BRY@N 1 408 Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 To była młoda dziewczyna, tylko właśnie liczyłem że coś zadziała podpowie a nie od razu zapisy na serię zabiegów falą uderzeniową Myślałem, że będzie jak Miyagi z Karate Kid pomasuje porozciera i będzie git Znalazłem jeszcze drugą w okolicy ale niestety nie mogłem się dodzwonić ale pewnie jeszcze raz spróbuję, może ona coś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza
columbo 1 108 Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Co do butów podpytam się - macie jakieś opinie/wrażenia odnośnie biegania w ultraboostach? Na promce udało mi się ostatnio wyrwać model 22 z zamiarem używania ich jako głównych butów do latania po asfalcie po ok 10 km na bieg, ale tak sobie w nich dla testów po prostu chodzę i jakoś tak szczerze mówiąc mnie nie powalają. Owszem, amortyzacja jest i fajnie ją czuć, ale pierwszy raz mam na girze but bez klasycznego języka i pomimo wzięcia numeru o 2/3 większego na górze stopy jest troszku zbyt opinająco. Ten materiał to się z czasem rozciąga i jest szansa na dopasowanie czy po prostu taka jego natura? Dodatkowo do tej pory latałem głównie w butach z jakąś siateczką, a ten materiał w ultraboostach na pierwszy rzut oka nie jest chyba jakoś specjalnie zbyt przewiewny (a może się mylę). Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Raz tylko mierzyłem, dla mnie zbyt kapciowate i rozlazłe, ale to dawno było to nie wiem jak te nowsze. Z Nike miałem kiedyś model Vomero, więc z największą amortyzacją od Nike z myślą na budowanie bazy w zimę długimi biegami i nie byłem zadowolony. Jednak wolę coś pomiędzy jeśli chodzi o amortyzacją. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 408 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Zamówię parę par butów i szczerze to sam nie wiem co wybrać Najgorsze okazały się te https://www.eobuwie.com.pl/buty-asics-gel-azumaya-1011b195-black-pure-silver-002.html jakieś takie rozlazłe, może mam za wąską stopę, ogólnie wrażenia negatywne i te https://www.eobuwie.com.pl/buty-under-armour-ua-micro-g-pursuit-bp-3021953-001-blk.html strasznie sztywne i jakoś średnio czuć jakąś amortyzację Trochę lepsze okazały się https://www.eobuwie.com.pl/buty-under-armour-ua-charged-rogue-3-3024877-002-blk-gry.html wygodne, dobrze leżą na nodze i w sumie tyle. Czuć trochę lepszą amortyzację niż w moich NB No ale te są nowe także wiadomo. Następne w kolejności https://www.eobuwie.com.pl/buty-nike-air-zoom-structure-24-da8535-002-black-metallic-silver-off-noir.html też wygodne i dobrze leżą na nodze plus wydaje mi się, że mają trochę lepszą amortyzację pięty No i na koniec zostały https://www.eobuwie.com.pl/buty-nike-air-zoom-pegasus-39-dh4071-001-black-white-dk-smoke-grey.html też wygodne, dobrze leżą na nodze no i tu amortyzacja robi robotę. Czuć nawet jak się truchta w domu te poduszki powietrza. Do miasta pewnie idealne, no i chyba po jakiejś leśnej ścieżce też pewnie polecą. Jeszcze się zastanawiam ale na te Pegasusy pewnie będę polował. Na tę chwilę i tak siedzę na dupie bo nie wiem czy nie przesadzam z tym codziennym rolowanie bo już i pięta mnie pobolewa Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Nie dziwię się, że pegasusy wygrały bo nie dałeś im żadnej konkurencji. Te trzy pierwsze pary to w ogóle lol. Już Ci mówiłem, że to buty co najwyżej na siłownię lub spacer. Z tego co pamiętam biegasz w podobnej chujni Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 408 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 (edytowane) Wiesz do niedawna mi to wystarczało a niestety nie mam jakiegoś większego doświadczenia z butami do biegania akurat była promka w sklepie biegacza 550 a 380 to już niezła różnica Edytowane 18 Stycznia 2023 przez BRY@N Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 816 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 @BRY@N nie wiem z jakiego miasta jesteś ale czasami w fizycznych outletach Acisa mają ceny zbliżone do Twojego budżetu. Ja tak właśnie kupiłem swoje pierwsze Cumulusy za 350 zł przecenione z ponad 500zł. Jak masz w mieście sklep typowo z art do biegania to tam powiinni mieć bierznię z kamerą i można potstować kilka modeli a potem w necie kupić najtańszy Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Tak jak pisze DB Cooper z nike wziales flagowca a reszta Sprawdz ghosty od brooks, cumulusy od asicsa, bostony od adidasa i wtedy mozesz powiedziec ze porownales Chociaz jak piszesz ze masz stosunkowo wąską stope to bym nie kombinowal i bral pegazy. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 408 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Wziąłem właśnie w tej promce w sklepie-biegacza za te 380zł. I tak pewnie w porównaniu do tego co mam różnica będzie bardzo duża. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 408 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Dziś pierwsze bieganie w tych Pegasusach i na początku było faktycznie takie wow, bo było czuć tą amortyzację. Pod koniec noga już się przyzwyczaiła i nie było to aż tak odczuwalne ale na pewno zdrowiej dla nóg przy bieganiu po mieście. Odcinek raczej, krótki na sprawdzenie czy dalej będzie mnie noga bolała i w sumie przez 3km było ok, bolała mnie tylko zewnętrzna część stopy ale tak mam zawsze przy nowych butach. Pod koniec oczywiście za bardzo ściąłem zakręt i się trochę noga odezwała ale może jakoś po trochu wrócę do normalnego biegania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Moja sprawa dotycząca pogryzienia właśnie dobiegła końca. Obyło się bez sądu, choć z pomocą adwokata. Gotówka przekazana. Starczy na oleda i jeszcze na kurwę zostanie A podobno biegając amatorsko nie idzie zarobić 1 1 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Wracam po latach do tematu i okazuje się, że bieganie to bardzo niebezpieczny sport. Mnie kiedyś pies ugryzł jak na rowerze jechałem za dzieciaka. Tak szybki był, że nie zdążyłem spyerdolić. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Pamietam jak ja kiedys na treningu ale na kolarzówie zahaczylem o tesciow bo mieli dla mnie kielbase wlasnej roboty to chyba wszystkie psy za mna lecialy ze wsi przez dobre pare kilometrow. Ale nie byly agresywne Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 No jak wsadziłeś te kiełbasę w uchwyt na bidon to nic dziwnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Nie wiem, dlaczego piszę to w tym temacie, ale przypominam, że dziś Karaś ma w końcu walkę w MMA, doczekał się i dotrwał bez kontuzji Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 4 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 W dniu 3.02.2023 o 11:45, krupek napisał: Nie wiem, dlaczego piszę to w tym temacie, ale przypominam, że dziś Karaś ma w końcu walkę w MMA, doczekał się i dotrwał bez kontuzji kurde przeoczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Jade na diamentową lige Pierwszy sektor od bieżni gdzie jest start 100m Oh boy, jaram sie jak nastolatka jadaca na koncert backstreet boys w latach 90 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 W dniu 3.02.2023 o 11:45, krupek napisał: Nie wiem, dlaczego piszę to w tym temacie, ale przypominam, że dziś Karaś ma w końcu walkę w MMA, doczekał się i dotrwał bez kontuzji Tamta kontuzja z AJ była mu na rękę i nie zdziwiłbym się jakby ktoś poszedł po rozum do głowy i podpowiedział mu ze Aj rozjedzie go jak gówno na polu i lepiej żeby coś wymyślił żeby z nim nie walczyć. A obecną walkę wygrał i to całkiem fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 408 Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Dziś spiąłem dupsko i w Biegu Wedla w Warszawie udało mi się przebiec 5km w 25 minut. Co jest sporym progresem, ponieważ ostatnio miałem czas 26:54 na 5km z tym, że po mieście. Fakt, że trasa idealna bo praktycznie cała płaska 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Moja kobieta ma Forerunnera 45, który ma połączenie zegarka z paskiem na sztywno, a nie przegubowo. Wyłamało się mocowanie śrub podczas oparcia ręką, więc jedyne co można było zrobić to skleić. Urządzenie 2 miesiące po gwarancji, ale support napisał, żeby wysłać to obejrzą. Po niecałym tygodniu przysłali nowy zegarek Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 No tak dziala serwis garmina. Moze i zegarki drozsze za samą marke ale nie pierdolą sie w tańcu jesli chodzi o serwis. Najlepiej zeby tak sie caly czas psuly miesiac przed koncem gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 To, że serwis gwarancyjny mają dobry to wiem, ale po gwarancji to się mogli wypiąć, a potraktowali bardzo profesjonalnie. Dużo producentów nawet na gwarancji by nic z tym nie zrobiło, bo to w końcu usterka mechaniczna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 Sory nie doczytalem i zrozumialem ze 2 miesiace po kupieniu a to juz po gwarancji. No to grubo Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 23 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2023 I cyk kolejne 24 mc gwarancji Wtedy jak ktoś chce oczywiście, jest najlepszy moment na zmianę zegarka na wyższy model. Starego sprzedajesz w dobrej cenie i dokładasz do nowego modelu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 408 Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 (edytowane) Dziś Wiązowna i bieg na 5km. Udało się pobiec poniżej 25min, czas 24:44 Wyniki osób które wygrały to dla mnie jakiś kosmos 5km - 14:13 półmaraton - 1:03 Edytowane 26 Lutego 2023 przez BRY@N Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi