hooki 194 Opublikowano 22 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2014 30.08 jest u mnie w mieście bieg na 15km, dość ciekawy bo trasa ma kilka niezłych podbiegów. jest jeszcze trochę czasu, a że nigdy nie biegałem 15km tylko max 10km parę razy postanowiłem dzisiaj spróbować nie wiedziałem zupełnie czego się po sobie spodziewać, limit na 7km wg. regulaminu jest 50 minut i na 15km 120 minut by nie zamulać drogi na pół dnia. wyszło nie najgorzej imo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 24 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2014 <3 <3 <3 <3 Pękła dziś pierwsza godzina ever i pierwsza dycha ever :D Jestem mega z siebie dumny, jednak na zły dzień i humor bieganie jest osom <3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 24 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2014 No szacun stary, u mnie półm,araton pewnie by było problem przebiec a maraton to narazie sfera marzeń. No ale w sumie nie wiem czy dałoby sie pogodzić amatorski bodybuilding z trenowaniem do maratonu. no jasne !!! dla chcącego nic trudnego !!! przed maratonem zdejmujesz mięśnie i chowasz je w bespiecznym miejscu, żeby nie zabierały tlenu Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 24 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2014 Kupiłem sobie ten czujnik Nike+ i dzisiaj było pierwsze bieganie. Z jaką aplikacją mam biegać? Natywną, dostępną w opcjach iPhone jest Nike + iPod i na niej dzisiaj biegałem. Jest spoko. Ściągnąłem teraz Nike + Running i jest o wiele bardziej rozbudowana, z wykresami i ładniejsza. Można też ustalać w niej treningi, ale chyba tylko po GPSie, bo nie widzę nigdzie opcji połączenia z czujnikiem. No chyba, że jest już połączona, bo zebrała informacje z Nike+iPod. Moje wyniki ładnie się tam eksportowały. Więc mam biegać na tej appce Nike+iPod a przeglądać wyniki na Nike+Running, czy Nike + Running też mi z czujnika korzysta, gdy biegam na bieżni? Da się jakoś zrobić by mi z tego czujnika albo aplikacji Nike wysyłało wyniki do Endomondo? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 25 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2014 No szacun stary, u mnie półm,araton pewnie by było problem przebiec a maraton to narazie sfera marzeń. No ale w sumie nie wiem czy dałoby sie pogodzić amatorski bodybuilding z trenowaniem do maratonu. no jasne !!! dla chcącego nic trudnego !!! przed maratonem zdejmujesz mięśnie i chowasz je w bespiecznym miejscu, żeby nie zabierały tlenu Ale wiesz panie bespieczny że o to mi chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 25 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2014 Da się jakoś zrobić by mi z tego czujnika albo aplikacji Nike wysyłało wyniki do Endomondo?Korzystam długo z endomondo i takiej opcji nie widziałem,ale okazalo się że można bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=37&t=23078&view=next Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 25 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2014 W niedzielę podszedłem pobiegać i musiałem uciekać bocznymi drogami przez las bo na mojej trasie odbywał się Rajd Festiwalowy, przez co nadrobiłem dobre 3 km. Wczoraj zwlekałem i zwlekałem z bieganiem, jak w końcu wyszedłem to zaczęło padać, zaraz przejdzie myślę sobie, akurat, zmoczyło mnie tak, że po trzech kilometrach zatrzymałem się na przystanku autobusowym, zadzwoniłem po taksówkę i wróciłem do domu Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 25 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2014 Go hard or go home nabrało nowego znaczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 25 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2014 No szacun stary, u mnie półm,araton pewnie by było problem przebiec a maraton to narazie sfera marzeń. No ale w sumie nie wiem czy dałoby sie pogodzić amatorski bodybuilding z trenowaniem do maratonu. no jasne !!! dla chcącego nic trudnego !!! przed maratonem zdejmujesz mięśnie i chowasz je w bespiecznym miejscu, żeby nie zabierały tlenu Ale wiesz panie bespieczny że o to mi chodziło? o co chodziło ? napisałeś, że "w sumie nie wiesz", więc rozwiałem twoje wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 26 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2014 Ok dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 26 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2014 Pierwszy i ostatni raz biegne po robieniu brzucha. Czuje się jakbym miał kolke na całej jego powierzchni. A ty jeszcze połowa trasy przede mną. BTW. Jak teraz przestałem biec i tylko idę dość szybkim krokiem to mam pauzować endomondo, czy wręcz przeciwnie i nadal ma zaliczać metry? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 26 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2014 To zależy od Ciebie. Chcesz wiedzieć, ile łącznie pokonałeś, czy ile przebiegłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 26 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2014 chcialem wiedziec jak to robia spartakusy Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 27 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2014 Spartakusy nie przerywają biegu. Pamiętaj, zesraj się, a nie daj się Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 27 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2014 Ja się przerzuciłem na Nike Runninga i lepiej mi leży i jak narazie wydaje mi się że mniej się myli. Fajne ma statsy jak np. najszybszy czas na 1km w endomondo tego nie widziałem, no i jak stajesz to automatycznie pauzuje bieg Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 27 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2014 Te same opcje są w endo :-D Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 27 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2014 nie wiem jakoś nie zauważyłem xD w darmowej wersji to wszystko było ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 27 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2014 (edytowane) Jak nie ma jak ma: na www wszystko jest, stopowanie aplikacji włączasz w opcjach w komórce. Edytowane 27 czerwca 2014 przez Pryxfus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 27 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2014 Masz dobre czasy, jeno na 1 mile slabo :-P Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2014 Szkoda że na moim fonie nie można zainstalować endomondo,bo i tak nikt mi nie uwierzy w moje czasy na 10 km Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 27 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2014 Szkoda że na moim fonie nie można zainstalować endomondo,bo i tak nikt mi nie uwierzy w moje czasy na 10 km Strzelam w; 18min/10km na bezdechu, sprintem. Trafilem ? %-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2014 Bez szydery proszę 8 km aerobów(czyli niskie tempo by nie zakwasić mięśni) w 45 min Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 27 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2014 Czyli 10km by poszlo w 56.5min zakladajac, ze biegniesz podobnym tempem jak wczesniejsze 8km.Wiec dlaczego maja Ci nie wierzyc ? Normalny czas, pewnie sam bym mial podobny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 27 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2014 Litwin, weź udział w jakiś zawodach na 10 km Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2014 Litwin, weź udział w jakiś zawodach na 10 km Przez pracę zapomniałem o nocnym biegu Świętojańskim i mimo iż był 20 czerwca to 10 już się zapisać nie można było,od 2 lat się czaję by się sprawdzić,może jeszcze w tym roku mi się uda. Czyli 10km by poszlo w 56.5min zakladajac, ze biegniesz podobnym tempem jak wczesniejsze 8km. Wiec dlaczego maja Ci nie wierzyc ? Normalny czas, pewnie sam bym mial podobny. Dlatego napisałem że biegłem aerobowo,jakbym biegł na wynik to czas pewnie byłby poniżej 50 min(mój rekord to 49 min rok temu,ale trasa z dużymi przewyższeniami i w upale) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi