Rambo7 145 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2014 (edytowane) rzutem na tasme poszedlem dzis na bieg sprawdzajacy forme przed maratonem, 30 km sierpien bedzie megapracowity - zarowno w robocie, jak i biegowo Edytowane 10 sierpnia 2014 przez Rambo7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2014 (edytowane) wybrałem się w sobotę na okoliczne zawody, był to maraton ale można było biegać "kawałki" bo robiło się okrążenia. zapisałem się na 2 kółka po 8,52 km, bo niebawem jestem też zapisany na 15km u mnie w mieście. trasa po lesie, koło wody - dwa niezłe podbiegi, było po deszczu lekkie błotko i korzenie drzew ogóle trasa super. po wykresie tempa widać fajnie ukształtowanie terenu, zmęczenie i wzrost temperatury. z ciekawostek: w punkcie odżywczym obok wody, bananów, czekolady i pomarańczy było piwo po biegu kromka ze smalcem i ogórek w swojej klasie miałem 7 czas, pod koniec dogoniłem jakąś kobitkę co zdychała już i pociągnąłem ją ze sobą do mety coś tam zagadując bo już chciała odpuścić - ona zajęła 3 miejsce wśród pań. e. Cosmos ja też biegam tak 5-10km i od czasu do czasu 15km, nie miałem problemu przebiec 17,3km gdyby nie te dwa podbiegi to bym się na jeszcze jedno okrążenie zdecydował - więc jako taki amator stwierdzam, ze biegając 10-15km w miarę lekko (6:00" na km) i regularnie półmaraton jest w realnym zasięgu w okolicy 2h. Edytowane 11 sierpnia 2014 przez hooki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2014 rzutem na tasme poszedlem dzis na bieg sprawdzajacy forme przed maratonem, 30 km sierpien bedzie megapracowity - zarowno w robocie, jak i biegowo 4:48 przy 30 km wow na maratonie tez bedziesz chcial ponizej 5 min na km zejsc? Rambo widze, ze Ty juz maratonczyk pelna geba jak u Ciebie z sylwetka? wygladasz jak typowy maratonczyk czy masz troche miecha? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2014 Damn, a u mnie pod koniec miesiąca jest półmaraton, w którym chce uczestniczyć a od tygodnia męcze sie z kontuzją - nadwyrężyłem sobie coś przy kości strzałkowej i nie moge trenować ;/ Skończy sie na tym, że jeszcze pewnie z tydzień nie bede biegał i w 2tyg bede musiał jakoś sie rozbiegac po tej przerwie, fuck. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 11 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2014 (edytowane) rzutem na tasme poszedlem dzis na bieg sprawdzajacy forme przed maratonem, 30 km sierpien bedzie megapracowity - zarowno w robocie, jak i biegowo 4:48 przy 30 km wow na maratonie tez bedziesz chcial ponizej 5 min na km zejsc? Rambo widze, ze Ty juz maratonczyk pelna geba jak u Ciebie z sylwetka? wygladasz jak typowy maratonczyk czy masz troche miecha? na ponizej 5 km nie ma szans - do maratonu zostal miesiac a ja przy 30 km juz bylem caly spuchniety i obolaly. pamietaj ze ostatnie kilometry lecialem z mysla ze juz niedlugo koniec, a na maratonie od 35 km robi sie hardkor. jesli chodzi o cel to ponizej 5'20", za(pipi)iscie mega bedzie jesli zejde ponizej 5'10". jesli chodzi o sylwetke to jestem straszny spaslak xD nie no serio, waze ponad 80 kg przy 177 cm wzrostu i nie sa to miesnie. bieglem w zeszlym tygodniu ze znajomym co celuje ponizej 3h na maraton i przebiegl 17 km a i tak spalil mniej niz ja na 13,5, wiec cos jest na rzeczy Edytowane 11 sierpnia 2014 przez Rambo7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 12 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2014 No i przebiegłem 13,2 km, tak jak chciałem. Czas 1:11:30. Cieszę się że dałem radę z dystansem, jakiegoś wielkiego zmęczenia nie czułem tylko nogi bolały a po 10 km biegu tak nie miałem. Ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia się do dystansu. Teraz regeneracja i znowu 13 albo może i więcej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 z uwagi na budowę domu ostatnio się trochę zaniedbałem z bieganiem - ale wczoraj się zebrałem na prawie 4 km w 20 minut w takim późnowieczornym chłodku Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 22 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2014 Biegnie ktoś ze mną w listopadzie w Gdyni?Ma być bieg 11 listopada na 10 km. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2014 te zegarki dla biegaczy co mierzą dystans to są te smart watch? Można na nich zainstalować endomondo czy jak to działa? Strasznie droga zabawka miał ktoś z tym doczynienia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 23 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2014 Smart watche to co innego. Te zegarki dla biegaczy od Garmina, czy nawet Nike to mierzą tylko dystans po wbudowanym GPSie/kalorie/trasy. Takie endomondo na rękę. Nic innego tam nie zainstalujesz ale możesz połączyć z pasem mierzącym tętno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2014 odrobilem lekcje w wakacje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2014 brawo! ja wczoraj wystartowałem w biegu na 15km u mnie w mieście - świetnie było masa ludzi, coś ponad 600 osób startowało - cel w postaci czasu poniżej 1:30 zaliczony! medal: trasa (od połowy praktycznie do końca pod góre): wykres z nike: ogólnie czołówka to kenia - ja się uplasowałem w okolicach bliższych końca, bo ten bieg to ponoć jakaś poważna sprawa od jakiegoś czasu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2014 15 km to już naprawdę zdrowy dystans, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 1 września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 września 2014 (edytowane) Żałuję że w tym roku nie pobiegłem w V biegu Morskiego Komandosa w Gdyni,ale za rok obowiązkowo: Edytowane 1 września 2014 przez Litwin81 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 1 września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 września 2014 (edytowane) Ja zrobiłem niedawno swoje pierwsze 15km, ale ten półmaraton chyba odpuszczę, musiałbym potrenować takie dystanse. Edytowane 1 września 2014 przez Cosmos 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rambo7 145 Opublikowano 14 września 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 (edytowane) poleglem. z jednej strony cud ze dobieglem bo jestem chory i zakatarzony, ale rozgoryczenie niesamowite - plan byly wielkie, ale tydzien temu rozwalilem sobie noge i teraz jeszcze przeziebienie... tempo 5'45" Edytowane 14 września 2014 przez Rambo7 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 14 września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 I tak masz plusa, bo to co biegasz (maraton lekko powyżej 4h) jest nieosiągalne dla wielu z nas. Ja jutro idę do fizjoterapeuty, bo w czasie wakacji coś zrobiłem sobie z kręgosłupem i nieprzyjemnie się czasem odzywa . Mam nadzieję, że mnie podreperuje i będę mógł wrócić do biegania, bo niestety przybyło parę kg w ostatnim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 14 września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 Rambo gratulacje, sam mam w planie pobiec we Wrocławiu w przyszłym roku. Póki co przygotowuję się do maratonu poznańskiego zostały jeszcze 4 tygodnie, celem jest złamanie 3:30h Cytuj Odnośnik do komentarza
Rambo7 145 Opublikowano 14 września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 września 2014 Rambo gratulacje, sam mam w planie pobiec we Wrocławiu w przyszłym roku. Póki co przygotowuję się do maratonu poznańskiego zostały jeszcze 4 tygodnie, celem jest złamanie 3:30h powodzenia, tez chcialem startowac w poznaniu ale mam zajęcia Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 15 września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 września 2014 Noga boli, ma katar, z formą średnio i robi maraton. Nieźłe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 15 września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 września 2014 Pierwszy mial czas 2h13. Ja w tym tempie 5km nie przebiegne. Jak to sie robi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 września 2014 Jest sie urodzony czarnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 września 2014 @Rambo - przyszedłbym pokibicować ale wpadłem w takie korki przez szlabany, że szkoda gadać i strasznie bluzgałem pod adresem organizatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 15 września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 września 2014 Kolejny rekord na 10 km. Coś co jeszcze niedawno było totalnie nieosiągalne, ale się cieszę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 15 września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 września 2014 no to już super wynik, też miałem taką życiówkę w okolicach wiosny i wiem, że żeby to osiągnąć to już trzeba naprawdę biec Muszę wystartować w tym roku jeszcze w jakichś zawodach na dyszkę sprawdzić czy jestem w stanie coś urwać jeszcze ze swojej życiówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi