Opublikowano 17 stycznia 201510 l Zrobił mi sie odciska na pięcie xD No kur.wa , na pięcie to jeszcze nie miałem
Opublikowano 17 stycznia 201510 l Mi się też kiedyś robił w butach do biegania, przez jakiś czas musiałem ją zaklejać plastrem, a pptem jakoś samo ustąpiło.
Opublikowano 17 stycznia 201510 l Kiedyś jak zrobiłem sobie przebieżkę 2h, to zrobił mi się odcisk na odcisku
Opublikowano 17 stycznia 201510 l Nigdy nie miałem odcisków od biegania, co najwyżej jakieś lekkie otarcia a i to nie specjalnie. Bardziej mnie martwi stan mego żylaka...który idzie od łydki przez staw kolanowy, czasami czuje w stawie ból albo dyskomfort. Kolana jako takie mam zdrowe a biegam w Cumulusach 14. Jakieś poardy?
Opublikowano 18 stycznia 201510 l wiem ale maraton mam w kwietniu i koniecznie chce go zaliczyć. Pozostaje zaciskać zęby i ogień
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Dzisiejsze bieganie super. Zmieniłem skarpety z śłużbowcyh na stopki adidasa i gra.
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Fajne są skarpety do biegania, które w miejscach wrażliwych na przetarcia są grubsze. W Decathlonie kiedyś takie widziałem.
Opublikowano 18 stycznia 201510 l tez o tym myślałem i na lato pewnie spróbuje. Narazie byłem u ojca i zamieniłem te new balance które powiedział że sa kałem i dął mi jakieś asicsy. We wtorek wypróbuje.
Opublikowano 18 stycznia 201510 l ja biegam w najtańszych stópkach od decathlonu i nigdy nie miałem problemów, plusem jeszcze jest że szybko schną
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Ostatnio takie skarpety w Lidlu były,nawet,nawet.A do biegania mam z firmy soxo z silikonowymi wkładkami na pięty,petarda
Opublikowano 19 stycznia 201510 l pięknie dużo par butów zaorałeś? Ja do biegania ciągle się nie nadaje
Opublikowano 21 stycznia 201510 l pięknie dużo par butów zaorałeś? Ja do biegania ciągle się nie nadaje zadnej, biegam w tych samych co przebieglem swoje pierwsze kilometry xD
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Ja mam nike vafle. Nie są to buty typowo do biegania, a trzymają się super.
Opublikowano 26 stycznia 201510 l W lutym zaczynam biegać i tak właśnie patrzę sobie na spodnie dresowe, na Allegro. Widzę, że są dresy w osobnej kategorii "sport/bieganie", jak i zwykłe "odzież". To dresy do biegania mają być inne niż do chodzenia po domu? Ile zabulić, aby był to dobry produkt?
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Cena nie zawsze jest dobrym wyznacznikiem zależy w jakich chodzisz po domu, te typu piżama się nie zdadzą.
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Wybierz sobie coś z tego: http://www.decathlon.pl/C-614007-odziez-do-biegania-meska/N-199655-typ-produktu~spodnie%2c-legginsy-d%C5%82ugiete do 50 zł spokojnie wystarczą
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Trochę niekomfortowo będę się czuł w takich obcislych legginsach. Dzięki za odpowiedzi.
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Kurde ruszyły zapisy na Bieg Urodzinowy Gdyni wchodzący w skład Grand Prix,medal to będzie podium i 3 uczestników na nim i już wiem że kompletu nie zdobędę Przed debiutami nie mogę nóg ćwiczyć 10 dni a bieg jest na tydzień wcześniej,boję się ze tyle miesięcy przygotowań pójdzie w poopę bo zatrzymam za dużo wody w nich po takim wysiłku.