kanabis 22 470 Opublikowano 26 lutego 2023 Opublikowano 26 lutego 2023 Znajomy od nas Damian byl 6 open w połówce Jestes z tych rejonow? Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 26 lutego 2023 Opublikowano 26 lutego 2023 Tak jestem z Mińska Mazowieckiego do Wiązowny jakieś 20km 1 Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 26 lutego 2023 Opublikowano 26 lutego 2023 (edytowane) Jakby ktoś chciał to mam na sprzedaż Garmina 6x Sapphire + czujnik pulsu na klatę, wszystko w bardzo dobrym stanie. Na zegarek jest jeszcze rok gwarancji. Edytowane 26 lutego 2023 przez Wooyek Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 1 marca 2023 Opublikowano 1 marca 2023 On też maraton skończył i to w niezłym czasie: https://bieganie.pl/newsy/arjen-robben-przebiegl-maraton/ Schurrle też niezły wariat: https://weszlo.com/2023/01/25/andre-schurrle-wszedl-na-sniezke-prawie-goly/ Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 1 marca 2023 Opublikowano 1 marca 2023 Czytalem o Szirle xd Swoja droga zdziwiony bylem ze skonczyl kariere Ciekawe ile taki Robercik ma na dyche Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 1 marca 2023 Opublikowano 1 marca 2023 Godzinę temu, kanabis napisał: Ciekawe ile taki Robercik ma na dyche Pytanie czy biegnie dla Niemca czy dla Reprezentacji Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 15 marca 2023 Opublikowano 15 marca 2023 Dwa głupie pytania: 1. Jakie skarpetki polecacie do biegania? Jakieś zwykłe z odpowiednio dużą zawartością bawełny, czy jakieś (jeśli w ogóle takie są) tworzone specjalnie dla biegaczy? Kopyta pocą mi się niemiłosiernie gdy robi się pow. 25 stopni, a do tej pory latałem w jakichś najtańszych stópkach i z testów najlepiej wypadły zwykłe pumy z Martesa sprzedawane w trójpakach. Od tego sezonu zmieniam jednak buty na bardziej zabudowane ultraboosty i zaczynam obawiać się że będę w nich pływał 2. Mam jeszcze moje stare asicsy, w których wkładka jest już do wywalenia. Jest jakaś opcja kupienia "biegowych" wkładek, żeby jeszcze trochę w tych butach polatać? Wkładki generalnie wiem że są, ale nie mam pojęcia jaki model/firma jest godna polecenia, czy jakoś można je przycinać żeby dopasować do buta itd. Ktoś coś? Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 15 marca 2023 Opublikowano 15 marca 2023 Tysiące przebiegniętych kilometrów w skarpetach kalenji, stópki i pełne. Przeznaczone niby do biegania, kiprun chyba ta seria się nazywa. Ogólnie najtańsze z tych biegowych. U mnie się sprawdzają. Dały radę na maratonie, więc czego mógłbym chcieć więcej. Do tego bardzo trwałe, ostatnio przetarła mi 3 letnia skarpetka. Wymieniałem raz wkładki w bucie biegowym też w Decathlonie. Wziąłem ze sobą buta do sklepu i dopasowałem. To chyba najlepsza opcja. 1 Cytuj
snejk04 413 Opublikowano 16 marca 2023 Opublikowano 16 marca 2023 Dokładnie, przez większość roku biegam w tych najtańszych stópkach z Decathlona i nigdy nie miałem żadnych problemów niezależnie od dystansu. Na zimę też kalenji, tylko wyższe i grubsze. Ogólnie większość produktów kalenji ma świetną relację jakości do ceny. 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 16 marca 2023 Opublikowano 16 marca 2023 Skarpety to ja muszę mieć grube i solidne, bo łatwo mi się coś dzieje, jakieś chujowe odciski, albo przetarcia. No i wolę też jak w bucie się lepiej wypełnia przestrzeń. Kalenji materiałowo i cenowo spoko, ale przy bieliźnie termoaktywnej już czuć, że chujowo skrojona i źle się dopasowuje, do np Nike Pro nie ma startu, ale za to cena sporo niższa. 