Litwin81 1 155 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Ja mówię o SkÓrczu, tym w Pomorskim, leżącym niedaleko Wisły po stronie zachodniej Ja tyz,jak jechalem to przez kilkanasce km tylko odnosniki do niego Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Pewnie dlatego ,że tam węzeł na A1 jest. A co to Mordor, tak swoją drogą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Warszawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Nie no, aż taka zła nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 A to dziwne, myslalem ze slask, gorny slask. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Panowie chyba jednak pozostane zalanym schabem, ostatnio na tenisie źle stanąłem i coś mi chrupło w kostce. Spuchła i napie.rdalała. przeszło. Z tydzien pochodziłem i znowu nagle zaczęła napier.dalać, dzis mam biegać. Nie wiem czy to dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ja zbyt intensywnie zabrałem się za biegi na ujemnym bilansie i dziś poszła jucha z nosa,do środy robię przerwę z ćwiczeniami,zjem sobie dzisiaj winogrona i granata,wzmocnię się trochę Na szczęście mam Vitagenixa,kompleksowe witaminy i dodatki z roślin,zwiększę dawkę i powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 W sobotę 3 raz biegałem czyli minęło w sumie 7 dni odkąd zacząłem bo biegam co 2 dzień. Zauważyłem, że mam zayebisty apetyt i mogę cały czas jeść. Co radzicie robić, żeby nie opychać się cały dzień i jakoś zwalczyć łaknienie? Może zastosować jakąś dietę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 No dieta to 70% sukcesu,zaraz po biegu jedź coś co nie podnosi insuliny,czyli np. warzywka na patelnię i piersi. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Podziel posilki na mniejsze. Jedz je co 3-4 h. A czy stosowac jakas diete? Tutaj taka rzecz ktora mnie ciekawi wlasnie. Zauwazylem po pracy z moimi klientami, ze slowa byc na diecie, nie sa dobymi. Bo jezeli jestem na diecie, to znaczy ze kiedys nie bede, albo ze robie cos nienaturalnego. Chyba lepiej po prostu jesc dobrze zbilansowane posilki. Dobrej jakosci i efekty przyjda same. A jak sie ktos pyta, jestes na diecie? Nie ja normalnie dobrze jem Edytowane 2 Czerwca 2014 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 To jest jeden z powodów mojej otyłości. Rano jem śniadanie, zawsze przed pracą czyli około 7:00. Potem w zależności czy mam czas to 2 śniadanie w okolicach 12:00 i obiad w zależności o której wrócę do domu, ale często 17:00 - 18:00 (ostatnio nawet 19:00). Potem już często nie chce mi się jeść, ale jak siedzę dłużej to około północy znowu włącza się ssanie i coś podjadam. Ni hooya nie mogę się nauczyć jeść regularnie. Próbowałem. Próbowałem też jeść potrawy przygotowane na parze, ale zabrakło konsekwencji. W sumie to bardzo lubię łososia, filet z kurczaka z pary i do tego np. brązowy ryż. Jeszcze jakieś warzywka i obiad 1 klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zjedź solidne śniadanie a będzie mniej napadów głodu.Np. zalej płatki gorącą wodą i zjedz spęczniałe,do tego optymalnie by było wypić odżywkę białkową długo wchłanialną np. Dominator mega strong protein(jaka nazwa ) Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 A Dominator będzie dobry na noc?, Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Idealny,sam go teraz spijam.Ma 5 frakcji białka: -WPH- wchłania się ok. 15 min -WPI- ok.30 min -WPC- ok.1-2 h -Albumina jajka-2-4 h -Micelarna kazeina-4-12 h To jest uniwersalne białko,czy to na rano,czy na noc czy po treningu(ze względu na WPH i WPI) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Czyli jem śniadanie, w pracy walę Dominatora, potem obiad czy jeszcze w międzyczasie coś zjeść? Wieczorem biegam i po bieganiu mam znowu ssanie - wtedy Dominator czy coś normalnego zjeść? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Do śniadania płatki i ok. 20 gr dominatora,zaraz po bieganiu dominator i można przed snem.Krupek jak chcesz podjechać do Gdyni to dam ci kilka próbek tego białka o smaku wanilia,zobaczysz czy ci wchodzi.Mc daj adres też ci wyślę,razem z BCAA,będziesz je brał przed bieganiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 A dla mnie co masz? :-D Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Możliwe, że mój organizm nie będzie tego tolerował? Co wtedy? Litwin, nie da Ci się PM wysłać? Edytowane 2 Czerwca 2014 przez mclusky Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 A nawet nie wiem jak to teraz dziala,najwyzej na fb mi wyslesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Do śniadania płatki i ok. 20 gr dominatora,zaraz po bieganiu dominator i można przed snem.Krupek jak chcesz podjechać do Gdyni to dam ci kilka próbek tego białka o smaku wanilia,zobaczysz czy ci wchodzi.Mc daj adres też ci wyślę,razem z BCAA,będziesz je brał przed bieganiem. Jak będę kiedyś w pobliżu to na pewno wpadnę, bo teraz ma urwanie głowy. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Kilka rad od Pawła Groma https://www.youtube.com/watch?v=4pAloEJKmdw Mclusky, pamiętaj że na początku jest najgorzej. Po krótkim czasie zdrowe jedzenie i ćwiczenia stanie się Twoim nawykiem i będzie coraz łatwiej. Proste prawo psychologii, a wiem co mówię. Teraz jest 72 i próbuję się trochę budować, a też miałem problem z wagą Edytowane 2 Czerwca 2014 przez Cosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) A dla mnie co masz? :-D Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka Ty jesteś prezesem,stać ciebie MC napisz mi na FB pod Mateusz Trzaskowski Edytowane 2 Czerwca 2014 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Hehe już Cię szukałem na FB i myślałem, że znalazłem Zumba Fitness Instructor https://www.facebook.com/piotrek.litwiniuk.90?fref=ts @Cosmos - skąd masz moje zdjęcia?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Litwin, dzięki za opis tego Dominatora, pierwszy raz coś takiego widze, pewnie dlatego, że się wcześniej tym nie interesowałem :] Walnąć takiego shakea jak jestem głodny, zastąpić nim jakiś jeden posiłek, to jest coś co by mi odpowiadało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 No i życiówka, 50:49 na 10 km A nawet nie planowałem tego, przeciwnie zacząłem spokojnie, ale zrobiłem tak mocną rozgrzewkę jak nigdy, więc może tu tkwił problem. Teraz trzeba zejść poniżej 50 lub 49 minut. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi