Grzegorzo 1 411 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 (edytowane) Stworzyłem prywatną grupę "FPE Spartacus" tylko dla użytkowników foumka. link www.endomondo.com/teams/16970294 Dołączajcie się sami albo podawajcie Wasze dane, aby mógł dodać Podbijam, jest już 6 członków Edytowane 1 lipca 2014 przez Kyo Dodałem aktywny link :P Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Podbijam, wysłałem rekłesta, chociaż wiecej biegam ostatnio po treningu na siłce. Bieganie fpyte jest Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Kurcze, dziś mało spałem i po robocie byłem dodatkowo zmęczony, więc planowałem jednak nie biegać. Zdrzemnąłem się, sprawdzam Endomondo. Widzę statystyki naszego teamu i mówię sobie : "no nie, tak nie będzie, żeby Kyo tyle na(pipi)iał, a ja nic!" Przebrałem się, rozgrzałem i poszedłem biegać :potter: szkoda tylko, że musiałem zrobić tylko jedno kółko dookoła błoni (chciałem dwa), bo nie podładowałem fona Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 Wyslalem choc troszke siara, bo u mnie 8 km to juz cos. Jednakze skoro sie juz tlumacze to biegam po silowni w wolnym tempie w wiadomym celu Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 (edytowane) Ja tylko 15km przebiegiem (rozgrzewka po przerwie po 2 kontuzji). Tam też moje kilka km rowerem pokazuje. Nasz team leader ustawił wszystkie konkurencje. Trzeba by zawęzić do biegania tylko bo będzie wszystko sumowac. Możemy też w sumie wyzwanie spartakusa utworzyć np. czasowe albo z celem i tylko na bieganie. P. S. Jak się już tłumaczymy to ja w marcu tego roku zacząłem dopiero biegać z przerwami wiec dupy nikomu wynikiem nie urwe. Wolę rower a bieganie tylko dodatkowo a kolejny mój cel to do końca lipca zrobić dystans pół maratonu. Edytowane 1 lipca 2014 przez Kyo Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 (edytowane) PS szkoda że nie da się ustalić mnożenika km z biegania x4 w, wtedy miałoby sens z rowerem PS2 ciekawe, czy rambo dołączy i zamiecie :-PNie no, grupa jest dla wszystkich, więc od Was zależy co ustawić. Póki co, kak mówi Kyo, jest na wszystkie dyscypliny. Edytowane 1 lipca 2014 przez Grzegorzo Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 lipca 2014 Opublikowano 1 lipca 2014 niech zostanie na wszystkie Sam niedługo planuje przywieść rowerek do Krk, żeby do roboty jeździć, to będę 2x dziennie spamował treningiem rowerowym Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 2 lipca 2014 Opublikowano 2 lipca 2014 Kurde. Dolaczylbym, ale korzystam z Nike +, a nie chce juz teraz zmieniac programu. Uzywa ktos jeszcze Nike +? Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 2 lipca 2014 Opublikowano 2 lipca 2014 Od dwóch tygodni wróciłem do biegania. Biegam co drugi dzień trasę około czterech kilometrów. Wczoraj na drugim kilometrze zaczęły mnie boleć piszczele i dalsze bieganie było niemożliwe. Jak rozumiem ten ból był spowodowany zbyt częstym bieganiem i jak zrobię kilka dni przerwy to wszystko wróci do normy? Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 2 lipca 2014 Opublikowano 2 lipca 2014 Do tej pory w endomondo była możliwość, sciągani zapisanych treningów z Nike+, teraz widzę, że znikneła, szkoda Cytuj
hooki 194 Opublikowano 2 lipca 2014 Opublikowano 2 lipca 2014 (edytowane) Kurde. Dolaczylbym, ale korzystam z Nike +, a nie chce juz teraz zmieniac programu. Uzywa ktos jeszcze Nike +? ja btw. wczoraj urwałem 3 minuty z czasu na 10km, trochę siły to kosztowało - przyspieszałem od nawrotu na 5km aż po sam koniec (9km był najszybszy). edit: jak ktoś jeszcze biega z nike+ walcie na pm albo bezpośrednio w nike dodajcie! Edytowane 3 lipca 2014 przez hooki Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 PS szkoda że nie da się ustalić mnożenika km z biegania x4 w, wtedy miałoby sens z rowerem PS2 ciekawe, czy rambo dołączy i zamiecie :-PNie no, grupa jest dla wszystkich, więc od Was zależy co ustawić. Póki co, kak mówi Kyo, jest na wszystkie dyscypliny. ja śmigam na nike+, sorka 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 (edytowane) Dobra, dołaczyłem do grupy (Warren Snares) żeby mieć motywacje i po przerwie rocznej wracam do biegania chyba bo patrze na wasze wyniki (Rambo ty brzydki matkojebco!) to aż chce mi się też naku.rwiać. Edytowane 5 lipca 2014 przez _Be_ Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 Czy szef grupy na Endomondo mógłby ją przestawić tylko na bieganie i ewentualnie zrobić drugą dla bikerów dla ludzi z tematu o dwóch kółkach? Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 Dzięki Nie kupujcie tego pasa z bidonami do biegania w Lidlu:http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-2D995CDA-A75AE0E0/www_lidl_pl/hs.xsl/oferta.htm?action=showDetail&id=16526 , przecieka przy gwincie jak się go używa, jutro go zwracam. Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 Ostatnio byłem w decatlonie i widzialem torbę na wodę w formie małego plecaka z rurką. Niezła rzecz, jak ktoś musi uzupełniać dużo płynu w ciągu wysiłku (jak ja). Cena 50 zł w promocji. Trochę dużo jak dla mnie Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 ja dziś kupiłem cos czego szukalem od paru dni - zwijanej butelki. na allegro byly tylko 500 ml, a moja idea byla taka zeby byla malutka, max. 250 ml aby napelnic ja szybko woda z fontanny ktore mijam lub woda z kranika miejskiego. i co? ide dzis do almy i byly dokladnie takie, no moze troszke za duze ustniki, ale ogolnie to zrobilo dzis moj dizen Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 A woda fontannie nie jest chlorowana? Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 jak jestem zmachany po bieganiu to nawet siki psa smakują jak spust zeusa 2 Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 jak jestem zmachany po bieganiu to nawet siki psa smakują jak spust zeusa Pamiętam, gdy biegalem pod lasem i akurat jechał mój ojciec. Chciałem być taki zabawny i chlusnąłem wodą na maskę. Po 10 km byłem pewny swojej głupoty, jak nigdy 1 Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 5 lipca 2014 Opublikowano 5 lipca 2014 Ja jakoś nie jestem spragniony po bieganiu, zastanawia mnie to. Bolą mnie nogi i jestem zwyczajnie zmęczony, ale uczucie pragnienia nie jest jakieś wielkie. Cytuj
hooki 194 Opublikowano 15 lipca 2014 Opublikowano 15 lipca 2014 15km w 1:25 była burza popołudniu, fajnie się zrobiło to pobiegłem sobie tylko padł mi po drodze ipod i wykresu nie mam całego kumpel w pracy mi się chwali jak to z czasu na 5km urywa sekundy, ja mu się chwale jak z czasu na 15km urywam minuty a tak na serio to znalazłem ten rytm i jak po 20-30 minutach utrzymuję tempo około 5:45-5:55 to mogę biegać i biegać! 3 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 Jakies buty do biegania latem z dobra wentylacja ktos poleci? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi