Skocz do zawartości

bieganie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurcze, dziś mało spałem i po robocie byłem dodatkowo zmęczony, więc planowałem jednak nie biegać. Zdrzemnąłem się, sprawdzam Endomondo. Widzę statystyki naszego teamu i mówię sobie : "no nie, tak nie będzie, żeby Kyo tyle na(pipi)iał, a ja nic!" Przebrałem się, rozgrzałem i poszedłem biegać :potter: szkoda tylko, że musiałem zrobić tylko jedno kółko dookoła błoni (chciałem dwa), bo nie podładowałem fona :/

Opublikowano (edytowane)

Ja tylko 15km przebiegiem (rozgrzewka po przerwie po 2 kontuzji). Tam też moje kilka km rowerem pokazuje. Nasz team leader ustawił wszystkie konkurencje. Trzeba by zawęzić do biegania tylko bo będzie wszystko sumowac. Możemy też w sumie wyzwanie spartakusa utworzyć np. czasowe albo z celem i tylko na bieganie.

P. S. Jak się już tłumaczymy to ja w marcu tego roku zacząłem dopiero biegać z przerwami wiec dupy nikomu wynikiem nie urwe. Wolę rower a bieganie tylko dodatkowo :) a kolejny mój cel to do końca lipca zrobić dystans pół maratonu.

Edytowane przez Kyo
Opublikowano (edytowane)

PS szkoda że nie da się ustalić mnożenika km z biegania x4 w, wtedy miałoby sens z rowerem

PS2 ciekawe, czy rambo dołączy i zamiecie :-PNie no, grupa jest dla wszystkich, więc od Was zależy co ustawić. Póki co, kak mówi Kyo, jest na wszystkie dyscypliny.

Edytowane przez Grzegorzo
Opublikowano

niech zostanie na wszystkie ;) Sam niedługo planuje przywieść rowerek do Krk, żeby do roboty jeździć, to będę 2x dziennie spamował treningiem rowerowym :P

Opublikowano

Od dwóch tygodni wróciłem do biegania. Biegam co drugi dzień trasę około czterech kilometrów. Wczoraj na drugim kilometrze zaczęły mnie boleć piszczele i dalsze bieganie było niemożliwe. Jak rozumiem ten ból był spowodowany zbyt częstym bieganiem i jak zrobię kilka dni przerwy to wszystko wróci do normy?

Opublikowano (edytowane)

Kurde. Dolaczylbym, ale korzystam z Nike +, a nie chce juz teraz zmieniac programu. Uzywa ktos jeszcze Nike +? :)

ja :)

btw. wczoraj urwałem 3 minuty z czasu na 10km, trochę siły to kosztowało - przyspieszałem od nawrotu na 5km aż po sam koniec (9km był najszybszy).

edit:

jak ktoś jeszcze biega z nike+ walcie na pm albo bezpośrednio w nike dodajcie! :)

Edytowane przez hooki
Opublikowano

PS szkoda że nie da się ustalić mnożenika km z biegania x4 w, wtedy miałoby sens z rowerem

PS2 ciekawe, czy rambo dołączy i zamiecie :-PNie no, grupa jest dla wszystkich, więc od Was zależy co ustawić. Póki co, kak mówi Kyo, jest na wszystkie dyscypliny.

ja śmigam na nike+, sorka  :sorcerer:

• Plusik 1
Gość _Be_
Opublikowano (edytowane)

Dobra, dołaczyłem do grupy (Warren Snares) żeby mieć motywacje i po przerwie rocznej wracam do biegania chyba bo patrze na wasze wyniki (Rambo ty brzydki matkojebco!) to aż chce mi się też naku.rwiać.

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

Ostatnio byłem w decatlonie i widzialem torbę na wodę w formie małego plecaka z rurką. Niezła rzecz, jak ktoś musi uzupełniać dużo płynu w ciągu wysiłku (jak ja). Cena 50 zł w promocji. Trochę dużo jak dla mnie

Opublikowano

ja dziś kupiłem cos czego szukalem od paru dni - zwijanej butelki. na allegro byly tylko 500 ml, a moja idea byla taka zeby byla malutka, max. 250 ml aby napelnic ja szybko woda z fontanny ktore mijam lub woda z kranika miejskiego. i co? ide dzis do almy i byly dokladnie takie, no moze troszke za duze ustniki, ale ogolnie to zrobilo dzis moj dizen :)

Opublikowano

jak jestem zmachany po bieganiu to nawet siki psa smakują jak spust zeusa :banana:

Pamiętam, gdy biegalem pod lasem i akurat jechał mój ojciec. Chciałem być taki zabawny i chlusnąłem wodą na maskę. Po 10 km byłem pewny swojej głupoty, jak nigdy :D
  • Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

15km w 1:25 :) była burza popołudniu, fajnie się zrobiło  to pobiegłem sobie ;) tylko padł mi po drodze ipod i wykresu nie mam całego :(

kumpel w pracy mi się chwali jak to z czasu na 5km urywa sekundy, ja mu się chwale jak z czasu na 15km urywam minuty ;)

a tak na serio to znalazłem ten rytm i jak po 20-30 minutach utrzymuję tempo około 5:45-5:55 to mogę biegać i biegać!

• Plusik 3