banderas:

Opublikowano

takie Bekele w tym roku pobiegł tylko 2s wolniej od niego maraton, ciekawe czy jemu też by się udało. Tylko teraz już nie po co próbować, to już się stało.

Co nie zmienia faktu, że na oficjalnych zawodach jest to nie do zrobienia. 

Opublikowano
6 minut temu, D.B. Cooper napisał:

. Tylko teraz już nie po co próbować, to już się stało.

Dokładnie, ja też odpuszczam :lapka:

Fajne te laserki do trzymania tempa