Skocz do zawartości

bieganie

Rekomendowane odpowiedzi

Podziel posilki na mniejsze. Jedz je co 3-4 h.

A czy stosowac jakas diete? Tutaj taka rzecz ktora mnie ciekawi wlasnie. Zauwazylem po pracy z moimi klientami, ze slowa byc na diecie, nie sa dobymi. Bo jezeli jestem na diecie, to znaczy ze kiedys nie bede, albo ze robie cos nienaturalnego. Chyba lepiej po prostu jesc dobrze zbilansowane posilki. Dobrej jakosci i efekty przyjda same. A jak sie ktos pyta, jestes na diecie? Nie ja normalnie dobrze jem ;)

Edytowane przez El Loco Chocko

To jest jeden z powodów mojej otyłości. Rano jem śniadanie, zawsze przed pracą czyli około 7:00. Potem w zależności czy mam czas to 2 śniadanie w okolicach 12:00 i obiad w zależności o której wrócę do domu, ale często 17:00 - 18:00 (ostatnio nawet 19:00). Potem już często nie chce mi się jeść, ale jak siedzę dłużej to około północy znowu włącza się ssanie i coś podjadam. Ni hooya nie mogę się nauczyć jeść regularnie. Próbowałem. Próbowałem też jeść potrawy przygotowane na parze, ale zabrakło konsekwencji. W sumie to bardzo lubię łososia, filet z kurczaka z pary i do tego np. brązowy ryż. Jeszcze jakieś warzywka i obiad 1 klasa.

Do śniadania płatki i ok. 20 gr dominatora,zaraz po bieganiu dominator i można przed snem.Krupek jak chcesz podjechać do Gdyni to dam ci kilka próbek tego białka o smaku wanilia,zobaczysz czy ci wchodzi.Mc daj adres też ci wyślę,razem z BCAA,będziesz je brał przed bieganiem.

Jak będę kiedyś w pobliżu to na pewno wpadnę, bo teraz ma urwanie głowy. Dzięki ;)

Kilka rad od Pawła Groma :)

https://www.youtube.com/watch?v=4pAloEJKmdw

Mclusky, pamiętaj że na początku jest najgorzej. Po krótkim czasie zdrowe jedzenie i ćwiczenia stanie się Twoim nawykiem i będzie coraz łatwiej. Proste prawo psychologii, a wiem co mówię.

1373295_10200632883604284_1874946644_o.j

Teraz jest 72 i próbuję się trochę budować, a też miałem problem z wagą

Edytowane przez Cosmos