1 Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 19 marca 2023 Opublikowano 19 marca 2023 Piekna pogoda, wpadlo 15km. Patrzcie, niby czlowiek jest gwiazdą sportu ale nigdy nie odmawiam chwili dla fanów Spoiler 3 1 Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 19 marca 2023 Opublikowano 19 marca 2023 Fakt pogoda dziś do biegania była super. Chociaż takich fanów dziś nie widziałem Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 19 marca 2023 Opublikowano 19 marca 2023 Ja się musze pożalić, bo jesień/zime elegancko przetrenowałem, z czym zawsze miałem problem, to w styczniu rozciąłem sobie tętnice w dłoni i miesiąc z bani. Jak wróciłem do treningów, to pod koniec lutego na feriach dostałem wykurwistego zapalenia ucha, że skończyło się dwoma antybiotykami i zastrzykami. Do teraz nie mogę dojść do siebie. Coś mnie prześladuje. Za tydzień zaczynam Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 Z racji tego, że okazało się że serducho mam zdrowe dziś poleciałem w Warszawie w półmaratonie. Pierwszy raz biegłem taki dystans także nie zakładałem jakichś super czasów. Nastawiłem się na 2:20h ale miałem dwa kryzysy i oba przez nogi. Jeden na 15km i tam to ze szczochem połączyłem bo byłe wolne toitoie i jakoś dalej poleciałem. Drugi był przy 19km i tu już było ostro, łydki paliły, że masakra. Trochę przeszedłem żeby mieć siłę na końcówkę i ostatecznie skończyłem z czasem 2:25h, Muszę zacząć robić jakieś lepsze ćwiczenia na nogi bo to one w sumie głownie nie dojechały dzisiaj. 4 Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 Ja dziś longa zajebałem sobie 25km, bez spinki ze średnią 5:17/km. Trochę nie rozsądnie że bez wody, ale mocno nie suszyło. Nie pamiętam kiedy ostatnio tyle przebiegłem. Chyba w przygotowaniach do maratonu w 19 roku. 4 Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 Ja standardowo jak co tydzien 15. Fajna pogoda, bylo slonko, byl deszcz, byl wiater. No przeglad pogodowy spaniały. Chociaz zabraklo akcentu gradowego. Nawet krowy nie chcialy zbić piony Ale za to widzialem bażanta i parke lecacych krukow Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 26 marca 2023 Opublikowano 26 marca 2023 Fakt dziś w pogodzie prawie wszystko było Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 27 marca 2023 Opublikowano 27 marca 2023 Ale by sobie pobiegał tak na poważnie, a nie tylko rekreacyjnie Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 1 kwietnia 2023 Opublikowano 1 kwietnia 2023 Chciałem zrobić sobie jakiś plan treningowy na 5km i wybrałem w aplikacji garmina Galloweya, bo był opis że są 3 treningi w tygodniu zrobiłem sobie dziś bieg wzorcowy i tak przeglądam te treningi i sam nie wiem czy dobrze wybrałem wiem, że ta jego metoda oparta jest na marszobiegu ale myślałem, że trening na 5km będzie bardziej zróżnicowany. Próbował ktoś tej jego metody? Ma to sens czy to będzie tylko strata czasu i lepiej wybrać jakiś inny plan Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 1 kwietnia 2023 Opublikowano 1 kwietnia 2023 Bez sensu. Stosowalem galloweya ale jak zaczynalem biegac. Wtedy jest spoko albo po jakis powrotach po kontuzji. Nie wiem jak jest w apce ale w ksiazce byly tez treningi dla bardziej zaawansowanych. W sensie normalne biegowe nie marszobiegi. To ty wreszcie na polowke chcesz biegac czy na 5km? Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 1 kwietnia 2023 Opublikowano 1 kwietnia 2023 (edytowane) Ta połówka to była tak na próbę Stwierdziłem, że chyba trzeba lepiej ogarnąć na początku te 5-10km jako taką bazę i później próbować z połówką bo jednak po tym 15-16km mocno siadłem chyba, że źle myśle Edytowane 1 kwietnia 2023 przez BRY@N Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 1 kwietnia 2023 Opublikowano 1 kwietnia 2023 Siadłeś bo pewnie zabrakło u Ciebie długich wybiegań i biegów z narastającą prędkością. 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi