kanabis 22 419 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Teraz ciemno wieczorami to zakladasz czarne skarpety i nie ma problemu A tak powaznie to ida juz do buciego nieba Szkoda lubilem je jako moje rezerwowe buty do zadan specjalnych. Jeszcze tylko nastepny model startowek kalenji byl spoks a teraz robia jakies gowna z nawalona pol metra pianka amortyzacyjna. Na chuj w startowkach amory? To ma byc odbicie geparda i minimalizacja No ale cale szczescie juz lecą te z promki buciki wiec w nich bede biegal po lasach a lacze triatlonowe zostawie sobie na lato Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 407 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Sport to zdrowie tylko trzeba uważać co na siebie zakładasz https://www.theepochtimes.com/popular-athletic-clothing-brands-have-high-levels-of-hormone-disrupting-chemical-bpa-watchdog-group_4796318.html?welcomeuser=1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 753 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 (edytowane) Odnośnie zdrowia, to mnie znowu jakieś przeziębienie dopadło. No cholera mam z tym problem. co zaczynam łapać rytm treningowy, to zaraz mnie coś bierze. Ubieram się odpowiednio, jem w miarę też, łykam witaminy. Wcześniej podejrzewałem, że może przez krzywą przegrodę te częste infekcje, ale okazuje się, że chyba nie. Ostatnio robiłem sobie kompleksowe badania, nawet jajca prześwietlałem i wyszło, że wszystko wzorcowo. Z opcji do sprawdzenia, to pozostaje już chyba tylko wycięcie migdałów Edytowane 27 Października 2022 przez ginn Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 407 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 24 minuty temu, ginn napisał: , nawet jajca prześwietlałem Z ciekawości jaki koszt takiej przyjemności ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Czytalem w ksiazce ze jakis czas po treningu nasz organizm jest nawet szesciokrotnie bardziej podatny na rozne infekcje. Moze tutaj jest pies pogrzebany ginn. Jak trenujesz przed robota a potem idziesz i masz kontakt z zagilonymi ludzmi to mysle ze to moze byc katalizator. Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 753 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 @kanabis dobrze prawią w tej książce, ale patrzę na chłopaków w teamie, którzy podobnie jak ja, mają częsty kontakt z ludźmi, no i jakoś nie chorują. Z drugiej strony, jak tylko skończę trening, to zaraz żona znajduje dla mnie tysiąc różnych zadań do wykonania, więc może organizm się buntuje przed domową robotą @BRY@N nie powiem Ci niestety. Korzystam z dobrodziejstw opieki medycznej Medicover. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 W tamtym sezonie mialem dwie przerwy dwutygodniowe. I w obu przypadkach wiem kto mnie zarazil i w obu przypadkach byli to najblizsi Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 753 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 W sobotę trzasnąłem sobie 2 piątkę w City Trail na Rusałce i poszło już dużo lepiej, bo zszedłem z 24:51 do 23:56, więc prawie minuta w miesiąc wyciągnięta. W takim tempie na ostatnim (piątym) wyścigu może jednak dobiję do 22 minut Aha, i nie biegam już więcej szybkich startów z paskiem tętna. Znów mi zapchało przeponę tak, że na 3 km musiałem zdjąć pasek. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 603 Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Na nike.com pegasusy39 za 251 z kodem gobig22 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 To ładnie mnie Wiktor w chuja zrobiłeś z tamtą promką na sklepbiegacza A jednak nie ma rozmiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 603 Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 co nie ma, jak nie ma? 46 wleciało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grze(pipi) 521 Opublikowano 25 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Bieganie. Spoiler Może jeszcze z jajkiem na łyżeczce? Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Dzis poltorej godziny na nartach biegowkach. Ale sie wyjezdzilem. No fajne to, lubie. Fajnie bylo po bezsnieznej zeszlorocznej zimie znow sie pobawic. Tym bardziej ze we wtorek odwilż xd Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 753 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 (edytowane) A ja się pochwalę, że systematycznie schodzę w dół na piątkę. Październik - 24:51 Listopad - 24:06 (nieoficjalnie było szybciej) Grudzień - 23:07 Widzę, że zejście poniżej 22 minut w piątym, ostatnim biegu, który wypada w marcu jest do zrobienia Edytowane 19 Grudnia 2022 przez ginn 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 407 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 (edytowane) Czyli średnio minuta w dół co miesiąc, kurcze też bym tak chciał. Edytowane 19 Grudnia 2022 przez BRY@N Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 407 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Dobra Panowie przyznać się kto był inspiracją do takiej kampanii Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Bardzo dobrze, że taka duża marka to nagłaśnia, bo to jest problem. Jak na FB obserwowałem różne biegaczki to niejednokrotnie pisały, że takie rzeczy mają miejsce. Głównie jakieś słowne zaczepki. Swoją drogą, ostatnio w parku obok mnie Adidas miał jakiś event i można było się przyłączyć do wspólnego biegania i dostać koszulkę, a ja o tym nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 407 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Problem na pewno jest ale mi się wydaje, że chyba bardziej zaczepiają jakieś sebixy i janusze a nie ludzie, którzy też biegają ale mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Sebiksy i janusze też biegają, widuję nad morzem. Zresztą, takie zwyrolstwo to w całym przekroju społeczeństwa się objawia. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Sądząc po spermiarzach z facebooka oni po prostu mysla ze to sie laskom podoba Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 753 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Jak tam? Było dzisiaj bieganie? Ja wykorzystałem wizytę u Teściów na rozbieganku po polach i lasach. 12 km padło łupem. A dalej to już oczywiście dalszy ciąg obżarstwa... Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Pobiegane jeszcze jak aż na SOR skończyłem zaatakował mnie owczarek niemiecki i ujebał w udo. 8 lat biegam i pierwszy raz taka sytuacja. W święta zostańcie w domu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
ginn 753 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Ło Panie, a dzisiaj mnie też jakieś podwórkowce obszczekiwały. Powiesz coś więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 407 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Też się zawsze tego obawiam jak widzę ludzi w parku z psami, oczywiście spuszczonymi ze smyczy i bez kagańca. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 614 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Też się zawsze cykam jak biegam chyba pora w końcu włożyć gaz pieprzowy do kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi