kanabis 22 446 Opublikowano 13 listopada 2023 Opublikowano 13 listopada 2023 No ale chyba nie mieszkasz w jakiejs tajdze i masz tam u siebie latarnie? Pare razy probowalem w czołówce na swojej standardowej nieutwardzonej trasie na wale przy rzece gdzie nie ma lamp ale jak mi raz wybiegl z piekielnych ciemnosci czarny owczarek z wolnego wybiegu i sie malo nie zesralem to zrezygnowalem. Latam w miescie a tylko w weekend po lesie az do wiosny Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 13 listopada 2023 Opublikowano 13 listopada 2023 No w sumie są latarnie, ale czasami nie świecą Liderze, jak wynurzyć z domu zagrzane dupsko w listopadową noc? Oto jest pytanie. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 13 listopada 2023 Opublikowano 13 listopada 2023 No rano to po prostu trzeba się przełamać i wejść w rytm, potem już pójdzie. Aczkolwiek, mi się nigdy nie udało. 1 Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 13 listopada 2023 Opublikowano 13 listopada 2023 Mnie motywuje z rana to ze bede mial juz to z bani i nic tego dnia juz tak chujowego mnie nie spotka. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 13 listopada 2023 Opublikowano 13 listopada 2023 Ja się po prostu do tego nie nadaję rano, mam niskie ciśnienie i jeszcze mniejsze chęci do życia. Żałuję, bo faktycznie rano zrobić trening i mieć z bani to wspaniała rzecz. Od stycznia trochę zmian w życiu zawodowym, więc może chociaż do rowerka stacjonarnego z rana się przekonam. Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 13 listopada 2023 Opublikowano 13 listopada 2023 Bieganie rano przed robotą? To już wolę być kurwą ulaną Chyba, że miałbym na 10 do roboty Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 13 listopada 2023 Opublikowano 13 listopada 2023 Dzięki za motywację chłopaki Cytuj
BRY@N 1 440 Opublikowano 14 listopada 2023 Opublikowano 14 listopada 2023 Dziś jak biegłem po 5 rano już tak trochę za miastem przeszło mi przez myśl czy kurwa w tej okolicy są wilki w lasach Ogólnie biegam trasą, którą biegałem wcześniej jak było widno i raczej było spokojnie także jestem w miarę spokojny. Tylko teraz biegam po 8km jak będę musiał robić po 12-15 to już będzie kombinowanie. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 14 listopada 2023 Opublikowano 14 listopada 2023 Nawet jak są wilki to zauważą i wyczują cię szybciej niż ty ich i będą miały cię dupie 1 Cytuj
BRY@N 1 440 Opublikowano 14 listopada 2023 Opublikowano 14 listopada 2023 Oby tak było i były po śniadaniu Najgorsi są i tak w samochodach bo zapierdzielają tymi drogami z rana jak na autostradach Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 14 listopada 2023 Opublikowano 14 listopada 2023 W tym co ja biegam sa wilki. Duzy wspanialy las. Pelen zwierzakow i grzybow. Chociaz wilki to za duzo powiedziane bo jedynie para. Ale tropy raz widzialem, pies to raczej nie mogl byc, bo w promieniu 6km od jakichkolwiek domostw i sladow czlowieka obok nie bylo. Ale tak jak krupek pisze, wilk nie ma interesu z czlowiekiem. Na waszym miejscu to bym sie bal spotkac rodzinke dzikow z mlodymi. Albo klempe z mlodym. Predzej wtedy mozecie miec wesoło. Pamietam raz jak bieglem sobie tym lasem , jestem tak z 7km w glab i nagle przy sciezce widze zolty znak "UWAGA POLOWANIE" No mogliby jednak takie znaki bardziej na obrzezach lasu stawiac Cytuj
BRY@N 1 440 Opublikowano 14 listopada 2023 Opublikowano 14 listopada 2023 Mało brakowało i był by Dojechany Dzik Jeszcze wracając do tego rannego bieganie to kwestia przyzwyczajenia. Zaczynałem od jazdy rowerem rano i zanim zacząłem to ze 2-3 tygodnie było "nie no jutro to już na pewno pójdę" albo "ale dziś piździ jutro pójdę". Jak już człowiek się przełamie i do tego przywyknie to nie jest tak źle. Zaczynałem od wyjścia o 5:30 teraz wychodzę na bieganie o 5 a w planach jest 4:30 żeby później zdążyć się ogarnąć przed wyjściem do pracy na 8. 1 Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 14 listopada 2023 Opublikowano 14 listopada 2023 Ja ogolnie nawet wole z rana bo mam z glowy trening i po robocie wolne. Z tym ze z rana niezle pizga zimno. Popoludniu bardziej komfortowo. Z rana w sensie 7 bo isc przed 5 to juz szalenstwo Cytuj
BRY@N 1 440 Opublikowano 14 listopada 2023 Opublikowano 14 listopada 2023 Później nie mam czasu (drugie dziecko się urodziło) i też pewnie by mi się nie chciało po całym dniu Rano faktycznie z wiatrem czasem lipa ale teraz bardziej mnie deszcz denerwuje bo nie mam dobrej kurtki a w tej co biegam ściśnięty kaptur mi tak się o łeb obija, że prawie nic nie słyszę z otoczenia Zacząłem sumiennie robić ten plan Skrażyńskiego pod półmaraton i przy wolnym wybieganiu jak trzeba będzie robić te 12-15km to niestety przed 5 trzeba wyjść żeby później mieć czas coś zjeść i się ogarnąć. Jak już teraz nie zejdę poniżej tych 2 godzin to to faktycznie chyba odpuszczę 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 14 listopada 2023 Opublikowano 14 listopada 2023 Obudziłem się o 5:30 - 10 minut przed budzikiem. Usłyszałem jak deszcz dudni o parapet i stwierdziłem że aż tak mnie nie pojebało i kimałem dalej Jezu ale by było zajebiscie mieć swoją siłkę i bieżnie w piwnicy/garażu Codziennie bym tam przed robota ćwiczył. Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 14 listopada 2023 Opublikowano 14 listopada 2023 No i elegancko tak trzymaj 1 3 Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 14 listopada 2023 Opublikowano 14 listopada 2023 4 godziny temu, maciucha napisał: Obudziłem się o 5:30 - 10 minut przed budzikiem. Usłyszałem jak deszcz dudni o parapet i stwierdziłem że aż tak mnie nie pojebało i kimałem dalej Jezu ale by było zajebiscie mieć swoją siłkę i bieżnie w piwnicy/garażu Codziennie bym tam przed robota ćwiczył. Obudziłbyś się rano i pomyślał A DOBRA CHUJ TAM, SIŁKA NA MIEJSCU W CHACIE TO WIECZOREM PRZED KOLACJĄ SIĘ POĆWICZY, BO NIGDZIE JECHAĆ NIE TRZEBA. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 14 listopada 2023 Opublikowano 14 listopada 2023 18 minut temu, krupek napisał: Obudziłbyś się rano i pomyślał A DOBRA CHUJ TAM, SIŁKA NA MIEJSCU W CHACIE TO WIECZOREM PRZED KOLACJĄ SIĘ POĆWICZY, BO NIGDZIE JECHAĆ NIE TRZEBA. O nie byczku, w weekendy to zawsze na czczo z samego rana wlatuje siłka/bieganie. Uwielbiam tak zaczynać dzień. 1 Cytuj
BRY@N 1 440 Opublikowano 17 listopada 2023 Opublikowano 17 listopada 2023 Dobra promocja na zegarek jakby ktoś chciał kupić/zmienić https://www.mediaexpert.pl/smartfony-i-zegarki/smartwatche-i-zegarki/smartwatche/zegarek-sportowy-garmin-forerunner-255-szary?utm_medium=linktxt&utm_campaign=11.2023&utm_source=fCAdkEcDcq&utm_content=3129955 Cytuj
BRY@N 1 440 Opublikowano 23 listopada 2023 Opublikowano 23 listopada 2023 Biegnę sobie dziś przed 6 jeszcze ciemno ale już powrót do domu i widzę na drodze jakiś kształt z uszami. Oczywiście w miejscu gdzie nie świeciła latarnia. Pierwsza reakcja -k*** pies, ale podbiegam bliżej patrzę jakaś biała dupa i to wysoko, coś nie tak. Podbiegłem bliżej a tu sobie sarna czeka aż przejedzie pociąg, żeby przebiec przez tory. Na szczęście to nie wilk ale z sarnami też nigdy nic nie wiadomo Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 23 listopada 2023 Opublikowano 23 listopada 2023 Sarna madrzejsza od wielu kierowcow nie zatrzymujacych sie przed torami Ja ostatnii widzialem fajnego myszolowa, najpierw jak siedzial sobie na polanie a potem odlecial. Zajebiste wielkie ptaszysko Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Chlopaki pytanie z serii noob. Jak to jest z tymi zegarkami ze spotify? Rozumiem ze to musi sie laczyc z netem wiec trzeba i tak telefon miec ze soba tak? Cytuj
BRY@N 1 440 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 To nie jest tak, że możesz sobie muzykę pobrać na zegarek żeby właśnie tego telefonu nie brać Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Tak właśnie jest i kusi mnie ten zegarek jak sam belzebub do złego Cytuj
BRY@N 1 440 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Ja kupiłem teraz na przecenach Forerunner 255 ale bez muzyki. W stosunku do 245 który miałem do tej pory zmiana jest na duży plus. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi