Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No generalnie trochę ta, ale od wakacji nic a co? 

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 600,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• No i zrobiłem dziś ten Triathlon, miejsce 295 na 634, czas 2:45:58.     Generalnie, jestem zadowolony, założyłem sobie minimum: 40 min na pływanie, 1:20 na rower i 45 min na biegan

• Moja sprawa dotycząca pogryzienia właśnie dobiegła końca. Obyło się bez sądu, choć z pomocą adwokata. Gotówka przekazana. Starczy na oleda i jeszcze na kurwę zostanie A podobno biegając amat

Opublikowano

Zrobił mi sie odciska na pięcie xD No kur.wa , na pięcie to jeszcze nie miałem

Opublikowano

Mi się też kiedyś robił w butach do biegania, przez jakiś czas musiałem ją zaklejać plastrem, a pptem jakoś samo ustąpiło.

Opublikowano

Nigdy nie miałem odcisków od biegania, co najwyżej jakieś lekkie otarcia a i to nie specjalnie. Bardziej mnie martwi stan mego żylaka...który idzie od łydki przez staw kolanowy, czasami czuje w stawie ból albo dyskomfort. Kolana jako takie mam zdrowe a biegam w Cumulusach 14. Jakieś poardy?

Opublikowano

Dzisiejsze bieganie super. 

Zmieniłem skarpety z śłużbowcyh na stopki adidasa i gra. 

Opublikowano

Fajne są skarpety do biegania, które w miejscach wrażliwych na przetarcia są grubsze. W Decathlonie kiedyś takie widziałem.

Opublikowano

tez o tym myślałem i na lato pewnie spróbuje. Narazie byłem u ojca i zamieniłem te new balance które powiedział że sa kałem i dął mi jakieś asicsy. We wtorek wypróbuje.

Opublikowano

ja biegam w najtańszych stópkach od decathlonu i nigdy nie miałem problemów, plusem jeszcze jest że szybko schną

Opublikowano

Ostatnio takie skarpety w Lidlu były,nawet,nawet.A do biegania mam z firmy soxo z silikonowymi wkładkami na pięty,petarda ;)

Opublikowano

comment_cNOCstFdGmooRj8xhceNiNVoSHE57ywN

wbilem pare dni temu  :sorcerer:

Opublikowano

pięknie :) dużo par butów zaorałeś? Ja do biegania ciągle się nie nadaje :(

Opublikowano

pięknie :) dużo par butów zaorałeś? Ja do biegania ciągle się nie nadaje :(

zadnej, biegam w tych samych co przebieglem swoje pierwsze kilometry xD

Opublikowano

W lutym zaczynam biegać i tak właśnie patrzę sobie na spodnie dresowe, na Allegro. Widzę, że są dresy w osobnej kategorii "sport/bieganie", jak i zwykłe "odzież". To dresy do biegania mają być inne niż do chodzenia po domu? :/

Ile zabulić, aby był to dobry produkt?

Opublikowano

Cena nie zawsze jest dobrym wyznacznikiem

zależy w jakich chodzisz po domu, te typu piżama się nie zdadzą.

Opublikowano

Do biegania tylko legginsy w zimę, w lato krótkie spodenki.

Opublikowano

Trochę niekomfortowo będę się czuł w takich obcislych legginsach. Dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

Kurde ruszyły zapisy na Bieg Urodzinowy Gdyni wchodzący w skład Grand Prix,medal to będzie podium i 3 uczestników na nim i już wiem że kompletu nie zdobędę :/ Przed debiutami nie mogę nóg ćwiczyć 10 dni a bieg jest na tydzień wcześniej,boję się ze tyle miesięcy przygotowań pójdzie w poopę bo zatrzymam za dużo wody w nich po takim wysiłku.