Skocz do zawartości

Killzone 2

Zeratul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mrozik masz sluchawke jakas czy cos?

Mam szybkie pytanko:

Wchodze do wyboru gry i nie moge wybrac serwera...moge tylko na trojkacie wybrac losowa gre..jak pokazuje mi liste serwerow pad nie reaguje na strzalka w dol,w gore...chodza tylko tagi i wyjscie(krzyzyk tez jest martwy).O co chodzi?

Opublikowano (edytowane)
Mrozik masz sluchawke jakas czy cos?

Mam szybkie pytanko:

Wchodze do wyboru gry i nie moge wybrac serwera...moge tylko na trojkacie wybrac losowa gre..jak pokazuje mi liste serwerow pad nie reaguje na strzalka w dol,w gore...chodza tylko tagi i wyjscie(krzyzyk tez jest martwy).O co chodzi?

wlasnie nie wiem mam to samo, dawaj szybkie wybieranie i tyle;/;/ ale niekiedy dziala jak dasz odswiez liste wtedy zaczynaja dzialac strzalki

dawac wszyscy na multi :]:]

Edytowane przez mrozik_pl
Opublikowano

jak się do chu.ja wacława zaprasza ludzi do meczy by graliśmy w jednym teamie?!.Wildzę tylko opcji dołączenia do meczu gdzie gra człowiek z mojej friendlisty ale to i tak nie gwarantuje,że zagramy po jednej stronie(bo losowo dobiera frakcje).Tak samo jak zakładam pokój do meczu-nie widzę opcji zapraszania ludzi do gry....

Opublikowano (edytowane)

Killzone 2 jest, więc po sieci chętnie pogram ;) Na razie bez headseta ( jest już zamówiony z Socomem, więc będzie...kiedyś :D ). Dlatego bez problemu dodawajcie do friendlisty, zawsze miło zobaczyć znajomy nick w multi.

Jakby co to też bym się pisał do jakiegoś amatorskiego klanu...ot tak, żeby sobie pograć dla relaksu ze znajomą bandą.

Edytowane przez Kris Blake
Opublikowano
Poszukuję ludzi do nowego NAJLEPSZEGO ;) Polskiego klanu G.R.O.M [P0L]. Chętni proszeni są o podawanie mi swoich nicków na PW lub gg (1326821). Niebawem ruszy strona internetowa.

Pozdrawiam

bardzo masz ładny tag klanu :whistling:

Opublikowano

Wielu ludzi ma dobre łącza i chce pograć z Polakami. Wielu ludzi nie wie gdzie znaleźć Polaków. Proponuję zrobić małą listę serwerów, które będą zakładane.

Z mojej strony:

Serwer: showshowshowshow

Hasło: Halo (ale zazwyczaj raczej bez hasła)

Serwer dostępny: weekendy od popołudnia. W tygodniu w godzinach nocnych od 24.00

Proponowałbym samą listę, bez komentarzy.

Opublikowano

Przyspamuje jeszcze bo jest prośba do modów.

Przenieście to do działu Killzone.:) Tak samo zresztą jak każdy topic na temat tej gry, ten o ustawkach i ten o trofeach mam na myśli. Z góry dziękuje.