Opublikowano 4 listopada 201410 l Surge Polonia dostarcza. Litwin, będziesz płakał jak będziesz musiał ją kłuć agrafkami BTW dwa dni temu Karolina Wozniacki przebiegła maraton w Nowym Jorku w czasie 3:26, w ogóle do niego nie trenując. Mówiła, że przebiegła jednorazowo max 20 km, więc może tobie też się uda, powodzenia.
Opublikowano 4 listopada 201410 l i kostka na brzuchu bez zbędnych diet czy ćwiczeń <ok> To innym może łechtać ego,ja obecnie po raz pierwszy w życiu przy 79 kg wagi mam jej zarys bez napinania Pryx ja uważam że jak ktoś bawi się w sport,to przebiec 10 km powinien na luzie,kwestia w jakim czasie.
Opublikowano 5 listopada 201410 l Cosmos, widziałem na Endomondo, rewelacja. Sprawdzałeś się, czy zaczynasz myśleć o jakimś dłuższym dystansie?
Opublikowano 5 listopada 201410 l Hah ten cel czas 51:00 to chyba nie na 15 km, co ? Edytowane 5 listopada 201410 l przez Grzegorzo
Opublikowano 5 listopada 201410 l Myślę o półmaratonie, ale najpierw jakiś oficjalny start na 15 km, bo taki dsytans tylko 3 razy biegłem tak treningowo. No i ostatni kilometr był ciężki, więc ta 15stka to na chwilę obecną taki dystans akurat. Ten cel dotyczy 10 km w dosyć rekreacyjnym tempie, bo czasem zakładam relaks a i tak biegnę za szybko
Opublikowano 5 listopada 201410 l Na wiosnę startuję z bieganiem i na poważnie z siłownią z prawdziwego zdarzenia. Będę informował na bieżąco. Obecnie waga 83-84 kg, trzymam ją od przeszło 2 miechów. Prawie w ogóle zrezygnowałem ze słodyczy. Na jesień raczę się zupami warzywnymi, które świetnie działają na sranie, do tego cycki kury gotowane i mam obiad na maksa. Poziom tkanki tłuszczowej na podobnym levelu co zwykle, ale na koniec następnego roku będzie moc. Edytowane 5 listopada 201410 l przez 2razyjot
Opublikowano 8 listopada 201410 l Fajnie wyszła mi 15stka ostatnio masakra, ja tyle spalam kalorii na 11 km
Opublikowano 11 listopada 201410 l Udało mi się Żadnego biegu w tym roku a czas tylko o 2,30 min gorszy od życiówki ogólne miejsce: 1748 numer: 2107 TRZASKOWSKI MATEUSZ miejscowość: GDYNIA 1981 kategoria wiekowa: M30 miejsce w tej kategorii: 644 czas po 5 km:00:23:43 czas końcowy: 00:47:37 miejsce wśród mężczyzn:1635
Opublikowano 12 listopada 201410 l Czas rewelacja jak na niebiegającego, druga połówka gorsza tylko o parę sekund od pierwszej, zazdrość
Opublikowano 12 listopada 201410 l No tak patrzałem wczoraj że biegłem jak w zegarku A było to spowodowane tym że biegłem swoim tempem i nie dałem się podpuścić do ścigania,starałem się utrzymywać górną granicę tętna aerobowego,tak by się nie zakwasić.Na 7 km miałem kryzys,bo dopadła mnie na raz kolka i skurcz łydki,a było pod lekką górkę,ale rozbiegłem to na chama.Wygrał typ z czasem 30,12 co daję 20 km/h średniej,ja miałem 12,6 km/h-przepaść.
Opublikowano 12 listopada 201410 l 160 cm wzrostu i 60 kg wagi,może nawet mniej,mało mięśni Albo długi jak patyk,że jeden jego krok to dwa moje.Tak wyglądała czołówka,nie oszukujmy się im więcej mięśnia tym większe zapotrzebowanie na tlen.
Opublikowano 12 listopada 201410 l Litwin, medal który pokazałeś jest 1/4 zestawu który można było zdobyć startując w jeszcze trzech innych biegach w tym roku w Gdyni. W całości prezentuje się tak: Fajny pomysł.
Opublikowano 12 listopada 201410 l Tak się zastanawiałem po co te dziure w kadłubie A to były maszty,kurde gdybym wiedział to bym pobiegł w każdym z nich
Opublikowano 24 listopada 201410 l Na wiosnę startuję z bieganiem i na poważnie z siłownią z prawdziwego zdarzenia. Będę informował na bieżąco. Obecnie waga 83-84 kg, trzymam ją od przeszło 2 miechów. Prawie w ogóle zrezygnowałem ze słodyczy. Na jesień raczę się zupami warzywnymi, które świetnie działają na sranie, do tego cycki kury gotowane i mam obiad na maksa. Poziom tkanki tłuszczowej na podobnym levelu co zwykle, ale na koniec następnego roku będzie moc. czyli jak zwykle jest jak zwykle i zapowiadanie że będzie moc
Opublikowano 24 listopada 201410 l A jak nie będzie mocy to przecież i tak na końcu zdechniesz czy z twoim boskim wyglądem czy moim z chu.jowym brzuchem. Lubisz mi dogryzać a ja na to tak cudownie ch.uj kładę jak termozgrzewalną papę w letni dzień.
Opublikowano 25 listopada 201410 l Niech więc będzie słaba motywacja, może nie dorosłem jeszcze / nie zrozumiałem jak wejść na taki level świadomości jak Wy, porobieni e-koledzy. Wszystko przede mną. Albo i nie.
Opublikowano 25 listopada 201410 l Kazubem to bym się nie przejmował - patrząc na jego posty można wywnioskować, że yano jest jego wzorcem do naśladowania.
Opublikowano 25 listopada 201410 l Patrząc jednak na wygląd Kazuba widzę, że wiedzę na temat robienia mięśni posiada.
Opublikowano 25 listopada 201410 l chodzi mi o 'motywowanie' ciebie. a ty weź się w garść i zrzucaj to sadło.
Opublikowano 28 listopada 201410 l udostępniono raport o bieganiu w Polsce na podstawie narodowego spisu biegaczy: http://polskabiega.sport.pl/pdf/nsb_raport.pdf w sumie to wnioski smutne, bo widać z raportu, że to jest generalnie moda, trochę wybryk. Jak się moda zmieni, to się zmieni pewnie i dyscyplina...