44bronx 459 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jak wszyscy to wszyscy, ja wczoraj przebiegłem 15 km, z tym że 10 km zrobiłem w ok. 52 min (bieg na luzie, zamysł był czysto rekreacyjny), a ostatnie 5 jeszcze spokojniej. Całość to ok. 80 min. W czwartek interwały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Takie dystanse to jest właśnie to co mnie teraz najbardziej kręci, tempo to sprawa drugorzędna, szczególnie przy tych upałach. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 No ja chce dobić do dystansu półmaratonu, z ciekawości chcę zobaczyć jaki czas będę miał, może kiedyś w jakimś wezmę udział. Na razie stopniowo będę dodawał km, na spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 dziś pękło 2,500 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Widzę, że nie odpuszczasz. Moc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Gratulacje. Mi wczoraj wpadł dopiero pomarańczowy pas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Rambo, Ty czasami chodzisz, czy zawsze gdzieś biegniesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Rambo, Ty czasami chodzisz, czy zawsze gdzieś biegniesz? Do pracy, bo bym się spocił ale przez te upały mam budzik na 5:40, aby zdazyc przed praca i zajeciami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Bravo bravo, gościu masz talent do tego Rano biegasz bez śniadania czy po? Bez energii na >20km to hardcore 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Bravo bravo, gościu masz talent do tego Rano biegasz bez śniadania czy po? Bez energii na >20km to hardcore bez sniadania, po powrocie pije szejka proteinowego lub dopiero w pracy jem owsianke. tempo rozne, np. wczoraj mialem 5'11" na 10 km pomimo sutej kolacji, a dzis nie liczac piw to bylem bez zarcia przez 11 godzin i mialem 4'37"/10km. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) No to nieźle jedziesz Pewnie wyglądasz jak Korzeniewski, co? Szczerze zazdroszczę tempa. Nie myślałeś, aby dołączyć do jakiejś szkółki/grupy biegaczy, aby pomogli w treningach? Serio talent masz E: najwyżej, że już chodzisz, to sorry Edytowane 12 Czerwca 2014 przez Grzegorzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 No to nieźle jedziesz Pewnie wyglądasz jak Korzeniewski, co? Szczerze zazdroszczę tempa. Nie myślałeś, aby dołączyć do jakiejś szkółki/grupy biegaczy, aby pomogli w treningach? Serio talent masz E: najwyżej, że już chodzisz, to sorry bmi wskazuje na nadwage xD zastanawialem sie(no i gąski przemawiają), ale mam tak zawalony kalendarz ze nie pasuje dopasowywanie sie do innych. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Nieżły wynik w ilu dniowej to jest skali? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Bierzecie jakies suple na stawy coś polecicie? Pamietam ze animal flex byl zje.bisty ale jest dosyc drogi do bardziej przewlekłej suplementacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Nieżły wynik w ilu dniowej to jest skali? zacząlem w 2011, ale przez 2 lata przebiegłem tyle ile teraz w 2 miesiące a co do stawow to tylko animal, nie ma co oszczedzac na (pipi). Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 czyli w sumie biegasz co drugi dzien, musisz mieć już żelazną kondycje. Nie myslisz o zawodach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 bmi wskazuje na nadwage xD zastanawialem sie(no i gąski przemawiają), ale mam tak zawalony kalendarz ze nie pasuje dopasowywanie sie do innych. Nie no warto wybrać się choćby jeden raz, bo wiedzy nigdy za mało, serio polecam np "biegam bo lubię" czy inne tego typu spotkania. Zawsze jakiś profesjonalny trener powinien doradzić @kanabis przecież on startuje, ostatnio nawet maraton warszawski Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Kierwa, stwierdzilem, ze skoro wieczorem bede zajety to sobie pobiegam teraz, na czczo. No i bieglem, bylo troche ciezko, ale zrobilem to ookrazenie dookola bloni, wszystko spoko, ale nabawilem sie jakiejs kontuzji kolana a ponoc sport to zdrowie :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 No bieganie po krakowie to samo zdrowie na bank xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Kierwa, stwierdzilem, ze skoro wieczorem bede zajety to sobie pobiegam teraz, na czczo. No i bieglem, bylo troche ciezko, ale zrobilem to ookrazenie dookola bloni, wszystko spoko, ale nabawilem sie jakiejs kontuzji kolana :confused: a ponoc sport to zdrowie :< Ale też mówią by się rozgrzewać przed wysiłkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Kierwa, stwierdzilem, ze skoro wieczorem bede zajety to sobie pobiegam teraz, na czczo. No i bieglem, bylo troche ciezko, ale zrobilem to ookrazenie dookola bloni, wszystko spoko, ale nabawilem sie jakiejs kontuzji kolana :confused: a ponoc sport to zdrowie :< Ale też mówią by się rozgrzewać przed wysiłkiem. Zawsze sie rozgrzewam, cos musialem sobie po prostu nadwyrezyc, juz nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Ostatnio mialem biegowa kontuzje lydki, o czym wspominalem. Po urlopie i wypoczynku poszedlem ponownie na bieznie (nie chcialem deptac po asfalcie) i juz podczas rozgrzewki (np. wspiecia na palcach) bol zaczal wracac. Aeroby zrobilem zatem na orbitreku na wysokim oporze przez jakies 30min - potem jeszcze wskoczylem na 10 min na bieznie to juz bolu nie bylo. Moze jednak miesnie zdazyly sie dobrze rozgrzac i uraz nie wrocil na szczescie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Kabi, ja polecam Joint Therapy na stawy, któryś już raz z resztą Mi na kolana i łokieć pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 420 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 oki sprawdze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 czyli w sumie biegasz co drugi dzien, musisz mieć już żelazną kondycje. Nie myslisz o zawodach? na to wyglada, bo juz teraz mnie nic nie boli z dnia na dzien, no moze czasem wezme bcaa po biegu. a nad zawodami najblizszymi myslalem, pewnie maraton wroclawski we wrzesniu, chcialem dzis w polmaratonie ale ide na wesele Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi