Opublikowano środa o 08:033 dni Przed pobraniem mapki w mistrzostwach polski OT w uciekaniu na orientacje. Fajnie bylo :) Jak na pierwszy raz 12 miejsce na 30 zawodnikow z wszystkich brygad uwazam za bardzo dobreI wszyscy razem POKAZ BRZUCH!
Opublikowano środa o 08:533 dni A nawet nie wiem, skupiam sie na bieganiu i roznych wielobojach. Bicka raz w tyg trenuje. Waze 78kg wiec jak to Litwin mowil szczur ze mnie wiec co ja bede sobie bicepsy mierzyl ;) Ale pewnie cos kolo tego nie wiecej.
Opublikowano środa o 09:293 dni Godzinę temu, kanabis napisał(a):Przed pobraniem mapki w mistrzostwach polski OT w uciekaniu na orientacje.Fajnie bylo :)Jak na pierwszy raz 12 miejsce na 30 zawodnikow z wszystkich brygad uwazam za bardzo dobreI wszyscy razem POKAZ BRZUCH!nie mogłeś koszulki podnieść żeby brzuch pokazać? ;)
Opublikowano środa o 09:343 dni Przecież tu na pewno poszedł fotoshop w ruch, widać zakrzywienia obrazu
Opublikowano środa o 10:193 dni Bardziej na ten tyłek po lewejSpojlerNo ale brzucha zazdroszczę Edytowane środa o 10:343 dni przez BRY@N